Čo kúpiť 6-ročnému krstniatkovi na Vianoce?

3. nov 2022

Ahojte,

cy by ste kupili? Ma vsetko, co si viete predstavit.. Ale hocico navrhnem, vsetko ma. Ma stavebnice, ma lego, ma rozne auta, ma albi, ja neviem vobec. 🤦🏻‍♀️

V Juni ma 6 rokov.

Dakujem!

anavixy
3. nov 2022

Urcite nema vsetko lego 🙊

nely1704
3. nov 2022

Veď kúp len drobnosť farbičky knihu a ak sa Ti to zdá málo daj rodičom peniaze

petamich
3. nov 2022

a oni nemaju zoznam? ja mam zoznam veci od par eur po drahsie a ked sa niekto spyta, vzdy nieco vytiahnem 🙂

nelca84
3. nov 2022

Nieco na von, kolobezka, futbalova lopta... (a je to "krsniatku")

janinah
3. nov 2022

dohodni sa s rodičmi a dolož mu na lyže,korčule a výstroj....v tom veku má športovať až tak hučí...teda,ak je zdravý

anne_mary2
3. nov 2022

ked mas pocit ze mas vsetko-‘opytaj sa rodicov co, resp sa dohodnu nech vyberu nieco do sumy ktoru chces minut a ty to zaplatis 🙂. Ja tento rok deti v rodine riesim takto, vsetko si to deti co maju doma hadam cely dracik, hracky 30 eurove alebo 200 eurove.. uz ma ani nebavi byt kreativna kedze len nakuknu do tasky a ide to na kopu 🙄🤷🏼‍♀️. Takze svagrovcov / surodencov som oslovila s tym nech mi poslu link a ja to kupim

drobcek26l
3. nov 2022

U mojho syna v jeho veku bola top hračka stavebnica SEVA.
A pamätám si že ho vtedy napríklad potešil lístok do Rabkolandu. To je tiež teda možnosť, kúpiť zážitkový darček

princess59
3. nov 2022

Dohodni sa s rodičmi. U nas je to tak že pokiaľ plánujú pre dieťa niečo drahšie prispejeme + nejaká.prkotina alebo rovno povedia či si predstavujú a väčšinou dám k tomu niečo z vlastnej hlavy, pre dievčatá dávam tento rok sponkovníček so sponkami + niečo čo uznajú rodičia za.vhodné. tak isto sa.pytaju aj mňa čo treba malej ....aspoň nebude mať veľa hovadin len preto že.sú Vianoce....

autor
3. nov 2022

Dakujem za tipy.❤️❤️❤️❤️❤️ Pisala som, a odpoved znela: nerob si starosti. 🤦🏻‍♀️ Tak som sa opytala na tu sevu stavebnicu. Snad ju nema... Nechcem kupovat sprostosti.... 🙏🏼

luckuz
3. nov 2022

Spolocenská hra? Je ich veľa, isto čosi vyberiete

nelca84
3. nov 2022

Este mi napadlo, ze mojho dost drzali magnety - stavebnica Geomag

daniela2202
3. nov 2022

Školskú tašku 😁👍

drobcek26l
3. nov 2022

Prípadne aj Gravitrax je super hra