Čo kupujete 5-ročným chlapcom pod stromček?

pato88
16. nov 2024

Co kupujete pod stromcek 5 rocnym chlapcom? Mna toho moc nenapada, hlavne ked v oktobri mal narodky a este aj oslavu s kamaratmi, kde mu niektori dali este aj po dva dary. A to babky sa pytaju co kupit tiez 🤦‍♀️ Zatial mam stolovu hru, knihy, nejake zosity s nalepkami a ulohami (aj ked ma este dost nedokoncenych, tak neviem, ci ich neusetrim na nejaku cestu), dinosaury postavicky na malovanie, este chce akusik Sonic pretekarsku drahu. Je toho aj dost, len mi dajte nejake typy, co uzitocne kupujete vy, mne sa zda, ze my sa stale v tom istom tocime: lego, puzzle, auta, drahy, malovanie/kreslenie, zosity s ulohami, knihy, hry.

mamamasama
16. nov 2024

Makedo.

misana84
16. nov 2024

Fotak kde si môže aj vytlačiť fotku… skúste na insta babyknihy tam majú aj inšpirácie

abbey1
16. nov 2024

@pato88 Synovcovmu malému 5 ročnému kupujem lego, auto na ovládanie a knihu.

janinah
17. nov 2024

Korčule,lyze, bicykel,hokejku...

andreatytler
17. nov 2024

Moj ma o par tyzdnov 5 rokov a toto je moj zoznam na narodenieny a vianoce aj ked vela z toho nie je uzitocne, ale pre mna to nie je podmienka.
Maska dinosaura
Piskacie tricko
Vysielacky (take ako maju policajti)
Inline korcule
Stolova hra
Nakladiak

Jeho nebavi lego a puzzle a pracovnych zositov ma dost v skole.

tomcimka
17. nov 2024

Ja mám takmer päť ročnú a na Vianoce dostane drevenú skladaciu stavebnicu
https://www.mall.sk/stavebnice-drevene/walachia...
Ďalej, odporúčam futbalovú bránku s košom.
Ja keď kupujem deťom hračky,tak idem takýmto štýlom:
Z každého po jednom a to zvuková hračka, niečo na skladanie (buď puzzle, alebo lego,alebo ako je táto drevená stavebnica), niečo na vzdelávanie napr.kniha- tu urobím výnimku a dostanú 2 knihy a to klasickú a Kúzelné čítanie. Niečo na oddych a niečo ako ,,zachranné koleso", čo môžem vytiahnuť neskôr v prípade núdze napr.ked sú deti choré,alebo niečo na cestu...

mirka3169
17. nov 2024

@pato88 tak u nás to funguje tak, že čo napíše (nakresli) Ježiškovi, to sa kúpi, ak je toho veľa, samozrejme, vyberiem z toho najužitočnejšie. Teraz chce krútiaciu stoličku, lego, gitaru, guličkovu dráhu, auto s vlečkou

jana_eyre_2
17. nov 2024

Mám dvoch 5rocnych synovcekov a keďže jeden je z mužovej rodiny a druhý z mojej môžem im kúpiť rovnakú vec 🤣 obom kupujem knižku podla ich záujmov a autobus na diaľkové ovládanie.. majú obaja radi dopravné prostriedky takže to je ľahké.. keď mali moji synovia toľko rokov tak tiež dostávali veci podľa ich záujmov..