Čo kúpiť chlapcovi na krstiny?

25bibianka25
30. sep 2016

Ahojte mamičky bola som pozvaná na krst sesternicinmu chlapčekovi niesom krsna mama ale neviem čo mu kúpiť na krste som nebola ešte nikomu viem že krsný rodičia kupuju retiazky privesky alebo peniažky dávaju tak neviem či take niečo alebo niečo iné peniažkov majú dosť aj oblečenia ma malý veľa tak mi prosím dajte nejake nápady ďakujem 🙂

dominika6
30. sep 2016

@25bibianka25 plienkovú tortu

mirkava
30. sep 2016

@25bibianka25 najprv ma napadlo že peniaze, ale ked maju dosť... tak ta torta nie je zlý nápad či už plienková alebo normálna, alebo len nejake pekné oblečko... aj to vždy poteší 😉

vejapa76
30. sep 2016

@25bibianka25 ani peniaze ani oblečenie.. .tak potom hraciu deku napr.

kvojtanikova
30. sep 2016

Knizku kde mozu lepit fotky a zapisovat si veci..., nejaku hracku, postelnu bielizen...

ukulela
30. sep 2016

drobnost - daku peknu ciapku na zimu aj s rukavicami, ale dot vyrobit/namalovat tricko, alebo body s menom. alebo aj peknu rozpravkovu knizku - nevadi, ze pre starsie dieta, ved si ho pocka.
nie som zastanca velkych darov.
na veci ako hracia deka a pod sa treba opytat - aby nemali doma 4 ...

jaja1979
30. sep 2016

@25bibianka25 Pekny fotoalbum a ak mas viac penazi dobry darcek je darcekovy poukaz na profesionalne fotenie...

ejmylia
30. sep 2016

plienková torta je podľa mňa taký najvďačnejší dar a nedá sa ním nič pokaziť. Dieťaťu tie plienky padnú ozaj vhod 🙂

patkaa555
30. sep 2016

Plienkova torta je urcite dobry napad. Mozes dat do nej cokolvek. Flasticku na cajik-tych nikdy nieje dost 😆 mileho plysacika do postielky, ponozticky,cumel, kozmetiku, detske caje........

dorotka202
30. sep 2016

Mozes urobit taky maly darcekovy kos.resp krabicu.su pekne plastove krabice s deckym motivom.do nej nejaky zivy kvet a par veci na oblecenie,dva tri hracky,alebo vacsieho plysaka,pripadne aj nejake cukrovinky.na spodok nadoby dat nejaku papierovu krabicu aby to bolo vsetko dobre vidiet.obalit vsetko do priesvitnej folie.velku maslu.a je to

saurian
30. sep 2016

ja som kupovala take tie "jantarove nahrdelniky".... a pekne zabalila.