Čo kúpiť na Vianoce skoro 7 ročnej slečne a 3,5 chlapčekovi?

mimusa1997
29. nov 2021

Ahojte, prosím Vás velmi pekne o radu..... dcérka bude mať vo februári 7 rokov a synček má 3,5 roka.... ja vôbec ani len netuším, čo na Vianoce.... viete poradiť? ĎAKUJEM za každú inšpiráciu, čo ste kupovali/budete kupovať vy

oliali
29. nov 2021

@mimusa1997 a nemaju ziadne priania jeziskovi? Starsej by som lego friends, nieco ma sport (kolobezka, korcule), albi knizky, kuchynsku zasterku detsku, knihu, hodinky, babiku … podla zaujmov, mladsi auticka, vlaciky, garaz, odrazadlo? Ja to uz roky robim tak ze v oktobri prelustrujem oblubene stranky hrackarstiev, spravim si zoznam co ma zaujme a viem ze chalani nemaju, pockam na listy od jeziska a potom nakombinujem v ramci celej rodiny 🤷‍♀️

dadulamamula
29. nov 2021

@mimusa1997 tak deti nemajú žiadne priania pre Ježiška? Dcére možno niečo tvorivé na alze sú celkom dobre tvorivé boxy pre deti... Tablet alebo telefón teraz deti viac potrebujú aj koli online vyučovaniu.. Oblečenie, obuv...

A chlapcovi ja mam tak isto starého a kupujeme mu patrola vežu on teraz je na tom závislí..

jarmila2010
29. nov 2021

aj u nas sa vzdy pisal list jeziskovi..vystrihali obrazky z katalogu dracika a podla toho som vyberala...

marta1971
29. nov 2021

Mój je uz sice trošku väčší ale máme problém odtiahnuť ho od mobilu a telky tak som mu objednala chameleon frisbee a takú netradičnú hračku kendama čo som vôbec nevedela čo je ale zabaví to deti nadlho myslím že to bolo od urbanguru alebo odkiaľ a prišlo mi to hned' na druhý deň.

tramtada31
29. nov 2021

Moja 3,5 rocna pisala jeziskovi a priala si rusko, dezinfekčný gel😀🙈 živú sliepku, jahody, macka(dostane furreal) a zrkadlo. Na Mikuláša dostane sonicku zubnú kefku, adventny kalendar albi a sušienky.
Ale určite sú vhodne aj albi knizky, bicykel, prilba na bicykel.
Pre starsiu by som kupila oblecenie, kreativne sady a keď sa hra ešte s bábikami, tak nejakú barbie

danica2711
29. nov 2021

@mimusa1997 keď ty ako matka vôbec netušíš, čo podarovať vlastným deťom, ako to môžu tušiť cudzie ženy, ktoré tvoje deti vôbec nepoznajú? A ako to, že ani len NETUŠÍŠ?

jarmila2010
29. nov 2021

https://www.modrykonik.sk/group/4586/ som kukla aj tuto skupinu po dlhom case a funguje...skus tam pozriet inspiracie..su oznacene prispevky podla veku

babababka
29. nov 2021

mám 5 a 7r.vnučky.Tá staršia dostane od nás mikroskop,spoločenské hry a knižku o vesmíre.Tá mladšia je ako chlapec,keď mala 4 roky dostala súpravu poľnohospodárskych áut z plastu.nepamätám si,či akurát na Vianoce,ale stále ju to zaujíma,hrá sa s nimi.

mimusa1997
autor
29. nov 2021

@danica2711 ako nehnevajte sa, ale moje detičky sú neskutočné skromné.... chceli tento rok len to, aby skončila korona a aby sme boli všetci zdravý...... ani len 1 jedinú hračku nespomenuli! Ale som matka a dopriať im niečo predsa len chcem... ja ako dieťa som vyrastala sama s maminou z 20€ na mesiac.... my sme na tie darčeky peniažky nemali, ale nechcem aby aj moje deti mali detstvo ako ja.... preto sa v týchto hračkách a daroch vôbec nevyznám.... NESÚĎTE, POKIAĽ NEPOZNÁTE PRÍBEH! :/

mimusa1997
autor
29. nov 2021

@babababka ďakujem! Ten mikroskop nie je zlý nápad :3

vlada2401
2. dec 2021

@mimusa1997 u nás si dcérka označila v letáku od dracika bola zlatá,že mami označím Ježiškovi nechcem toho veľa ...ani nebolo veľa 😂ale tie pálky ..tak sme z toho vybrali bábiku lol,karavan Lol,lega 2 s tými sa vždy vyhrá aj pol dňa čo buď podľa návodu alebo fantázie si už skladá,hodinky volacie jediná z triedy nemá a teraz padnú vhod keď nás do školy nepúšťajú a oblečko

barbie1981
2. dec 2021

Mám deti v podobnom veku 6r dievča a 3r chlapec, dievčatku by sa možno páčili laky na nechty, tetovacky s trblietkami, lesk na pery , lego friends, naša sa rada hrá s pokladňou tak sme jej kúpili peniaze, hru dáma, klzaky na sneh,lopaty na sneh, atď.... Chlapček tak isto klzak, lopata, tetovacky, kniha, dobrý nápad je aj plastelína , (minulý rok dostal play doh zubár plastelína ), niečo z labkovej patroly teraz na tom frčí

babababka
3. dec 2021

@vlada2401 tie hodinky volacie sú aké?

sadkoni
3. dec 2021

Spoločenská hra, rôzne kufríky sú teraz na vyrábanie sviečok mydielok, náramkov, to by isto mladú slečnu potešilo. Chlapcovi nejaké autičko, dráhu, plastelínu. Záleží samozrejme aj od rozpočtu