Čo kúpiť manželovi na 30. narodeniny?

vera1605
4. sep 2014

Dobry den mamičky prosim poradte co kuit na 30tku manzelovy 🙂 ja vobec neviem. dakujem za odpovede :D

bonaqa2013
4. sep 2014

permanentku na striptíz do rakúska.... poteší sa.

muchacc
4. sep 2014

má nieaké koníčky???

stefankovaviera
4. sep 2014

poukaz na skola smyku v rakusku - moj sa potesil 🙂 ale je to kruto drahe,popripade bunjee jumping.

babulina
4. sep 2014

moj si vybral neromanticky sam darcek - holiaci strojcek, ale zorganizovala som mu aspon peknu oslavu a ako dorticku dostal symbolicky kufor plny penazi :D

jaya47
4. sep 2014

Podla toho, co ma rad. Ja som mojmu tajne kupila v technologickom muzeu lietadielko na solarny pohon a vo vinnej pivnici sadu na otvaranie vina 😉 A potesilo velmi, hlavne ked zistil, ako som tie veci pasovala, aby ich nevidel 😉 Ale podla mna neexistuje idealny darcek pre vsetkych muzov, manzela treba sledovat, pocuvat a zamysliet sa 🙂

marlene
4. sep 2014

ja som mojmu tajne zorganizovala velikansku party ,prisli kamarati ktorych uz dlho nevidel ,tomu sa potesil najviac 🙂

stefka33
4. sep 2014

Môj si želal na 30-tku hojdacie kreslo. A aj ho dostal. 🙂 Teraz bude mať 35 a znova chce kreslo takzvanú leňošku pred telku. 🙂

zuzka38
4. sep 2014

Ja som kupovala jazdu na slovakia ringu...

jespera
5. sep 2014

hodinky, oblecenie, balon stastia🙂, tandemovy skok, thajska masaz, vikendovy pobyt pre vas dvoch....moznosti je vela - len vsetko otazka penazi🙂

blabla195
5. sep 2014

môj dostal od kolegov jazdu na offroade vo vw a vrátil sa odtiaľ úplne nadšený....a aj spolujazdci 🙂

mirka414
5. sep 2014

Moj si želal na Vianoce psa a aj ho dostal a je to pre neho najkrajší darček má priateľa na poľovačky 🙂 darcek treba hladat podla hobby potom to poteší najviac na svete.

kacka6
5. sep 2014

...môj odo mňa dostal strom, http://www.wolf.sk/sk/kup-si-svoj-strom/kup-si-..., kvety a staroslovanskú slivovicu.. spokojný bol 🙂

miska333
5. sep 2014

ja som mojmu kupila pc 3 🙂 samozrejme dostal k tomu aj hry

snopkulka
5. sep 2014

tandemový zoskok padákom - tento rok sme darovali bratrancovi k 30-tke, aj s videom a super zážitok to bol (sme to prežívali s ním, keď sme to potom pozerali na PC 😀 😀 😀 😀 )

monciky
5. sep 2014

moj muz je blazon do vsetkeho ohladne aut a vybavenia, takze sa kupuju take veci, nic ine ho nepotesi🙂
naposledy to bola navigacia s telkou, radiom a neviem cim este...

slawenka
5. sep 2014

moj sa velmi potesil mechanickym hodinkam 🙂

alobalka
5. sep 2014

Hodinky, encyklopédie, cd, wellnes pobyt, vlastnoručne dozdobené tričko s vtipným nápisom...lístky na športový zápas alebo koncert... závisí čo kto má rád a koľko má na to🙂
Výlet loďou po Dunaji, večera v lepšom podniku, niečo originálne pripraviť/ukryť a urobiť zážitkovoromantický darček....