poradite mi nejaky darcek k 30 narodeninkám? alebo co ste dotstali-co vas potesil,co ani nie? vdaka
@mayusik ak ste naj kamosky tak mozno aj niaky album z vasimi fotkami ak mate spolocne daju sa krasne poslat cez net a dojde to domov hotove fotolab.sk alebo niaky wellnes na vykend cez zlavu dna...
nieco origos, co bude mat na pamiatku. na sashe.sk najdes rozne super veci, krasne sperky, odporucam 😵
ja som za darcekove poukazky, vyber je velky-kadernictvo, kozmetika, knihy, wellnes pobyt... Ja mam dilemu, co kupim svagrinej, ktora pride na navstevu z UK.
veď choďte spolu na nejaký žúr 😉 a môžeš to zatiahnuť 🙂
daj jej urobit knihu z jej fotografifi od malicka az po sucasnost..v tomto softveri to ide lahko a este mozes vybrat pozadie ake chces aj popisky urobit http://www.cewe-fotokniha.sk/?cref=mep_sem_goo_...
dakujem vam za vsetky napady, nieco si vyberiem. ta foto kniha je super napad,ale zasa az tolko fotiek nemam ☹
@venija diky za rady, myslis, ze by bolo vhodne dat jej darcekovu poukazku na fotoknihu? aby si tu knihu uz vytvorila sama. Spolocne fotky mame sice zo skoly,zopar aj s nasimi rodinami,detmi ale predsa asi by bolo lepsie keby si spravila taku rodinnu fotoknihu,hm?? aky je tvoj nazor? neviem sa rozhodnut ci ano ci nie?vdaka
Čo takto štýlová peňaženka 😉
@mayusik napr nejaky darcekovy kupon na kozmetiku,do fitka permanentku alebo take daco ..urcite by som nekupovala kozmetiku,oblecenie a tak podobne