Ahoj nevieme co mame kupi svokrovi k 50siatke co ma buduci mesiac. A nic ma nenapada nieco originalne chceme ale zial zatial nic sa nam nepacilo
@nk599 podla toho, ci ho mas rada, alebo nie 😀 moj svokor bude mat za mesiac 75 a tiez neviem, co by sme mu mali kupit. lenze on je ten typ, co sa nepotesi nicomu a vsetko ofrfle...nema nejake hobby? alebo napr. nejaky vikendovy pobyt na wellness v tatrach by bol podla mna dobry...
@tomiholjubavi ak mam pravdu povedat ani moc nie mam svoje dovodi na to . Ma hobby auto svoje toho iba zaujima . No on by zase ofrflav ten pobyt . Je to tazke nieco kupovat
@nk599 ak dba na svoje auto tak pojmi darcek automobilovo, tak mu objednajte a zaplatte mozno nejaku servisnu prehliadku alebo nieco podobne...ale mu kupte vstupenku na nejak rally alebo nieco podobne...do interierovych autodoplnkov a tak, by som nesla pokial viete, ze do vkusu je sa trafit tazke a rad nieco ofrfle.
Ja som tiez za zazitkove darunky,otec dostal k narodkam lietanie v tej vzduch.trubici v lipt.mikulasi 🙂
urnu :D
@nk599 http://www.adrop.sk/vyhledavani?hledat=ferrari&...
naprikdad tu 🙂
fotokniha z rodinneho fotoarchivu