Ahojte 😂😂😂
Prosím Vás 🙏 čo kupujete svokrovcom na Vianoce?
Ja som im každému kúpila Guess parfém, ale to je také, dať im len parfémy.
Rada by som sa inšpirovala 🙏
Ďakujem za rady ♥️
@ewka9 to je milé, ale deti ešte nemáme 😂 ale napadlo mi ako srandovné darček, že s mužom spravíme kalendár s našimi fotkami, a to im dáme 😅
Ja osobne by som im nedávala kalendár s našimi fotkami, príde mi to divne 😀🤷🏼♀️
@simona1998 nieee to som srandovala 😂😂😂 to by som nespravila
Budes s nimi na stedry vecer?
Svokrovi dobre vino a svokre nejaky dobry med alebo kavu/caj.
Ja by som sa teda neodvazila kupovat svokrovcom parfemy...
@ikke nie, nebudeme s nimi.
Svokra má veľmi záľubu v parfemoch,tak reku aj svokrovi 😅 ale chcela som ešte niečo,lebo sa mi to zdá málo 🤔
Víno nepije ani jeden z nich 🤷
Vhodne darceky podla mna🙂 obliecky, kozmetika -kvalitny sprchovy gel, telove mlieko, papuce, ponozky, poukazka na masaz, poukazka ju kadernicke/kovi, na kozmetiku,nasim teraz kupujem napriklad paplony, fotokniha vasich deti + so starymi rodicmi, zene kabelka, sal, chlap penazenka,...😁😁
Tak hocico, co skonzumuju.
Podla mna je uplne od veci davat svokrovcom darceky na vianoce, toboz ak ide o darceky len pre to, aby sme im nieco dali 🙄
Ak nevies o niecom, po com naozaj tuzia, je lepsie nedat nic.
Na zlavomate su kadejake dobre pecene caje, znackove medy, , vina, cokolady
Teraz som sa schuti zasmiala😅ale tak keď raz budú detičky, na tie sa dobre pozerá..🙂
Zážitok. Lístky do divadla, masáže, skok padákom, večeru v reštaurácií...
ja by som kludne dala domaci med a na viecko uviazat obrusok a maslu zo spagatu, voskove obrusky su super, kvalitny olivovy olej, listky do divadla su tiez fajn, alebo poukazka na masaz … ale teda u nas dala som spravit fotokalendar s detmi pre starkych i prastarkych a zvysok daru pre svokrovcov je v muzovych rukach, ja si uz riesim len svojich rodicov 😁
Čo tak niečo praktické?
Ako napr.
- kamera do auta (zijde sa pri každej autonehode)
- odžmolkovač (zachráni kopu oblečenia a starší ľudia to nepoznajú)
Zalezi na tom, ci su este akcni, ci domasedi, ci maju nejake zaluby.
Moji su uz starucki, svokra potesi len vino, zreby, peniaze, sladkosti, pivo, parky 😂 takze tomu zvyknem spravit taky balicek a pripadne kupim nieco, co zrovna potrebuje. Napr teraz novy mobil, holiaci strojcek.
Svokru potesi viac veci, tam je to jednoduchsie. Maluje, takze rozne platna na malovania, ma rada vône, ale nie parfemy, skor kremiky a tak. Cize v Yves Rocher vzdy nejaky balik vyberiem. Pekny sal, svetrik, sviecka a tak.
A samozrejme vzdy podla situacie, ak im nieco chyba, alebo si nechcu dopriat, lebo je to drahsie pre nich. Minuly rok napr teplovzdusna friteza.
Ja som mojej svokre kupila filtračnu kanvicu na vodu ale to preto že ked bola u nas pačila sa jej, ona ma celkovo rada zdravy životny štyl a tak.
Tak....pre svokra ešte kúpim krígeľ/šálku alebo proste niečo s merchom jeho obľúbeného športového tímu + im ešte spravím nejaký kôš s fajnotkami 🤗 to není zlý nápad....len pre tu svokru 😂 to aj manžel má problém, že jej bolo vždy ťažké niečo vybrať 🤷
Vziať jej k tomu parfému ešte aj Guess náušnice,prípadne šál/šatku by bola blbosť? 🤔
Ja si myslim že ten košík s pochutinami je fajn nápad tiež ho robím každý rok pre rodinu.. Svokre tam vždy pridám špeci koreniny nakoľko veľmi rada varí a skúšana stále nové recepty
Autorka, k tej satke - zavisi od toho, ci take nosi. Ak ano, urcite je to pekny darcek. Ja mojej svokre kupujem kazdy rok kremy od Vichy na jej zelanie, take vianocne balenie, denny + nocny krem v peknej kozmetickej tasticke. Tak ak vies, co pouziva, tak aj nejaka kozmetika v darcekovom baleni moze byt.
U nás sa osvedčili krabice s pacidlom na www.manboxeo.sk,skús pozrieť,vyber majú celkom široký..🙂
Ešte raz www.manboxeo.sk
Tento rok sme sa dohodli, že vlastne len maličkosti. Svokrovci chceli taký ten foťák, čo hneď aj fotky vypľuje, tak to im kúpime to budú mať ako spoločný darček 🙂
Každý rok dostanú fotokalendár s fotkami vnúčat