Ahojte už ste rozmýšľali čo kúpite partnerovi na Vianoce ?😊 Ja by som chcela mojemu niečo čo by mu urobilo radosť ale jemu ťažko on je ten typ , že všetko ohundre a “že načo to a prečo”, že som nič nemala kupovať. Ale ja by som mu chcela urobiť radosť, peňazí zatiaľ dosť nemám, mám ťažké studium tak momentálne ja sa starám popri štúdiu o domácnosť, sem tam si prirobím keď doučujem a partner sa zatiaľ stará o ostatne , ešte to takto bude necelé 2 roky a potom budem zarábať celkom slušne na túto dobu. Preto som sa chcela, tak so zaujimavosti spýtať, čo poteší vášho partnera na Vianoce ? My radi cestujeme tak ma zatiaľ napadla stieracia mapa sveta, vianočné spodné prádlo taká klasika, možno niečo na oblečenie chyba mu niečo tale slušnejšie má samé take kapsace mikiny ale to viem, že mi ohundre, že oblečenia ma dosť 😄.. knihy nečíta , nevonavkuje sa , kozmetika nič, používa iba mydlo, koníčky nemá nejaké take. Čo urobí vášmu partnerovi radosť? 🙂
Jooooj, toto máš ťažké. Mozno zážitok? Skok, nejaké rýchle auto, jazda tankom?
Moj je vďačný hlavne za dobrú jeb.... ale zas tiež vždy ošomre, ale dá si záležať na kvalitnom parfume, a má svoje značky handier ( double Red. Yakuza, cropp) a hoc aj ciapka za 25 € ale vždy ke rád. A potom ma napadá taká klasika, že hodinky 😬
@vevebono skok rýchle auto to by ho moc neohúrilo, vidíš môj parfumy vôbec nepoužíva ale síce ma taký jeden z Ukrajiny tak ma napadol originál ale to tak možno 5x do roka sa nastrieka 😂 že to by asi moc nevyužil, hodinky mal Apple toe dal preč Bo mi vadilo na ruke 😂 ale toez ma obľúbenú značku yakuza tak tiež ma napadlo niečo od nich alebo daka mikina motív joker alebo vendetta u obľúbených filmov . Určite mu tam hodím aj niečo do kúpeľa to on rad take.
Knihy nečíta vôbec , ma rad cestovanie, drevo to som mi niečo z olivového dala minuly rok, filmy ma rad a je kutil možno niečo do chaty ma ešte napáda. To ja do decembra hádam niečo pozliepam z toho 😂
Tazko povedat co ho potesi 🤷♀️ moj muz ma rad Harryho Pottera, tak som mu kupila dospelacke lego, vstup do Harry Potter studia v Londyne a ked uz v tom Londyne budeme tak vstupenku na whisky ochutnavkovy festival, kedze poharik zaujimavej a pravej whisky ho vzdy potesi.
Doteraz dostal vzdy nejaky wellness, privatne saunovanie neviem odkial ste ale Pixxla je super, masaz, pripadne sportovu vybavu na turistiku postupne, tak tento rok som sla opat cestou zazitku ale nie wellness 🙂 ja som za spolocne zazitky, tym sa potesime obaja
@petamich chápem 🙂 hej veď toto, každého poteší niečo iné, môj zas alkohol vôbec ani turistika , on skôr tie filmy, cestovanie, kúpele doma, to mis tale nejakú špeci soľ alebo bombu kúpim a stále niečo majstruje na chate a tak skôr 😅 masáž by ešte bola fajn ale to chodíme celkom často aj welness ale to by bol asi zas skôr darček pre mna , on tam dlho neobsedi😂
kúpila som mu košeľu, lístky na stand- up comedy a ešte kúpim pistáciový krém a kilo sliviek v horkej čokoláde, toť vsjo
Tiež nad tým rozmýšľam,čo podarovať 😅. (Tiež je mu ťažko niečo podarovať,na serepetičky si nepotrpí, zážitkov ma dosť,do wellnessu nerád chodí,v šatníku mu nič nechýba, keďže mu väčšinu vecí kupujem sama...).Keď som sa ho nedávno opýtala,že čo by ho potešilo,odpovedal aby som mu uštrikovala ponožky,alebo sebe nohavičky s veľkými okami 🤭. Chlapom sa ťažšie vyberá nejaký originál darček. Asi mu kúpim ďalšiu košeľu a nechám vyšiť nejaký ľudový motív na ňu, keďže si sem-tam rád vyspevuje. 😁
Ked radi cestujete kup letenky, listok na koncert...
My sme sa dohodli, ze si kupime dovolenku… kazdy mame, co potrebujeme, tak naco minat zbytocne peniaze.
Môj sa teraz pustil do skladania nového herného pc, takže som povedala že mu štvrtinu ceny súčiastok dám ako darček. Takže mu dám proste peniaze na účet. A keďže ho skladá už teraz, tak som mu ich rovno poslala a Vianoce mame vybavené.
Take to že ideme si kupovať prekvapenia, z toho sme už vyrástli. Radšej mu prispejem na toto, čo reálne chce a využije ďalších 10-15 rokov. Hlavne ten počítač stojí nehorázne veľa peňazí…. Ten nema nárok už ani na tričko z bazáru po tomto vyčistení účtu.
Budúci rok tiež čakám, že si povieme čo chceme. Ja som si napríklad na tento rok vybrala vetrovku na lyžovanie a kašmírový sveter.
kup letenky pre Vás dvoch
@lavender94 kolko ma rokov, ze hra hry na PC?
nejake smakocinky co ma rad, ale sam si nekupi kedze su drahe. Masazny pristroj ak ma rad masaze, spodne pradlo nejake kvalitne.
Asi si nedame.nic. teda odlozime.peniazky na predlzeny pobyt bez deti.
@natalka13 32 a?
Spoločný výlet, wellnes, ochutnávku vín napr....ťažko kupovať niečo niekomu koho nič nebaví....
Môj dostane knižky ktoré si vybral a poukážku na laser depiláciu chrbta o ktorej toez hovorí. Minulý rok dostal trojdňový pobyt v horách a kozmetiku čo pouziva
@mimka688 môjmu sa paci všetko čo mu dam..
minule Vianoce som mu kúpila taký versace set parfum a neviem čo tam bolo. Predminulé súpravu od armaniho. A tieto Vianoce som bez prace, moc financií nemám momentálne, ale možno nejaký wellness by som nám dopriala. Alebo jemu masaz, poukážku nejaku kúpila. Teraz sú všade zľavy. Ja momentálne nemôžem chodiť na masáže.
keby len čo na vianoce... ja mám s mojím trojboj- vianoce, meniny-štefan a 3.1. narodky :D .... ale dostane k vianociam- oblečko: tričká a komiksovú mikinu, kozmetiku čo používa a hru na ps-ko :D . na meniny- blbosti na jedenie a dobrý rum, plus večer idu s kamošmi von ( teda už k jednemu do zimnej kuchyne )- čiže prihodím steaky. a narodky- to klasicky ideme niekde na vikend ( krakow, košice, bš či brno)
a hej, zvykol sem tam pindať že oblečko nie je darček ale po čase zistil že staré posunie ako pracovné a nemusí chodiť do obchodu, kde to tak nemá rád :D
No ja idem tento rok do kavovaru. Uz dlho o nom rozprava. Akoze ale kupovat ho budem tesne pred vianocami, aby sa dal vratit… lebo on je presne ako tvoj 🤣 vsetko ofrfle… ze to nacooo… on nema rad prekvapenia a ja zas milujem prekvapovat a obdaruvat ludi, ktorych mam rada
@ktobytobolpovedal hej presne môj tak isto, že to načo a prečo, že načo si minam peniaze keď veľa nezarábam a že jeho nič aj tak nepoteší a podobne 😂… ja som tiež taká že milujem prekvapenia😂
@mimka688 ešte by som dodala, že za mna je jednoduchšie kúpiť darček ženám 😄… to celkovo mám vždy problem chlapom v rodine niečo vymyslieť.