Čo kúpiť rybárovi na Vianoce?

21. nov 2022

Nieco nestandardne, ale prakticke. 😅 Pre mojho otca.

amonet
21. nov 2022

tazko povedat co ma a aky typ rybara je? ak nevies tak darcekovu poukazku rybarstvo

luscious
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simonecka008
21. nov 2022

Ja som mojmu kupila tri roky dozadu toto.. minuly rok zasa taku bundu maskacovu .. do udic sa velmi nerozumiem.. raz dostal aj poukazku nech si vyberie co chce 🙂

martinmmartin
21. nov 2022

Skus nejaky sorting box s milionom malymi priehradkami kde si da pekne rozsortovat vseliake haciky, gulicky a drobnosti, v tomto maju rybari furt bordel

belllinka
21. nov 2022

@luscious udica sa nekupuje podla farby 😅

simonecka008
21. nov 2022

Moj chodi privlacit tak takato taska na navnadu je super..maju v lidl shop..

aliaray1
21. nov 2022

My sme kupili predplatne polovnictvo a rybarstvo.

hama_ba
21. nov 2022

Kupovala som termopradlo 🤭

vemi23
21. nov 2022

Oco manzel a ja sme rybari 😁 prve dva roky som vianocne darčeky riešila dakcekmi pre rybarov 😁 ale da sa pekne vybrat otazka je co uz tvoj ocino ma a co by potreboval... Ja som to riesila aj poukazkou cca hodnota 20e a vybral si co chcel
Ale ak chce kupit nieco konkretne musis vediet ci chyta na tazko, plavana , feeder, alebo ci vyvaza na clne... Ja som manzelovi kupila rybarske kreslo na dalsie vianoce dostal aj ocino mali len take stolicky malicke a tie kresla su fajn pohodlne a nieje v nich taka zima aspon z mojho pohladu 🙂 dalej som kupovala podberak, rybarsky dazdnik so stenou, plno nastrah v podobe boilies, kukurica ci silikonova ochutena alebo klasicka kukurka ochutena , krmivo toho nieje nikdy dost , ale citaj ake krmivo kupujes ci do studenej alebo teplej vody sú tam rozne delenia, ja som stale spravila taky balik da sa to pekne vyskladat, z kazdej kategorie nieco alebo to co potrebovali som kupila... Cize musis vediet co ocino ma alebo nema alebo co by sa mu zislo

vemi23
21. nov 2022

Skor odporucam stranky ako je parys, okfish, hacik, proste je ich dost tych stranok ale ja najviac objednavam z parys

dada011
22. nov 2022

Na jimmytextil majú krásne rybárske obliečky 🙂

katarinaba
22. nov 2022

poukazku na rybarsky revir (rocny, polrocny), zazitkovy rybolov

autor
22. nov 2022

Juuuuj, dakujem kazdemu. Nieco si z tychto vyberiem. Najlepsie sa mi pacila udica v oblubenej farbe. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣❤️

lopka1313
22. nov 2022

Len aby Ti ju neotrieskal o hlavu, lebo udica sa fakt nevybera podla farby :D aby mu nebola dlha/kratka, na uplne iny typ rybacky, ako robi, alebo sa mu napr aj zle nedrzala v rukach... Moj ma udic minimalne 20 (aby si chapala, naraz vie chytat max na 2), kazda/kazde dve su ine a ja mu potom len oznamujem, ze ci mu nejaka nechyba, lebo uz mesiac nejaku vozim v aute :D

belllinka
22. nov 2022

@lopka1313 myslím, že túto poslednú odpoveď myslela zo srandy 🙂 ironicky