Dobrý večer,
hľadám inšpiráciu )
nechcela som sa moc rozpisovat o tom ze k nicomu konkretnemu neinklinuje a vsetko ma aj kolobezku, odrazadlo, kociky, babiky, knizky ju nebavia, princeznovske saty, telefony, dreveny domcek, kuchynku..puzzle..a k tomu vsetkemu je vianocne dieta takze double trouble )
My sme kúpili magnetickú stavebnicu puzzle oblečenie pre bábo fixky knihu plnú aktivít čítačku kariet v angličtine a ešte som objednala atlas sveta nájdi ma zatiaľ len to
Dcera dostala minuly rok ked mala 4 roky ako hlavny darcek kozmeticky salon - taky ten pekny velky z lidla, s tou stolickou a vsetkym. Mali podobne v skolke a hrozne sa jej pacil. K tomu som jej spravila balicek ze nejake detske nahrdelnikyz balzan na pery, detske laky na nechty. Da sa povedat ze ho pouziva cely rok kazdy den, aj si tam sadne ked sa cese, alebo sa tak akoze paradi, dava si nahrdelniky atd.
@1mina oplatí sa to kúpiť aj predškoláčke 5 ročnej? moja tiež má rada takéto dievčenské blbostičky a tiež sa jej to páči, tak premýšľam či kúpiť, presne ten z lidla
@sasitimi17 podla mna ano, dcera ma teraz 5 rokov a stale to pouziva... Aj ked sa niekam xhystame tak sa tam ide vyfintit, ona si tam uklada aj svoje celenky, slnecne okuliare a take jej doplnky 🙂
Moja ma elzovske obdobie, takze chce vsetko s tematikou Frozen - rukavice, batoh, saty. Miluje tetovacky, detske laky na nechty, celenky, pancuchy. Urcite dostane nejaky pracovny zosit, praje si tiez do skolky zatvaraciu flasku :D takze tiez rozhadzujem po rodine, nechcem aby zas dostala tristo veci od kazdeho (a vacsinu z toho blbosti co ju bavia 2 dni), a tiez nechcem nic velke typu dom pre babiky, uz to fakt nemam kam davat
@1mina super, ďakujem 🙂
Maluje sa aj nasa rada, ale nechcem aby si to gebrala na tvaricku denno denne, ja s tym nesuhlasim. Inak by ju take nieco urcite potesilo )
Frozen, Ariel a najnovsie Sipova ruzenka obdobie ma aj nasa no ked sa jej opytam co konkretne chce na narodeniny odpovie vsetky hracky ) Na narodeniny jej idem robit tortu (sukna do ktorej zapichnem sipovu ruzenku) cize tam bude babika.
Barbie dom 🙂
Nevieme ani co ma uz doma.. My toho mame pozehnane...az nemam chut im nic kupovat... ale tak pre skoro 4r bude babika s prislusemstvom a nosic k nej.
noo my máme doma o trošku mladšiu a tá dostane bicykel 🙂 už ho má kúpený vyše dvoch mesiacov 🙂 objednávala som jej ho cez cyklospeciality
@labkosuch a načo ju učíte na kvantum darčekov? Stačí zopár a človek by nemal potom také problémy čo kúpiť.
@ibatanecnica Ona ma aj narodeniny..neviem to odhadnut co je malo a co uz dost (
@labkosuch ja som na narodky dcere kupovala 1 vec taku vacsiu co chcela - potrebovala. Ako bicykel korcule kolieskove, ladove, kolobezku a ked uz to vsetko mala alebo nepotrebovala nic take, tak si vybrala 1 vec - vacsinou hracku a potom bol ''zazikovy darcek. Vylet do aquaparku, zabavneho parku, ZOO alebo ine. Ale teraz by musela asi cakat az do.jari co je dlho
@ibatanecnica my sme jej kupili viac lacnejsich veci..nieco bude spolocne s mladsou k Vianociam. no ona bude mat 4 ked sa jej opytate povie trilion veci ) Bicykel ja osobne nepovazujem za darcek k sviatku to beriem ako sportovy nastroj a samozrejmost rovnako ako oblecenie.
Na na! babiku chce🤦 veci do kuchynky,hru,barbie,tetovacky....svagor jej kupuje radio do izby 😂
@labkosuch make up souza - taky detsky lahko zmyvatelny su aj šminky aj laky aj farba na vlasy, cesacia hlava , mysky maileg, barbie, bicykel, to dostala na narodky a vianoce postielka pre babiku, prebalovaci pult pre babiku, spoločenska hra, plastelinu play doh taky set na tvorenie, blikacky na topanky, vianocne papučky a deku.
@labkosuch tak ja mam na bicykel iny nazor ale to uz je kazdeho osobna vec. Ja si pamatam na svoj prvy a bola to veeeelka radost. Pre mna to bol darcek. Pre nas su darceky aj sportove veci. Pokial to obdaruvaneho potesi. Dcera si aj sama povie ze chce cinky a posle foto ze ake. Ju to potesi a vzdy ju potesili aj korcule a pod. Ked bola.mensia. Na co budem kupovat htacky ked sa tesila z tohto. A oblecenie. Ona sa rada paradila takze vzdy bola rada aj peknym satam a pod. Teraz posle zoznam a ja uz len vyberam z neho. Ale uz je dospela a ja som rada ze nemusim rozmyslat nad darcekom lebo by jej nemusel sadnut.
@ibatanecnica no keby pri pisani Jeziskovi spomenula na zozname bike uvazovali by sme ci si to neulahcime tymto velkym darom )
nase deti kazdy rok dostanu nejake to oblecenie a hracky a ked treba kupia sa im aj sportove potreby