Ahojte maminky, snažilky, tehuľky...mám pre vás náročnú otázočku....poraďte čo drahému kúpiť na 30ku,som už z toho zúfalá
@charlottte čo sa mu páči?
Ja som dala spraviť zlatú retiazku s príveskom ktorý mi ukazoval v obchode že taký vždy chcel. Tak má 🙂 ale vždy nosil na krku retiazku tak som vedela že ju nenecha časom na polici. Nenosí obrúčku kvôli práci tak som mu dala obojok 🙂
Môjmu sa strašne páčili značkové hodinky, sám by si ich len tak nekúpil, je na seba šetrný 🙂 , tak ich dostal na 30.
ja som mu nachystala a obsluzila dvojdnovu oslavu(30 ludi) ,spravila som mu tortu s motivom,ktory ma rad....lebo som nemala peniaze a myslim ze bol rad 🙂
@charlottte ja som svojmu vtedy kupila stroj na cvicenie, kedze zahajoval brutalny treningovy plan (sport je jeho hobby), od ostatnych pribuznych na moje tipy podostaval kadejake ine sportove pomocky (hodinky atd). teraz, keby som mu riesila nejaky velky dar, asi sa spojim s celou rodinkou (kedze na tom nie sme financne najlepsie) a zariadim mu nejaky zazitok, kedze je to skor taky zazitkovy typ. ale vo vseobecnosti s tymto mam dobre skusenosti, vacsina ludi si sama od seba nezaplati zoskok padakom alebo inu haluz 🙂
síce som žena, téma je o dare mužovi, ale 30. narodeniny som mala cca mesiacom ... na pozvánku som napísala: nad darmi a kvetmi si hlavu nelámte, potešíte ma svojou prítomnosťou ... dostala som dezerty, kvety, darčekové poukážky ... ja osobne pokiaľ to nie je 50 a azase na druhej strane, ked mam 50. narodeniny uz mi toho az tak netreba 😀, som skor za malickosti, nez velke dary, niekedy dezert a malickost potesi viac, ako jeden velky a drahy dar, ale to som ja, kazdy ma to iný názor.
Joj baby moj mužík má o chvílu 3O a to je ťažký oriešok niečím ho potešit a prekvapiť on ešte k tomu na všetko príde hotová katastrofa ho dajako prekvapiť🙂))
..Ale ved to je ta najjednoduchsia otazka..."kup mu nove auto, aby ako manazer zabezpecoval rodinu na cestach s krasnou ..asistentkou, ktora sa rada vozi...
@charlottte moj dostal vytuzenu dcerku z mesacnym predstihom 🙂 Ja by som vsadila na jeho konicky.