Baby v sobotu ideme na krst, nie sme krstný rodičia...poraďte mi prosím čo kúpiť dievčatku Ďakujem
podla seba viem,ze peniazky vzdy potesia...bud kupia nieco rodicia,co babula potrebuje alebo odlozia na knizku ako ja 🙂
my sme mali teraz krst, krstili sme našu druhú dcérenku....A dostala väčšinou peniaze, tie jej odložíme na šetriaci účet, potom plienky (pampersky), aj pohľadničku (tú som jej nalepila do knihy, kde jej budem zapisovať jej prvé úspechy a podobne, aj to je dobrý darček)...alebo sa dávajú aj plienkové torty, pamätné gratulačné knižky)....oblečenie, čo ja viem, to ani nie, z toho dieťa vyrastie a je...Niečo, čo bude mať aj po rokoch ako pamiatku na ten veľký deň...😉
My sme dostali krasny obrazok anjelika, ktory ma zaveseny Magduska vo svojej izbicke.
Peniaze, nech jej kupia, co potrebuju...popr. odlozia
ak nie ste krstní,tak peniaze by som nedávala.stačí pekné oblečenie,ale väčšie na cca 1 rok/tie malé čísla sa ani nevyužijú,teraz malých podostáva kopu a dieťa rýchlo rastie/ a hračka
my sme pre obe dcerky dostali babiky a od niektorych peniaze, tie sa vzdy hodia, prip. sa nas spytali, co by sme chceli a podla toho kupili
Ja by som asi kupila zlate náušnice keby ešte nemala.
plienky,hrkalku,hracku na kocik,supravku,body,fotoalbum,,,,
Ja by som nedávala nič ohľadom šperkov, k tomu sú krstní rodičia, prípadne najbližšia rodina. Dala by som asi rámček na fotku, alebo ten fotoalbum, s obrázkom určeným ku krstu. Možno aj tú hmotu, do ktorej odtlačia ručičku a nožičku, ak aj dostanú dve, tak sa im neskôr zíde, ked bude dieťa staršie.
oblečko a nejakú bábiku 🙂
Ja som kúpila detskú Bibliu, leporelo, čochvíľa dorastie a knižky sa zídu. Táto má aj symboliku 😉
peniazky do obalky+nejaku hracku,alebo peknu supravicku