Čo kúpiť na Vianoce pre mamu?

jani322
18. okt 2024

čo kupujete vy na Vianoce mamám,starým mamám? chcem ich prekvapiť,ale neviem čo kúpiť napadlo ma mame kúpiť záclony najnovšie neviem kde a v akom obchode sa kupujú záclony a do dvoch spálniach neviem aké záclony patria biele,alebo farebne do detskej a do jedálne.....čo mate kúpené Vy už pod stromček ❄ abo čo mate na plane kupovať mamám dajte rady tipy 😉 ❤ vy mate skúsenosť dobru a viete čo dobre pre matky staré matky kupovať ❤

jajanka31
18. okt 2024

Ja som kupila listky na uragan, otcovi vrtaky.. a este nieco drobne prihodim

anjelicek26
18. okt 2024

Ja som za posledne roky kupila automaticky vysavac, umyvacku riadu, susicku na ovocie, tento rok chcem brat fritezu a do zahrady zateplene gumaky, lebo otec chodi k sliepkam a kvalitnu outdoor bundu a nohavice... kupovala som meteo stanicu do zahrady, co mu posiela udaje na mobil, tablet som brala, amazon alexu tiez, kadeco za tie roky... zaclony jej prosim nekupuj, ak sa netrafis do vkusu (aj tak ich zavesi, lebo ich dostala), tak ju to vzdy bude skriet... s drobnosti som kupovala kadeco do kuchyne, ale to kupujem priebezne vzdy ked som tam, novy kavovar tiez par rokov dozadu, novu mikrovlnku. Ale opakujem aky mas limit velmi zalezi.

zuzikak
18. okt 2024

salka s fotkou vsetkych vnucat ? 🙂 nie robim si srandu. Zalezi na tom, co sa jej paci. Muz svojej mame vzdy da vyrobit kalendar s rodinnymi fotkami. Na nete som natrafila na kadeco - pekna vianocna deka, vyber roznych ochutenych medov, pecenych cajov, vyber roznych kav alebo cajov - podla toho co by jej chutilo. Zaclony vies kupit aj cez net - my sme naposledy kupovali velmi jemne bez vzoru cez bonprix. Ak ma rada kulturu tak nejake listky do divadla napr. Da sa kupit aj velmi pekne balenie kozmetiky, ktoru urcite vyuzije.

lenuska9999
18. okt 2024

@jani322 ja by som sa nikomu neodvážila kupovať bytové doplnky , ako záclony a ani ja by som to od nikoho nechcela dostať. Každý si podľa mňa chce zariadiť bývanie podľa svojho vkusu. Ešte pochopím sadu kvalitných hrncov, ale záclony sú podľa mňa zlý darček. Môžeš darovať napríklad poukážku na masáž alebo do obľúbeného obchodu , wellness, nejaké procedúry, parfum, tlakový hrniec, zlate náušnice, hodinky, ja neviem naozaj hocičo. Ak ma nejaké koníčky, tak podľa toho

janinah
18. okt 2024

Prepanakrala záclony nieee...knihu.listky do divadla.poukazku na masáž.pobyt.šperk...

alesto
18. okt 2024

@jani322 A čo tak darovať jej poukážku na nákup záclon? Tu kupujem pekné, kvalitné, rovnako aj posteľnú bielizeň, uteráky: https://www.textil-jimi.sk/darcekove-poukazy-c138/

jani322
autor
18. okt 2024

@lenuska9999 tak že nekupovať jej záclony? hrnce ma veľa nových neviem pohare tiež ma hodne neviem oni nechcu isť už nikam vybavoval som im aj rekreačny pobit ledva ledva tam šli

jani322
autor
18. okt 2024

a keď jej kúpim najnovšie periny??? oblečky?? môže biť?...

jani322
autor
18. okt 2024

@janinah šperkoch sa nevyznám a na pobyt rekreačný už sa im nechce isť

anjelicek26
18. okt 2024

To tam fakt ku stromceku chces nabehnut s perinami? Ja kazdy rok robim kalendar s fotkami vnucat, plus tento rok som dala robit aj https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_... taketo blbosti na stromcek, plus deku na mojkanie pred telkou asi dam spravit poriadnu, uvidim... proste take veci, co si nekupi sam, lebo mu prijdu "zbytocne" a pritom su take skvele.

majlo1234
18. okt 2024

Nieco dobre kvalitne pod zub, moja mama zboznuje pistacie a celkovo orechy, spravim jej taky balicek vybranych. No a hlavne spolocnu dovolenku, my uz moc darceky nechceme davat ani dostavat, mame toho strasne vela vaetci, radsej spolocny cas(a nech trochu pobavia deti🫣😂)

jani322
autor
18. okt 2024

minulý rok boli všetci na Vianočných trhoch len ja som nešiel pretože musel biť niekto doma tak som zostal doma

pinkgirl
18. okt 2024

@jani322 aké majú matrace v spálni? Známi dostali od detí nové matrace a fakt užitočný darček to bol. Oveľa lepší spánok potom mali, ocenili tento darček.

hygienka
18. okt 2024

@jani322 moja mama pije kávu jedine z hlineneho hrnčeka. Takže na vianočných trhoch jej kúpim taký hrnček, o mesiac bude rozbitý ako vždy 🤣 ale to je moja mama no. Potom dostane ďalší 😆
Ďalej mám v pláne nákrčník.
Skús napísať čo ich baví, akú majú záľubu,čo doma robia atď. Ja som mala v pláne dať mame poukážku do optiky, nemôžem sa pozerať ako nosí okuliare z Kauflandu za 3€ 🙈 ale už sa konečne odhodlala a dala si spraviť sama v optike.
A inak na narodky dostala kosačku 🤭
Ona je taký záhradkár

lulu1321
18. okt 2024

@jani322 predplatné časopisu, darček na celý rok

lizatko1009
18. okt 2024

Nemam kupene nic, ale dostane ako kazdy rok parfem a este nieco osobne a pekne. Neviem kolko rokov ma tvoja mama, naši záclony nemaju a všetko potrebne maju a kupia si, cize ja preferujem osobne darčeky.

katulienkax
19. okt 2024

Moja svokra vracia skoro vsetky dary. Vianoce by mali byt o stretnuti sa rodiny a nie kupovani pracholapacov a milion zbytocnosti. Ked zomrela moja babka , na pojde nasli vsetky nove veci, co podostavala, ona vzdy pouzivala len stare a oblubene.

lenka.25
19. okt 2024

Ešte tento rok som neviem , ale po minule Vianoce to bol napríklad kavovar , hodinky , kabelka , parfem , nausnice + kniha musí byť

1ryba
23. okt 2024

Už som kúpila lístok na muzikál a ešte kúpim kolagén a nejakú kozmetiku.

adaluc338
23. okt 2024

Ja som kupovala listky na koncert. A este obrus ktory uz roky chcela. Este ocovi pridam nieco.(?) A hotovo mam rodicov. Kupene uz mam, aj vymyslene pre vacsiu cast rodiny...len cakam na vyplatu 😅

marca12
23. okt 2024

@jani322 Nad darcekovou poukazkou si nerozmyslala? Do obuvi alebo nejakeho obchodu. Ja sa snazim rodicom a svokrovcom davat take veci,ktore si oni sami nekupia. Tento rok budem davat asi poukazky a este nieco na klby.

madla60
23. okt 2024

@jani322 , ja dostanem lístok na Draculu a predplatné časopisu.

zeldia
23. okt 2024

@jani322 aj ja by som sa spýtala na vek rodičov a záľuby. Nové periny nemusis dať pod stromcek reálne normalne sa popýtať aké chcu kupis donesieš a budú používať ako darcek kľudne aj skôr ako na Vianoce len to bude “vianocny darcek” ved asi nemaju tri roky ze si myslia že darčeky nosí jezisko. Úprimne mne keby doniesol niekto nové madrace a stare odniesol bol by to pre mňa top darcek pri hociakej príležitosti. Tak sa s tým budem ťahať zas ja sama….

zuzinka888
23. okt 2024

Urob jej fotoknihu- ta vzdy potesi hlavne ak nie ste v kontakte kazdy den. Ja byvam blizko a mama mi stale otlka ze nema fotku mojho syna. Ma v mobile- no ona je generacia co si zaklada albumy este s tym ozdobnym mastnym papierom.

paralenkap
6. nov 2024

Ja som tento rok uz poriešila. Nakúpila som veľmi pekné darčeky pre svojich, chutné ovocné čaje v kazetách, veľmi sa mi to páči a aj chutí. Dávam ako tip - www.ovocievoflasi.sk. Pre starých rodičov je to ideálne, lebo nikomu tím neuškodím, keby som vybrala niečo do domácnosti, možno by sa im to nepáčilo.