Čo kúpiť priateľovi na prvé výročie vzťahu?

aduska_341
13. dec 2024

Ahojte budeme s priateľom v Januári rok ako sme spolu.
A chcela by som poradiť čo kúpiť priateľovi na výročie.
Chcem sa inšpirovať a poradiť. Ďakujem 😊

stellarstar
13. dec 2024

Co ma rád?

dorotka62
13. dec 2024

Knihu, parfém..

lalilla
13. dec 2024

Spolocny vylet

melanta
13. dec 2024

Spoločný wellness víkend. My máme s mužom najradšej tieto darčeky. Zážitky. Hmotné veci si kúpi každý sám počas roka, alebo aj navzájom počas roka. Ale na sviatky najradšej zážitky, čiže výlety, dovolenky, koncerty, divadlo, kino.

rebi789
13. dec 2024

@aduska_341 retiazku alebo náramok

lubina
13. dec 2024

Nejaky spolocny zazitok 🙂

bystrozraky
13. dec 2024

@aduska_341 Hlavne mu nezabudni nenapadne pripomenut v predstihu, ze to vyrocie mate a ze ho planujes oslavit. Kup najlepsie nieco pre dvoch...kurz grilovania waygo a podobne...romanticku veceru(bud v restauracii, alebo mu navar to je tiez sexi)....alebo aj nieco male - co moze mat stale pri sebe a bude mu ta pripominat je velmi vhodne. Dat konkretnu radu je tazko, ked nevieme ani len vek a podobne... ;) Prajem vela zabavy v budovani vztahu ;)

bystrozraky
13. dec 2024

@aduska_341 ...a ak sa rozhodnes za sperk, tak odporucam skor hodinky ako retiazku, alebo naramok 🙂

kitycat
13. dec 2024

A co mu das na Vianoce? Co on tebe?

Ja myslim, ze vecera v lepsej restauracii je lepsia ako hovadina, ked sama nevies

aduska_341
autor
13. dec 2024

@bystrozraky hodinky som mu už kúpila na narodeniny. Ale ta večera co ste mi poradili je super nápad. On samozrejme vie kedy mame výročie lebo sa na to teší ze oslávime. Tak zato neviem co mu kúpiť tak zato ze poradiť. 🙂

aduska_341
autor
13. dec 2024

@kitycat večera je super. 🙂

bessie12
13. dec 2024

@aduska_341 na prvé výročie som mu upiekla tortu. Teraz si už nič nedávame. Na štvrté výročie sa berieme 😀 taky náš spoločný "darček" na výročie 🙃

simca06022011
13. dec 2024

prve vyrocie vztahu sa kupuje nieco? 🙂)) no nic... za roky vztahu nebude nic ine riesit len ake daceky si kupovat a pojde ti to hore krkom. Blby zvyk. Bude xy vyroci, sviatkov,... max nejaky vylet, vecera a prehyrena noc.. :DD

melanta
13. dec 2024

@simca06022011 predstav si, že niekto si celé roky rokúce kupuje na sviatky darčeky a zážitky a nejde mu to hore krkom. Ak ti ide hore krkom robiť partnerovi radosť, tak to ozaj nie je na smiech.

simca06022011
13. dec 2024

@melanta jaj a co take si uz len kupujete po 10-20rokoch? ked mate vsetko.. :D ale tak kludne, darcekujte sa :D a myslim, ze s robenim radosti to vobec nic nema.. my ideme na vylety, a kupime si veci kedy len chceme, bez potreby specialnych udalosti a teatra okolo :D

btus
13. dec 2024

@aduska_341 nič, ísť na večeru. My si nedávame nič na žiadne výročia. Na výročie svadby ideme na obed tam, kde sme mali hostinu. Na výročie vzťahu si dáme doma nejaký dobrý zákusok. Alkohol nepijeme, tak že na pitie je kofola. Manžel nedáva mne a ja nedávam na takéto výročia darček jemu.

janai1
13. dec 2024

To je tak strašne smutné že niekto nevie čo kúpiť partnerovi ale pýta si rady od niekoho kto ho ani nepozná ...

zooeynka
13. dec 2024

@janai1 je to bezny problem ludi, ktori maju vsetko. Naco kopit rarohy?

eternity24
13. dec 2024

@aduska_341 choďte spolu na večeru do peknej reštaurácie, možno aj drahšej kde bežne nechodite. Alebo niekam na vylet. Keď to financie nedovoľujú, môžeš peknú večeru pripraviť aj doma, priprav krásny stôl a hotovo. Strávte spolu pekný čas.

aduska_341
autor
13. dec 2024

@janai1 nemusíte komentovať. Ďakujem. !

bobaas
13. dec 2024

@aduska_341 kúp si krásnu spodnú bielizeň...nech si to rozbalí, ostatné pochopí...večeru by mal iniciovať on. Ale naozaj treba to výročie pripomenúť, aby tu v januári nebola téma "priateľ zabudol na naše prvé výročie. Má nás vzťah zmysel?" Nič v zlom, to skôr na margo toho, že by to nebolo na koni nič nové

aduska_341
autor
13. dec 2024

@bobaas jasne ja chápem. Len som chcela cca vedieť co ostatne ženy kupuju svojmu priateľovi to nejde o to ze silou mocou potrebujem zistiť o tom mi nejde 🙂

misanthropicdann
Autor odpoveď zmazal
Zobraz