Čo kupujete deťom na Vianoce?

18. okt 2024

Ahojte. V predvianocny cas oslavi moj syn 7.narodeniny. Darcek na narodeniny mam vybraty ale co na Vianoce? Chceme mu kupit korcule ale dalej neviem uz ze co. Mam pocit ze ma vsetko. Knihy aktivit dostava kazdy rok ale uz ich mame tolko ze nestihame ich vypracovat tym ze prioritou su teraz domace ulohy takze knihy tento rok kupovat nebudem. Citat sa este len ucia. Co budete vy kupovat detom?

eternity24
18. okt 2024

Ak máš pocit, že ma všetko, tak korčule stačia. Noc kupovať nasilu veci? Alebo mu daruj poukážku na nejaký vylet, zazitok resp aktivitu, ktorú môže absolvovať počas Vianočných prázdnin.

michelle567
18. okt 2024

Tak nevieme čo už má 😄

really8
18. okt 2024

Preco potrebuje dalsie a dalsie dary? Co z neho chces vychovat? V 7 rokoch ma vsetko. V 15 dostane co? Nic si nebude vazit nic mu nebude stacit.

benimnadir
18. okt 2024

Korčule úplne stačia, zober ho ešte niekam do zoo vrámci prázdnin alebo niekam do iného mesta na výlet.

madeincssr
18. okt 2024

Merkur (ak este existuje nieco podobne), ak je technicky typ. Poukazka niekam (tovar alebo zazitkova zalezitost - 5D kino, zabavny park...), kde si sam bude moct vybrat. Jazda na nejakych detskych motokarach - mozno na zlavovych portaloch pohladat inspiraciu.

cookie29
18. okt 2024

neviem, mam podobny problem. Dieta v rovnakom veku, ale citat uz cita davno, takze nejake knizky aktivit a pod uz nie. Doteraz to ako tak bolo, ale v 3.triede maju uz dost uloh + aktivne sportuje. Bavilo ho aj Lego, ale uz ma pomaly vsetko, alebo je to cenovo mimo...
Na narodeniny sme to riesili poukazkami na vylet. Ale Vianoce su trosku ine a tiez netusim co...

keiko33
18. okt 2024

Tak každé dieťa chce darček na Vianoce, bez toho to nejde. Skús ho nenápadne vyspovedať čo by chcel, aby nebol sklamaný,alebo nech napíše list Ježiškovi, možno ta inšpiruje. Je ešte malý, určite sa ešte hraje s hračkami. V tom veku môj syn mal rád stavebnice. Z mojej skúsenosti radšej jeden želaný darček, ako plno blbosti podľa výberu matky.

vikiki29
18. okt 2024

Neviem čo ho baví, ale možno lego, puzzle, elektronická hračka - autodráha, vrtuľník, žeriav, pavúk, prípadne detský mikroskop. Nejaká spoločenská hra, alebo hracia konzola a hry na ňu.

diewcatqoo
18. okt 2024

Moj si zela ucebnice, aby sa mohol hrat na skolu, ked pride domov z realnej skoly 🙂 a samozrejme lego alebo magneticku stavebnicu. Minuly rok sme kupovali Boffin - elektronicku stavebnicu. Celkom ho to bavilo, je tam vela moznosti, co sa z toho da poskladat.

anketkarka
18. okt 2024

Však už vie čítať, tak by mohol dostať knihu na čítanie, ktorá by ho namotivovala chcieť čítať knihy. Treba vybrať vhodnú práve pre neho, Ty ho poznáš.

annm81
18. okt 2024

Záleží predsa na záujmoch dieťaťa. Ja osobne vyberám darčeky aj za starých rodičov, resp. im dávam návrhy, takže každoročne je toho dosť. U nás stále fičía knihy - kratšie, ktoré číta dieťa samo (druhák), dlhšie, ktoré mu čítame my-rodičia. Tiež máme vo zvyku kúpiť pod stromček nejakú spoločenskú hru - je to darček, ktorým dieťaťu nepriamo dávame čas, ktorý s ním strávime spoločným hraním (rovnako ako s knihami a čítaním). Každý rok tiež dostane nejakú poukážku na aktivitu alebo výlet (starší dostane kurz prvej pomoci, kam pôjde sám, mladšia legoland, kam pôjdeme celá rodina). No a nevyhnutné je u nás lego. O to, kto ho kúpi, sa pravidelne bijú starí rodičia, lebo to je najobľúbenejší darček, obrovský, farebný a najmä DRAHÝ (všetci poznáme starých rodičov a ich priority, nie?...). My bežne k sviatkom dávame aj veci, ktoré by sme kúpili tak či onak - mladšia dostane oblečenie, lebo sa rada parádi, starší kvalitné farbičky, lebo rád kreslí...

pralinka86
18. okt 2024

Spoločenské hry, vedecka sada pokusov, albi ma super take ze vyrob si sam, stavenice,..

januska12323
18. okt 2024

Korčule, hračka a knižky. Tých nie je nikdy dosť. Neviem čo sú knihy aktivít ale on už môže dostať normálnu knihu, najprv bude čítať s tebou a do konca roka už sám.

iwesska
18. okt 2024

Problem je,ze ma v 7r.vsetko. My sme v tomto veku taky problem nemali, lebo vzdy som vybrala take veci,co som vedela,ze nemaju a potesia. Toto je este super vek na hracky, miliarda je toho v obchodoch,lego nikdy neurazi a ani spolocenska hra.

kp7333
18. okt 2024

korcule, kniha, pyzamo a mala hracka - moze byt spolocenska hra ci nejaka drobnost. naco to prehanat?

kikusenka1
18. okt 2024

Ja mojom deťom kupujem po jednej hracke .Maju ich kopec a takisto aj rodina ma zakázané kúpiť viac ako jedno

kristella
18. okt 2024

Ak nemáte elektrostavebnicu Boffin, tak silno odporúčam. Je ich viac druhov, popozeraj.

kavasmliekom
18. okt 2024

Korčule, chrániče, prilbu.

kavasmliekom
18. okt 2024

Moje deti až teraz začalo baviť puzzle, tak dostanú to a pyžamo rovnaké ako my😄 to bude prvý rok co budem rozdávať pyžamo a ponožky 🙈

monika8899
18. okt 2024

Tento rok syn dostane lego, knihy,vlak a autobus.
Ťažko sa radí, keď nepoznáme čo ho zaujíma.Môj zbožňuje dopravné prostriedky, alebo tvorí z plastelíny.Tú kupujeme vo veľkom aj cez rok

blaazi
18. okt 2024

Nerozmyslala si nad spolocnym zazitkom? Koncert? Cesta vlakom niekam? Lasergame s bratrancami? Byvaju vikendovky ..pre otca a syna, co moze byt tiez pekny darcek..ale podla mna jeden darcek na hranie a jeden prakticky je celkom dost. Dnes su deti zavalene materialnymi darmi, az im to skodi...

0silvia0
18. okt 2024

V tomto veku u nas ficalo lego

pohodacka03
18. okt 2024

Spolocensku hru? Zabavite sa cez prazdniny aspon vsetci 🙂

0silvia0
18. okt 2024

Este puzzle mi napadli