Čo kúpiť 8-mesačnému pánkovi?

konikmodry111
6. sep 2024

Sesternici sa narodil synček, a o pár týždňov ho budeme vidieť prvý x.
Potrebujem poradiť čo vhodne kúpiť, čo poteší rodičov aj malého ☺️ nemám absolútne šajnu, nech nekúpim nejaku blbost 🙈

zuzana9393
6. sep 2024

@konikmodry111 kúp plienky, vlhčené, výživy, nejaké hryzatko. Tym nič nepokazís.

deti95060810
6. sep 2024

čo kúpiš - to kúpiš aj tak to o chvíľu bude v kúte...
niečo pre malého - hryzatko, pozri v hračkárstve niečo a poraď sa s predavačkou.... možno by sa mu páčila už aj knižka - pre tento vek.
môžeš aj niečo na oblečenie - tričko, mikinu.... niečo na 12 mesiacov...

pukina
6. sep 2024

kup rodicom poukazku do dm, babatku hryzatko. dilema vyriesena.

pribinak
6. sep 2024

@konikmodry111 interaktívnu knizku, loptičku, nejaké vkladacky pre najmenších, autíčko, nejaké pekne bodycko, ….

nika23t
6. sep 2024

Úplne súhlasím so @zuzana9393
Plienky, obrúsky, kozmetiku, kľudne sa opýtaj sesternice, akú značku. Malému môžeš nejaké leporelo, hryzadko. On toho veľa nepotrebuje, každú hračku ma na par týždňov.

svettii
6. sep 2024

Joj, veď takýmto maličkým sa úplne ľahučko kupuje 😀 Čím je proste dieťa staršie, tým je horšie preňho kupovať, aspoň ja to tak teda mám 😀

lucia13022023
6. sep 2024

Plienkovu tortu 🤣 vtip...
Najlepšia je poukážka do dm a mala drobnosť, napr toto, s týmto sa môj malý miloval hrať v tom veku.

barcinka13
6. sep 2024

@zuzana9393 mňa z tohto by nič nepotešilo napr. Dostala som plienky pampers parfumované tak som ich musela posunúť, vlhčené kupujem tiež iné ako pampers a výživy som dostala zbytočne s cukrom 😬
@konikmodry111 ja by som odporucila poukážku do dm a ak vyslovene babatku že cosi chceš tsk nejaký hračku pripadne by som sa opýtala rodičov nech nemajú dvojmo ..ja som podostavala toľko kravin, že som rada že ss vopred niekto opýta

zuzana9393
6. sep 2024

@barcinka13 tak ty si evidentne bio,eko mama( nemyslím v zlom). Ona sa kľudne môže maminy spýtať na tieto veci, či to rieši alebo nie. Raz bolo v jednom seriály, že keď niekomu dáš poukážky, tak to znemana, že nevieš čo mu máš kupit, vôbec ho nepoznáš a vlastne tá to ani veľmi nezaujíma. S čím celkom súhlasím. Aj keď je to veľmi praktická vec, ale asi by som to dostávať nechcela.

complyc
7. sep 2024

@konikmodry111 rodičom štuple do uší štipec na nos a niečo na spanie, nemyslím pyžamo, magneb6 v ampulkách a malemu puder na zadok.