Baby potrebujem radu čo kúpiť manželovi na 30tku? Poradí mi niekto?
@adusik12457 asi by bolo divné, keby cudzia žena vedela lepšie ako ty čo by tvojho muža potešilo a koľko na to môžeš minúť...
Nové auto, striptérku, hodinky, rybárske udice, motorku, nejaký adrenalínový zážitok, týždeň "svätý pokoj"... no fakt ťažko povedať čo by ho potešilo, keď ho nepoznáme.
Nič,uvidíš aký bude prekvapený 😂😂
@natuska87 Ďakujem za radu musím ešte niečo vymyslieť napadlo ma aj hrnček s našou spoločnou fotkou čo keď sa naleje vrelá káva ukáze sa fotka ani to by nebolo take zlé
@adusik12457 preboha tú šálku keď chceš kúp sebe... a teda nič v zlom, myslela som, že potrebuješ inšpiráciu na nejaký originálny, zaujímavý, netradičný darček a nie takýto gýč. Nemusí to stáť tisíce €, ale za tých 10€ čo by stál hrnček mu radšej upeč chutnú tortu alebo uvar večeru, z toho bude mať aj radosť aj úžitok.
@adusik12457 To by si mala ty vediet, co ma rad, ci potrebuje oddych alebo co by chcel, Prípadne sa ho opytaj aj my to tak mame uz davno to nehráme na prekvapenia, aby nikto nekupil blbost. Mne na zaciatku vztahu kupil k sviatku let horkovzdusnym balonom, strasne sa bojim vysok, takze asi pre to :D
@adusik12457 Prosím ťa neuraz sa, ja nepoznám váš rozpočet, ani to aké darčeky si zvyknete dávať, ale hrnček mi príde ako darček tak na meniny, nie narodeniny a už vôbec nie na guľatiny, ty sama samozrejme vieš čo a za koľko, moj priateľ bude mať tiež 30dku v septembri a rozmýšlam nad koženou RL penaženkou ( stojí cca 70 eur) alebo župan s vyšitými jeho iniciálmi, alebo kryštálovú karafu na whisky ( to už je rozpočet okolo 100 eur) - to sú veci čo už dlhšie spomína že by ho potešili, čo nekúpim teraz bude ako tip na Vianoce 🙂 Ceny som pridala aby si videla že to nie su 500 eurové darčeky ale chápem že aj 100 eur je pre niekoho nad limit, preto sa mi ťažko radí a viem ti poradiť/povedať len podla seba 🙂
@adusik12457 ešte aby sa ti nestalo, že z takej šálky bude piť zásadne ľadový čaj...
@sarinka2012 ceny síce nie sú 500€ ale niekomu je veľa dať 70€ za peňaženku. Neviem čo je na hrnčeku zle. Veď je to tiež pamiatka, na ktorú bude spomínať.
Preboha, hrnček s fotkou :D to ako pre babku keď už vôbec nevieš čo kúpiť. Každý normálny priemerne inteligentný chlap to hodí do kúta. On nepotrebuje darček na pamiatku, ale normálny darček.
@slnieckogirl Preto hovorím že sa mi ťažko radí, možem povedať len podľa seba,svoj názor a ten som vyššie napísala, pani nenapísala ani rozpočet, ani aké si zvyknú dávať dary a pod. Poznám ľudí čo majú limit 20 eur na každý sviatok a je jedno či je to významný sviatok, výročie, gulatiny alebo meniny. Ak vie že manžela poteší hrnček tak je to super darček 🙂 ona musí vedieť.
@adusik12457 taku šálku chlapovi? To radsej nic. To je darček pre 85 ročnú babku.
Kup mu skolu šmyku, lístky na pivný festival, značkové hodinky, ...
Ako prepáč, ale tu šálku by som nekupila ani na prvého Valentína, nie to k 30tim narodeninám.
Ono je to náročné, lebo ženu poteší každa blbosť, ale pre chlapa je to ťažké... Riešim túto dilemu každé narodeniny, Vianoce aj výročie..
Skus pozrieť manboxeo.cz, tam majú originálne darčeky pre mužov. Alebo nieco zazitkove, ja už kupujem len take - masáž, wellness, predĺžený víkend v horách len vy dvaja, jazda na Ferrari (alebo inom sportiaku po tých dráhach závodných), zoskok padákom, okružny let nad vašim mestom alebo nad nejakým prírodným prostredím, romantická večera pre dvoch,plavba loďou, pltou, permanentka na strelnicu, kurz jazdy na koni, zapožičanie luxusnej jachty alebo výkonného motorového člna... Čo ja viem... Popozeraj zlavomat a tam si vyber že darčeky (alebo tak nejako je to tam označené) a nájdeš tam kopu všelijakých chutoviek.
Ak chceš niečo materiálne, tak napríklad hodinky (ak vynosi), nejaké oblečenie co potrebuje - ja som na narodeniny dala manželovi darčekové karty do obchodov, lebo chcel vymeniť šatník, potom sme boli spolu vyberať, môj muž je fotograf, tak celá rodina sa mu vždy skladáme na novú techniku... Ak má tvoj manžel nejaké hobby, tak toho sa chyť... Niekedy potešia aj blbosti - spodky, ponožky, osušky (lebo chlapi si sami také nekúpia) , ale nie ako hlavný darček a nie na 30tku.
pri takýchto narodeninách by som v prvom rade myslela na to po čom chlap dlho už túži, možno nejaká škola šmyku, nejaký adrenalín alebo spoločný pobyt, podľa mňa tieto zážitkové darčeky sú omnoho viac ako hmotné 🙂
Upeč mu tortu, tým nič nepokazíš. Má 30rokov, to čo už mi len je,aký vek? Hlavu si lám,keď bude mať 50siatku 😀
Hrnceky, klucenky, vankusiky s fotkou, to je des, ked to napadne 16-rocnu, budiz, ale chlapa toto fakt nemoze potesit
Urob mu večeru, kúp fľašu... Ty musíš vedieť čo má rád
Ja som kupila mojmu hodinky, limitovanu ediciu z Tour de France. Sa tesil ako male decko🤣
@adusik12457 ja som len upiekla tortu,v tom čase sme akurát kupili nový byt a zariadovali sme ho,takže nebolo peňazí nazvys! Každá vec bola pre nás darcekom 😊
@adusik12457 ale ten welness vôbec nieje zlý napad 😉
Ja môjmu plánujem kúpiť stavebnicu tank, syn ho dostal na narodky a len mu tak svietili oči. Síce už má 36 rokov ale zahrá sa👍
My budeme prvé sviatky spolu. On bude mať 41, ja meniny. Spojíme to a pojdeme niekde len my dvaja, vyrivka, masáže, bazén, ticho a postel len pre nás, bez kopancov od deti 😉
@adusik12457 😁😁😁😁 to nemyslis vazne..
Na okruhliny sa hodí niečo špeciálne, niečo, čo môžte spoločne podstúpiť.. wellness, výlet do zahraničia a podobne.. alebo ak ma muž nejaký koníček, alebo niečo po čom túži let balónom, lietadlom, skok na padáku .. ale určite nie hrnček, to som kúpila môjmu na Valentína, keď som mala 18rokov a doteraz pije len s neho kávu 😁
Hm, my sme svokrovi teraz davali taku velku bandasku, v ktorej dnu bola "výbava". Pohar, alkohol, ploskacka a cosi este, neviem nepamatam si, ak chces, mozem ti to najst a hodit link, ale zase ak ti mozem poradit, pozeraj na to, co ma muz rad, ak ma rad auta, tak na zlavomate som videla adrenalinove zazitky - jazda na drahych autach alebo skok padakom alebo mne by sa lubila plavba lodou. Nieco zazitkove proste 🙂
@adusik12457 Predĺžený víkend vo velnes hotelíku.../ aj s Vami/...😉😉😉