Čo kúpiť snúbencovi na Vianoce?

zuzka2610
15. nov 2023

Ahojte čo kúpiť slubencovi na Vianoce keď nemá žiadne hobby a zároveň mu nič nechýba 🥲

julka828
15. nov 2023

@zuzka2610 dedoles 🙂 moj sa VZDY najviac tesi z ponoziek a trenok. Mozes dohodit aj nejake vtipne papuce... Dakujem nekritizujte u nas sa prosto tesime z ponoziek 😅

minesasubu
15. nov 2023

Ja budem vyrabat kupony je to osobne a velmi mile 🙂
Popripade nechodite do kina, divadla , koncert - listky

danyelia
15. nov 2023

Nič 😃

mamickalisticka
15. nov 2023

@zuzka2610 ja idem dať poukážku na ochutnávku jedál (zážitková večera) do jednej kvalitnej francúzskej reštaurácie. Tiež som nevedela že čo. Tak to budeme mať spoločný darček

zobaka
15. nov 2023

poukaz k lepsiemu barberovi

katkaseiner
16. nov 2023

@mamickalisticka mozem poprosit info? moj ma tuez rad jedlo a toto znie nezvycajne pre mna...kde to je hlavne?

elviku11
16. nov 2023

@zuzka2610 keďže je snúbenec, tak asi plánujete svadbu. Tak asi niečo, čo tam využije -neviem ako má predstavu, nejaké originálne osobné manžetové gombíky, pierka, motýlik, kravatu, traky, klobúk? Netuším čo chce mať na sebe. Prípadne ak budete mať polnočná tanec, niečo k tomu folklórne.

mamickalisticka
16. nov 2023

@katkaseiner jedna reštaurácia u nás v meste to robieva raz za mesiac, (okres Žarnovica, stred. Sk) ale videla som aj na Zľavomate takéto ponuky, tam som sa aj inšpirovala

katkaseiner
16. nov 2023

@mamickalisticka dakujem za inspiraciu, poobzeram sa, zial Žarnovicu mám od ruky