Ahojte čo kúpiť slubencovi na Vianoce keď nemá žiadne hobby a zároveň mu nič nechýba 🥲
Ja budem vyrabat kupony je to osobne a velmi mile 🙂
Popripade nechodite do kina, divadla , koncert - listky
Nič 😃
@zuzka2610 ja idem dať poukážku na ochutnávku jedál (zážitková večera) do jednej kvalitnej francúzskej reštaurácie. Tiež som nevedela že čo. Tak to budeme mať spoločný darček
poukaz k lepsiemu barberovi
@mamickalisticka mozem poprosit info? moj ma tuez rad jedlo a toto znie nezvycajne pre mna...kde to je hlavne?
@zuzka2610 keďže je snúbenec, tak asi plánujete svadbu. Tak asi niečo, čo tam využije -neviem ako má predstavu, nejaké originálne osobné manžetové gombíky, pierka, motýlik, kravatu, traky, klobúk? Netuším čo chce mať na sebe. Prípadne ak budete mať polnočná tanec, niečo k tomu folklórne.
@katkaseiner jedna reštaurácia u nás v meste to robieva raz za mesiac, (okres Žarnovica, stred. Sk) ale videla som aj na Zľavomate takéto ponuky, tam som sa aj inšpirovala
@mamickalisticka dakujem za inspiraciu, poobzeram sa, zial Žarnovicu mám od ruky
@zuzka2610 dedoles 🙂 moj sa VZDY najviac tesi z ponoziek a trenok. Mozes dohodit aj nejake vtipne papuce... Dakujem nekritizujte u nas sa prosto tesime z ponoziek 😅