Ahojte máte prosím vás niektorá nápady čo kúpiť 7 mesačnému bábätku na Vianoce ?…ďakujem
Moja dcera mala v case vianoc 4 mesiace, dostala hlavne knizky pre jej vekovu kategoriu, lampu na vecerne zaspavanie, a hrkalky, od starych rodicov to boli prevazne saty a neni pravda ze nevybaluju.... ver mi vybalovala o 100 sest, snazila sa trhat papier. Rovnako si uzila vianoce ako kezde ine odvtedy. Jedine co som odsledovala ze potom ako sa zobudila z poobedneho spanku bolo hned vybalovanie darcekov.
@lenka272m ja by som symbolicky urcite nieco kupila. Nejaku hracku a knizku napriklad nase obidve deti maju radi rozne zvukove (pozri svojtka alebo vydavatelstvo stonozka).
No chudata tie deti, ze vraj naco, ved si to nebude pamatat. Co si pamatam, tak aj nas tyzdnovy novorodenec toho doatal, aj doma, aj u starkych. Pre pana, vsak mala drobnost, dake oblecko, capicu alebo cokolvek potrebuje, malu hracku...
Ja som teda kupovala aj bábätkám na Vianoce darčeky.. prvý syn mal v čase vianoc 10m toho najviac bavilo trhať papier.. čo dostal si nepamätám konkrétne ale určite to boli nejaké náučné a pekne farebne hračky, niečo so zvukom, to mal rád a knižku ako každé Vianoce.. dcéra mala dva mesiace na Vianoce, ta dostala plienky a hrazdicku - samozrejme že ona tomu nerozumela ale rozumel tomu jej brat 😉 tak isto to bolo pri treťom.. ako by asi deti brali že na jeho brata či sestru ježiško zabudol..
@lenka272m no mam teda doma 6m, na vianoce bude mat 8 a ziadny darcek pod stromcekom mat nebude. Keby mu tam aj len dam gilucku zo zvyskov baliaceho papiera alebo stare noviny bude mu to jedno. Robis to kvoli sebe nie kvoli nemu. My napr odmietame mat doma stotisic hraciek ktore sa davaju z povinnosti lebo vianoce.
@natall113 sak ale ten papier mi trha kazdy den😂 skoze si uziva viac to trhanie ked pri tom lezi pod stromom? Myslis ze to dieta sa bude na stedry vecer tesit inak? Jasne ze to robi pre seba. Pre 7m je to den ako kazdy iny. Ale sak mysli si co chces. Kludne nech uz aj adventny kalendar ma. Maj sa
Mne príde nápad nekúpiť dieťaťu nič, taký divný - akoby nepatrilo do rodiny. Iste, ono si to priamo nebude pamäť, ale rodina áno. My sme deťom na prvé Vianoce dali okrem iného knižku s venovaním od nás, oboch rodičov (vyberali sme knižky o láske rodičov k dieťatu) - budú to mať ako pamiatku aj keď budú dospelí.
My sme nasmu synovi, ked mal 6 mesiacov, kupili pod stromcek novu autosedacku. Myslim, ze to bol najnakladnejsi darcek aky kedy na Vianoce dostal, ale ma 5 a stale ju vyuziva.. 😁
Nasa dostane prakticke veci pyzama mlieko plienky probiotika fusak do sportaku.od sestry jedinu hracku vydru od fisher price ma zaspavanie.a za peniaze od starych rodicov poukaz na baby balance na dalsi semester. mooozno symbolicky este nejaku knizku od Svojtky.
náš malý bude mať v čase Vianoc mesiac a určite dostane aj on darčeky, aj keď najväčší darček bude práve on, ale neviem si predstaviť nič mu nedať. Od jedných starých rodičov dostane hraciu deku a plienky, od druhých takisto plienky a kontrastné knižky. U nás aspoň symbolicky hrkálku a nejaké oblečenie😊
Syn mal 8m na vianoce a teda darčeky dostal. Od celej rodiny. Určite nevynecham svoje dieťa 🙈 to 1x počujem ze to niekto robí.
Autorka, pekne darčeky ti poslala kocka vyššie aj s fotkami. Ja by som kúpila podobne, plus sme kúpili montessori hojdacku a bazénik s gulickami, a čuduj sa svete, tešil sa aj z darčeka nie len z papiera 🙈
@lucia13022023 ano to som aj zabudla, u nas tiez fici bazen s gulickami, piklerovej triangel aj hokdacka. 1,5r aj 4,5r sa s tym vyhraju.
@milanemila áno aj u nás sa s tým syn hra odkedy to dostal, chceme mu na narodeniny dokúpiť triangel s doskou. A keď sú u nás deti z rodiny, tiež sa na tom vysantia (2,4,6r)
@lenka272m podľa mňa je najlepší darček pre také bábätko niečo čo mu bude chutiť. 😀
Fajná kapsička alebo nejaký ovocný lusk na lízanie (také tie ovocné sladké lízanky pre bábätká).
@lenka272m praktické veci, napr nové dupačky, pyzamko