Čo kúpiť deťom na návštevu?

milka1988
28. sep 2021

Ahojte, ideme po veľmi dlhej dobe na návštevu k známim, kde je jedno dievčatko, chodí už do 1.ročníka zš, potom majú 3 mesačného chlapčeka.
Čo by ste mi poradili kúpiť lebo vôbec nemám predstavu :(
Keby som sa jej opýtala isto mi povie že nič nekupuj nerob si starosti a podobne veď to poznáte 🙂
a potom ešte k inej známej 5 ročný chlapček 🙂

klip0
28. sep 2021

@milka1988 hryzatko a peknú omaľovánku 🤷🏻‍♀️ ale teda neviem v akej hodnote chces.

nafka0483
28. sep 2021

@milka1988 Doniesla by som nieco prakticke, nie nejaky "dzad" na styl plastovej lacnej hracky.
Napriklad ovocie a k tomu detsky casopis, alebo bublifuk, alebo kriedy na kreslenie po chodniku, alebo omalovanku, alebo skicar a farbicky. Pre 3mesacne babo balik plienok, alebo vhlcene utierky, pripadne podbradnik, hrkalku.

adamadent
28. sep 2021

Knihu obom podľa veku.

milka1988
autor
28. sep 2021

@klip0 ako cenu nemam urcenu samozrejme nepridem tam s tabletom ci inym hodnotnym darom ale nie som limitovana 🙂

unicornlady
28. sep 2021

Naša prváčka má rada kreatívne veci, vyrábanie z modulitu (k tomu trblietkavé lepidlá, pierka na zdobenie, flitre...) alebo rôzne skladačky. Nakupujeme v TEDI tieto kreatívne veci.

maris5
28. sep 2021

Pre prvaka - pasteliel nikdy nie je dost
Drobec plienky
Ovocie

elysiacik
28. sep 2021

Tak záleží či si takto kupujete, my zvyčajne so známymi len nejaké maličkosti. Dievčatku by som možno nejaký peračník alebo niečo také, čo využije. A malému len nejakú hrkálku alebo plienky, proste niečo čo ozaj využijú.

1angelika
28. sep 2021

dievčatku by som nejaký pracovný zošit s nálepkami, majú rôzne krásne..napr také akože módne kde oblieka babiky alebo aj iné motívy, prípadne niečo kreatívne, toho majú teraz všade na mraky, v papiernictve či v Tedi, Pepcu isto vyberieš, pre 3 mesačné bábätko môžeš oblečko, knižku..keďže staršie majú dievča tak si myslím, že aj vecičky potešia. A pre toho 5 ročného chlapčeka...nejakú stavebnicu, napr Seva.

1angelika
28. sep 2021

ak len drobnosť tak omaľovánku, ovocie, Kinderko..- tomu 5 ročnému myslím

zuzanka.zuzu
28. sep 2021

plienky? to maju obvykle mamy vybranu jednu znacku a ine ofrflu 😀 moj ma moony a to by veru nikto nedoniesol, urcite by kamoska dotrepala pampersky... plus ako citam forum tak este aj jedna velkost pampersiek ma nejaky zeleny pasik a zlaty pasik a su dobre len tie so zlatym 🙈 akoze toto fakt ne, horsie je uz len priniest oblecenie z pepca 🙊 vlastne cokolvek z pepca 😂 chod do dracika alebo vnimave deti, kup nieco montessori, nespekuluj, aj tak to nebudu mat na 20 rokov

evabb35
28. sep 2021

@milka1988 Prváčke určite niečo na čítanie, nejakú knižku pre prvákov, označené sú Prvé čítanie. 3 mesačný - deku, možno podbradník. 5-ročný - nejaké leporelo, nejakú knižku tiež. Môže byť aj o povolaniach, čo sa deje na letisku, čo sa deje v meste...sú také leporelá Hľadaj a nájdi, a dieťa má hľadať rôzne predmety schované v obrázkoch.

zuzanka.zuzu
28. sep 2021

@evabb35 konecne, deka dobry napad, podbradnik tiez, este mi napadlo hryzadlo (taka ta predrazena opica co je teraz v mode 😀 )

renka30
28. sep 2021

Prvacke najlepsie omalovanku a farbicky, alebo nejaky zosit s nalepkami, moje baby ficali na Top Model, maju ich v Draciku rozne druhy, alebo nejake farebne pera, knizku , drobcovi nieco prakticke - hryzatko, knizku primeranu veku, alebo nieco typu Quiet book, pripadne inu interaktivnu hracku. 5 rocnemu chlapcovi stavebnicu, knizku alebo aj loptu pripadne nieco ine na hranie vonku.

zafir01
28. sep 2021

@milka1988 obvykle deťom nosím niečo z obchodu Teddy. Aby lepili, maľovali, tvorili. Alebo Spomínany detský časopis a ovocie

simona139469
28. sep 2021

Hmm, veľmi pekne sú gelove pera pre dievčatko…

dusankomoj
28. sep 2021

@milka1988 ja by som dievčatku kúpila budík,taký dievčenský,na vstávanie do školy a na učenie času! A babatku podložku na hranie.Alebo doplnky do vlasov,toho treba na kilá😉

dusankomoj
28. sep 2021

Takéto niečo.Je to aj praktické a aj dekoračné. A vám,dospelým,to pripomenie častejšie stretávanie😉