Čo kupujete mužom k Vianociam?

evik960
31. okt 2024

Ja som v manželstve vyše 13 rokov a už si neviem rady, má všetko.

ivik4
31. okt 2024

13 nieje zas tak vela 😃
Ja kupujem tento rok ASI bundu , dizajnovku co sa mu fakt pacila. Inak kupujem činky, proteiny, hodinky, celkovo nieco na cvicenie alebo hru na comp. To co prave chce...
Ty si nenapisala ani len co ma rad takze tazko Ti radit

kiki68
31. okt 2024

No ved podla konickov? Moj ma take drahe hobby, ze vzdy je co vybrat a zaroven ta prkotina vyjde dost vela.

bessie12
31. okt 2024

@evik960 rozmýšľala som nad tým, že tento rok len sebe by som kupila darček, ktorý nebude vôbec lacný. Aj keď to má ešte čas. Ale uvidím ešte. Možno počas Black Friday sa mi podarí kúpiť niečo pre môjho snúbenca.

sajmi
31. okt 2024

Ja mu idem darovať syna, ale to už nestíhate 🙈🙈😂😂😂

katkaseiner
31. okt 2024

s tymto sa tiez trapim...pred pandémiou sme vzdy kupili dovolenku na dalsie leto.. ale teraz su tie dovolenky tak drahe ze to skladame za pochodu pred dovcou...

diewcatqoo
31. okt 2024

Ja kupujem kazdy rok trenky, ponozky a pripadne pyzamo. My sme taki romantici 🙂
Vsetko, co manzel potrebuje k svojim konickom, si kupuje sam. Su to veci, do ktorych sa ja vobec nevyznam a najlepsie si vyberie on sam. A nove trenky, ponozky, pyzamo etc, to si sam nekupi, takze to mu nosi Jezisko.

wade
31. okt 2024

Kupujeme si navzájom knihu a zvyšok (odhad, koľko by sme dali za drahší darček) dávame na charitu.

mimikarol
31. okt 2024

My si vyberieme sami čo chceme
Ja voňavku, on hodinky. Už to máme aj kúpené a odložené. Robíme to tak koli dcére. My si na darčeky a prekvapenia nepotrpíme.

1ryba
31. okt 2024

Kúpime si spoločnú dovolenku. A k tomu nejakú drobnosť, napr. kniha.

timetotime
31. okt 2024

tak my si davame uz len drobnosti, nieco male, mile, neriesime to uz vobec. skor malej nieco kupime. alebo ideme na nejaky spolocny vylet, vikend.

jumama
31. okt 2024

Moj si vybera rad sam - napr. sportove veci, on ma konkretne vybrane. A mam skusenost, ze on to proste ma v hlave nastavene tak, ze chce to co si vybral, inak je to pre neho sklamanie. A aj tak si potom po Vianociach kupi to svoje vybrane on. Chce trebars neoprenove nohavice/plavky/merino tricko... dosad si cokolvek na paddleboard a spytam sa ho ktore a tie mu kupim. Je rad, ze si pamatam ze o danej veci basni a ze ju dostane. Jedine co mi ako prekvapco vyjde a co ho potesi - knihy od Juraj Cervenak su to take polofantasy polohistoricke detektivky s dejom na Slovensku. Musi cloveku sediet ten styl, moj muz ho ma rad. Alebo potom nejaky druh nutelly alebo orieskoveho kremu, co este nejedol, strasne to lubi, je maskrtny. No tento rok sa drzi, zapovedal sa, ze uz nebude maskrtit, takze by ma bral ze mu kazim jeho zamer a nic take teda nebude 🙂

lonely66
31. okt 2024

nič. my máme všetko, čo potrebujeme. obaja. pre nás toto obdobie neznamená nutnosť obdarovania, ale ako každý iný "náš" sviatok (narodeniny, výročie sobáša), tak aj na vianoce sme radi, keď si v pokoji skromne uvaríme (nie, u nás sa neprehýbajú stoly. nie sme lakomci, ale nemal by to kto pojesť, žalúdky nám v to obdobie nezväčšia a vyhodiť jedlo nechcem...), a užijeme si pokojný večer v rodinnej atmosfére. dôležitá je láska a pokoj. všetko ostatné nie je podstatné. teda, ešte zdravie, ale narážala som na darčeky....

ina2405
31. okt 2024

@evik960 košele a kravaty, to môjho muža vždy poteší

veselo_neveselo
31. okt 2024

My tiez nic tomu druhemu extra nedavame, lebo sme obaja narocni. Specialnosti na konicky si musi kazdy vybrat sam, a tie sa kupuju priebezne, ked su v akcii; a zbytocnosti nam netreba.
Ja symbolicky pod stromcek dam nieco sebe (knizku, drahsi zapisnik s novym perom, alebo nieco na tvar), a jemu podla toho co (minule znackove spodare za ktore by on tolko nikdy nedal ale mne sa pacili, alebo merino triko, ked narazim na nejake super). Ale ziadne velke dary, mame uplne vsetko co si mozeme priat a aj nieco navyse, takze za nas je darcekovanie (nielen na vianoce) symbolicke a skromne.

nicoletta98
31. okt 2024

Minulý rok sme si nekupovali nič, tento rok chcem prekvapiť nejakou dovolenkou, ak by sa podarili nejaké letenky a ubytko za fajn cenu (je mu úplne jedno kde, chce cestovať 🤷🏼‍♀️🤣) alebo wellness, podľa toho čo nájdem 🙂

betulinka1
31. okt 2024

@evik960 poukazku na umytie interiéru auta. Ja zbehnem vzdy k jednym v meste a kupim poukazku. Ale nie muzovi ale otcovi. Muzovi vacsinou nejake oblecko lebo nie je schopný ist do obchodu s oblečením. Takze nejake pulovriky ho vzdy potesia.

tina1549
31. okt 2024

ja budem mať nové prsia takže to je darček aj pre neho :D

vler
31. okt 2024

@evik960 po dohode si roky nekupujeme nic a sme spokojni

jankalukasova
31. okt 2024

Ehm .... Rázovú uťahovačku... 🤣🤣🤣 Je to romantik no.

smajliica
31. okt 2024

Moj dostane vylet na nejaky futbalovy zapas, este som sa nerozhodla ktory, ale asi finaly ligy majstrov. A manzelky jeho 3 kamaratov svojim muzom kupuju to iste. Takze chlapi mozu ist na vikend spolu prec a my sa doma postarame o deti.

maca1984
31. okt 2024

Kúpime si spoločnú dovolenku .
Ale aby dostal aj niečo také svoje , tak dostane zimné cyklistické tretry .

anna_anicka83
31. okt 2024

@evik960 My si vždy kúpime niečo väčšie spoločne. To máme pod stromčekom pre maminku a tata. A ktomu každý rok už len kniha😉

sense
31. okt 2024

Už si objednal knizky

mamamasama
31. okt 2024

Tento rok dostane to, čo som dostala na výročie. 😅💩

13uzivatelka11
31. okt 2024

Tibetsku misku, dúfam že ťa to inšpirovalo. 😎

ronie338
31. okt 2024

Možno blbosť ale píšeme si zoznam prianí, neznášam kupovanie darčekov čiže toto mi veľmi pomáha. Teraz si vypýtal na vianoce kameru do auta. On je v kupovaní darčekov lepší ako ja, mne to veľmi pomáha keď povie co chce

monika4487
31. okt 2024

u nas je to tak, ze co naozaj potrebuje a nie je to rozmar tak si kupi a oznami mi to. Na Vianoce si len povieme, ze za kolko sme asi ochotni si dopriat darcek a tu sumu darujeme na charitu - zvacsa su to zabehnute projekty, ktore sa zemeriavaju na jedlo pre deti. Pre nas nic nie je horsie ako dostat darcek, ktory sa nam nehodi, nie sme s tou vecou spokojni a len to stoji. PS: casom sme ako manzelia dozreli a prisli sme k minimalizmu a cuduj sa svete, konecne sme pochopili o com su prave darceky a hlavne Vianoce 🙂. cize neporadim 🙂

sasitimi17
31. okt 2024

My sa spoločne skladáme na spolocny darcek - letecky nejaký zájazd, potom mu kúpim knihu ktorú chcel a ešte alpha mikinu

alickapusinka
31. okt 2024

Môjho muža potešia len knihy a lístky an rôzne koncerty a vystupenia.Má rád stend up komedy.

radula17
1. nov 2024

U nás klasika oblečenie a kozmetika. Len aby deti videli že aj my niečo dostávame.