Baby, vy ste tu také mladé, poraďte čo kúpiť vnukovi na 18 narodeniny? Tak do 200€. Za odpovede vám vopred ďakujem.
@vasulka Peniaze ... Bankovky prisposob.
Moje dcéry chceli a dostali letenky do sveta...ale nebola korona.
mňa by od starých rodičov v 18-tke najviac potešili peniaze :D
kludne nejaku jednoduchsiu kyticku do modrej farby a tam uviazane peniaze. Napr. v 50e hodnote (cize 4ks) To sa da priniest aj na oslavu. Alebo len bombonieru a peniazky v obalke k tomu. Mlady pan sa peniazom ako takym urcite potesi najviac. Potom si napr. moze kupit hodinky alebo nieco....
@vasulka ak nechceš dávať peniaze, tak by som darovala nejaký pekný zážitok. Sama poznáš vnuka najlepšie, tak vieš či by ho potešilo niečo adrenalínové, alebo niečo kludnejsia, či by chcel ísť niekde s kamošmi, alebo s priateľkou. Napr. divoká voda v LM, zoskok padákom, kurz prežitia v lese atď atď 😊
@vasulka ja by som mu radšej dal namiesto jednej jazdy poukaz na vodičák. Ak má už má béčko, tak na motorku alebo céčko.
@vasulka to neviem ci je dobry napad ten kamion dala by som peniaze napr da sa aj tak ze v zavaracej flase vtipne zabalit
Od starkej doteraz na každy sviatok dostávam len peniaze ale na 18 som dostala tuším 200€
@stary_ujco v novembri robí skúšky na auto a traktor.
Ďakujem vám všetkým za rady. Rozhodla som sa. Pretože ľúbi čokoládu, dostane nejaký super dobrý dezert a v obálke 200€.
@vasulka porad sa s rodicmi. Mna vzdy najviac potešili peniaze 😅