Ahojte,
cy by ste kupili? Ma vsetko, co si viete predstavit.. Ale hocico navrhnem, vsetko ma. Ma stavebnice, ma lego, ma rozne auta, ma albi, ja neviem vobec. 🤦🏻♀️
V Juni ma 6 rokov.
Dakujem!
Veď kúp len drobnosť farbičky knihu a ak sa Ti to zdá málo daj rodičom peniaze
a oni nemaju zoznam? ja mam zoznam veci od par eur po drahsie a ked sa niekto spyta, vzdy nieco vytiahnem 🙂
Nieco na von, kolobezka, futbalova lopta... (a je to "krsniatku")
dohodni sa s rodičmi a dolož mu na lyže,korčule a výstroj....v tom veku má športovať až tak hučí...teda,ak je zdravý
ked mas pocit ze mas vsetko-‘opytaj sa rodicov co, resp sa dohodnu nech vyberu nieco do sumy ktoru chces minut a ty to zaplatis 🙂. Ja tento rok deti v rodine riesim takto, vsetko si to deti co maju doma hadam cely dracik, hracky 30 eurove alebo 200 eurove.. uz ma ani nebavi byt kreativna kedze len nakuknu do tasky a ide to na kopu 🙄🤷🏼♀️. Takze svagrovcov / surodencov som oslovila s tym nech mi poslu link a ja to kupim
U mojho syna v jeho veku bola top hračka stavebnica SEVA.
A pamätám si že ho vtedy napríklad potešil lístok do Rabkolandu. To je tiež teda možnosť, kúpiť zážitkový darček
Dohodni sa s rodičmi. U nas je to tak že pokiaľ plánujú pre dieťa niečo drahšie prispejeme + nejaká.prkotina alebo rovno povedia či si predstavujú a väčšinou dám k tomu niečo z vlastnej hlavy, pre dievčatá dávam tento rok sponkovníček so sponkami + niečo čo uznajú rodičia za.vhodné. tak isto sa.pytaju aj mňa čo treba malej ....aspoň nebude mať veľa hovadin len preto že.sú Vianoce....
Dakujem za tipy.❤️❤️❤️❤️❤️ Pisala som, a odpoved znela: nerob si starosti. 🤦🏻♀️ Tak som sa opytala na tu sevu stavebnicu. Snad ju nema... Nechcem kupovat sprostosti.... 🙏🏼
Spolocenská hra? Je ich veľa, isto čosi vyberiete
Este mi napadlo, ze mojho dost drzali magnety - stavebnica Geomag
Školskú tašku 😁👍
Prípadne aj Gravitrax je super hra
@nelca84 krstniatku 🙂
@drobcek26l dakujem. Nemaju. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Urcite nema vsetko lego 🙊