Čo kúpiť priateľovi na výročie?

viktoria4747
29. sep 2022

Ahojte, s priateľom budem prvýkrát oslavovať prvé výročie a som zúfalá, vôbec neviem čo mu mam kúpiť. Ja mam 21 a on ma 29, viem že ma veľmi rád hasičov(je dobrovoľný hasič) a rad hraje hry na pc(rad streamuje) tak asi niečo v tom zmysle by som mu kúpila len neviem čo, prosím poraďte mi nech sa inšpirujem, čo ste kúpili vášmu priateľovi vy na vaše prvé výročie? 🙂 Voňavky nechce, tých ma dosť.

bessie12
29. sep 2022

@viktoria4747 na nase prve vyrocie sme mali romanticku veceru + torta. Nic viac. My si darceky tak nedavame. Hry a pod. skor na Vianoce sa hodia alebo na narodeniny.

martul
29. sep 2022

@viktoria4747 no tak hry do Pc určite nie. To nie sú narodeniny alebo meniny. Toto je sviatok vás dvoch.
Ale my si nič nedávame. Dobrá večera v reštike alebo doma a potom....

koliesko642
29. sep 2022
mondolina
29. sep 2022

chodime na večeru

tarinka155
29. sep 2022

Ist da par hodin do welnesu

slovenka753
29. sep 2022

Ak už darček tak nejaký spoločný. My s partnerom chodíme väčšinou na nejakú drahší večeru, wellnes alebo niečo také. Ako vyslovene darček pre neho nemá zmysel. Keď už má to byť o vás oboch a o oslave vašej lásky.

lienockamalicka
29. sep 2022

Presne, spolocna vecera alebo inak spolocne straveny cas, napr. Escape room, kino, divadlo, koncert, wellness, alebo len romanticky vylet, prechadzka. A najlepsie darceky su aj tak, co do nich das nejaku energiu. Takze kludne to moze byt aj vtipny poukaz na masaz od teba so stastnym koncom 🤭 Alebo nejaka spolocna hracka do spalne. Proste nieco, co utuzi vas vztah. Nie hra, ktoru bude hrat aj tak bez teba 😄

marca12
29. sep 2022

Vyrocie je o vas dvoch,tak by som sa zamerala na spolocnu aktivitu podla toho,co mate radi bud wellnes samostatne alebo s pobytom,kino,divadlo,vecera.

miadi
29. sep 2022

Vyrocia randenia som nikdy neoslavovala Iba vyrocia svadby. Naco mu chces kupit darcek nema narodky ani vianoce . Robis to cele o nom., nie o vas . Ved kludne by stacilo zahrat sa ze ty si ohen a on je poziarnik nech ta hasi 😉alebo chodte tam kde ste boli pred rokom na prvom rande.. aj Keby si mu nic nekupila a len spomenula ze mate vyrocie nemas dovod byt zufala.

princeznaaa12345
29. sep 2022

Na výročie sa hodí nejaká romantika. Ako dievčatá spomínali napr. večera.my sme išli na výročie tam kde sme mali prvé rande

petamich
29. sep 2022

na vyrocie sme si maximalne dali kvety a manzelovi som kupila flasu whisky, ktoru este nepil a sli sme spolu na veceru alebo do kina a pod. ziadne specialne darceky

elizabet173
30. sep 2022

@viktoria4747 nič, išli sme spolu na večeru a chodíme tak každý rok, na okrúhle výročie predĺžený víkend v hotely, nekupujeme si nič

bolarazjedna
30. sep 2022

My sme mali výročie na Valentína, no bud sne to oslávili s koláčikom, alebo večerou, raz sme boli v Tatralandii. Odkedy sme manželia, oslavujeme výročie svadby, no vždy to bolo tak, že sme išli do restiky, dali sme si dobrý steak napr., koláčik, alebo doma som navarila slávnostné jedlo a pritulili sme sa k sebe. Manžel mi kupuje kyticu ešte.
Nič viac netreba.
Moji rodičia si kupovali vždy nejaké sošky, no je to rovnako neosobné, ako PC hry, a nič z toho nikto nemá, akurát že mamina môže z nich prah utierať.

Užívajte si zalubenost, urobte si spolu pekný večer. Nič viac netreba.

vikss1
30. sep 2022

Mne sa tiez najviac rata taky ten spolocny vylet, vecra a podobne. Predsa len napriklad my uz sme vo veku, ked si clovek kupuje veci tak nejak ako potrebuje alebo chce

evkamotka
30. sep 2022

Stopni darcekovanie hned na zaciatku, lebo sa za rojy nedodarcekujete (vianoce, meniny, narodky, vyrocie, mozno aj slavite valentina a mikulasa).
My sme zaviedli veceru a je to super. Wellness k tomu ak chces nieco navyse, budes tam predsa naha, top darcek pre kazdeho partnera 🙂

danica2711
30. sep 2022

najlepšie sa s ním dohodnúť dopredu na nejakej aktivite, nie jednostrannom darčeku. Bude to niečo, čo vás poteší obidvoch a okrem toho - last but not least - to splní aj ďalší dôležitý účel, upozorníš ho dopredu na to, že také nejaké "výročie" vôbec máte. Chlapi si totiž také detaily nezvyknú pamätať, tak sa aspoň nebudeš cítiť dotknutá, že ty si sa silou-mocou snažila ho potešiť a on vyvalil oči, že čo sa vlastne deje

macatt
30. sep 2022

Tiež myslím žiadne darčeky.. veľkú červenú mašľu, alebo spodné pradielko🌝 a fľasku šampička na oblievanie 😃😃😃 ale môže byť aj šľahačka👌

viktoria4747
autor
30. sep 2022

Ďakujem pekne za rady, určite darček kupovať nebudem, skôr pôjdeme do toho welnessu+večera a večer romantika 🙂