Čo kúpiť frajerovi na Valentína?

markuspaula
22. jan 2022

Baby absolútne neviem čo mu mam kúpiť na Valentína viem že je to dosť skoro ale chcem to mat už z krku viem čo má rád a tak ale nechcem mu kúpiť nič prehnané alebo niečo veľmi lacné nijaké typi

h2
22. jan 2022

@markuspaula Na Valentína len drobnosť. Nejakú sladkosť, čo má rád.

bajka16
22. jan 2022

Ťažko radiť keď nevieš čo má rád..tak kúp takú všeobecnú drobnosť niečo sladké

zenazaba
23. jan 2022

@markuspaula termohrncek....aj ked nepoznam muza, ktory by sa uprimne potesil, ak by bol obdareny prave na Valentina. Asi nemate moc rokov.

lintu
23. jan 2022

uvar mu/upeč niečo, čo má rád a často to nejedáva

maminkadeticiek
23. jan 2022

Co chces kupovat jemu.Kup flasu sampusu a kup si prenho nejake super sexy pradlo. Nech si uzije.

evkamotka
23. jan 2022

@markuspaula sladke. Nebudte otrokmi darcekov, este vyrocie, vianoce,meniny,narodky...omg. Je to valentin. Klud.

slovakboy
23. jan 2022

@markuspaula hlavne mi nekupuj plyšových medvedíkov a zarámovanú romantickú fotku vás dvoch. Môjmu synovi to kupovala frajerka na Valentína. Lup mu vodu po holení alebo pekne luxusnejšie pero - na internete nájdeš aj lacnejšie a lepšie ako je Parker. Niečo osobné.

ibrunova
23. jan 2022

Srdiečkovú čokoládu alebo také niečo, čo zjete, vypijete

panelacikova
23. jan 2022

@markuspaula my tento deň neslávime teda nijak. ale keď už, tak by som očakávala, že to bude práve on, ktorý ma pozve niekam na večeru alebo niečo ukuchtí.
no ale keď už, tak nejakú drobnosť. merci alebo tak... nič okaté a zbytočné. niečo, na čom si môžete prípadne pochutiť aj spoločne

cimage
23. jan 2022

Nic extra, netreba sa stresovat, chlapi ten sviatok nejak neslavia. Urobte si pekny vecer bez darcekov, dobra vecera a film staci.

janka1011
23. jan 2022

@markuspaula ja som to kupovanie darčekov na Valentína akosi stále nepochopila, že k čomu je to dobré, na to sú narodky, meniny a Vianoce. Už kebyže cítim potrebu sláviť Valentína( čo sa nestane) tak radšej nejakú spoločnú večeru, kino, proste pekný večer.

hugob
23. jan 2022

My Valentína neoslavujeme, ale podľa mňa sa dáva len maličkosť ako srdiečková čokoládka, keďže sa viac hodí pre ženy, tak vínko a uvar niečo dobré čo má rád.