Ahojte, čo kúpiť 4 r. Dievčatku pod stromček okrem nejakých babik a Barbie ...nejak nič si nepraje že nevie čo by chcela ....knižiek máme už xy tak isto aj bábik aj Barbie lego ...napadá vás niečo také zmysluplné alebo zaujímavé?
Akekolvek dalsie lego potesi, tieto https://www.lego.com/de-de/product/elsa-and-the... knizky ma mlada viacero, doteraz to obcas s kamoskami vytiahne... inak set na robenie domaceho slizu, stroj na vyrobu cukrovej vaty, karaoke stroj, ak teda uz take klasiky ako domcek pre babiky, kuchynku a veci tomu podobne ma.... kocik pre babiku, prislusenstvo, toto je fakt vek, kedy mas fakt tolko moznosti... a zmysluplnne to vzdy byt nemusi, u nas ten karaoke stroj dodnes ide ako pila, berie mikrofon a pusti si to na pozadi a ide si svoje 😂
zazitky? Spomienky? podla toho co sa jej paci, napriklad vylet do Tatralandie, alebo do kontaktnej zoo a podobne...
korčule ak ešte nemá
och 4 roky to je ľahké, ukáž jej dráčik katalóg a máš po probléme, teda skôr nový problém bude toho veľa :D si to užívaj horšie bude keď bude teenager
Dráčik katalóg máme no nepraje si nič že ona si praje vianočný stromček (nevie sa dočkať ) hračiek máme kopec naozaj moc kupujú sa celoročne veľa návštev čo nosí darčeky aj zážitky s nami nakoľko sme stále spolu ako rodina a máme veľa spoločných rodinných aktivít .....no nejak si nepraje že nic jej slová znejú že maminka Tatinko veď ja mám všetko ......práve preto sme úplne stratený čo by ju potešilo
To mate naozaj úžasné skromne dievčatko. Podľa mňa by ju mohla potešiť nejaká hracka furreal. My mame 2 psíkov a Ježiško prinesie aj medvedíka. Sú strašne roztomilí. Tiež magnetická stavebnica je super.
@cookie29 spomienky prinesie 4r dievčatku Ježiško? To fakt?
Spomienky ako tatralandia prežíva rodina spoločne, to je hádam samozrejmosť že chodíme s deťmi na výlety nie? Toto Ježiško nenosí... takýto darček by ma potešil možno až v 30tke, nejaký zájazd do Paríža...
A ešte takýto domcek medzi 3-4r deťmi je mega obľúbený
https://www.rozumnehracky.sk/dreveny-domcek-pre...
(Mali sme doma aj peppa dom, aj sylvian....ale ani náhodou sa s nimi nikto nechcel hrať. S týmto sa hrajú denne)
Moja si pravidelne na narodeniny praje tortu a balony 😁. Na vianoce dostala min rok lego friends, puzzle, oblecenie a kreativne veci na tvorenie. Babiky a s tym spojene veci ju vobec nebavia, to po nej prebrala mladsia, aspon to nezapadne prachom.
Bicykel?
Korčule, kolieskové, na ľad, hudobný nástroj, kolobežka, karaoke
Spievankovo DVD u nas fici anglicanina a este Spievankovo na Albi. Susedka dostala 3r taky ten stojan na malovanie aj s vybavou.
Mojho synatora v 3r potesil aj obycajny 3 poschodovy full Milan peracnik a vtedy boli v Lidli take knihy s ulohami. Skoda ze som nezobrala viac kusov 🤣🤣🤣.
Moja bude mat nosic s babikou. 🙂 .... mozes nieco na skraslenie sa (laky,kefa na vlasy,vonavka,zrkadielko a pod), potom magneticke kocky a lego u nas vedu, tiez kolobezka a bicykel,rozne farbicky a omalovanky,hlavolamy a knizky pre deti predskolskeho veku. 🙂
jej no zlatá, tak to máš výnimočné dieťa 🙂 ešte uvidíš možno ju niečo zaujme, skús popozerať nejaké hry alebo albi pero s knihami ak nemá
Šteňa
@misisika zviera ako darcek pod stromcek je ta najhorsia mozna volba 😏
@simona20201309 ach jaj, kazde dieta je ine. A ked nema zaujem o materialne veci, tak spomienky su super. Inac moje starsie dieta si to pyta uz na narodky od kamaratov. A to neznamena, ze nechodime spolu na vylety a podobne, ale nieco speci co sa mu paci. Ta tatralandia bol len priklad. A Pariz je humus napriklad, ver mi roky som tam zila a pracovala.
Mne napriklad starsie dieta, ked pozyva kamaratov na narodky, tak uz chce len "spomienky" zazitky". Minule napriklad bol s kamoskami dvojkami na sukromnej prehliadke muzea, tvorivej dielni, potom sa boli spolu najest a poobede na detskom ihrisku. Tu materialnu hracku, co dostal si uz nepamata, ale toto este spomina. Otec ineho kamarata ich zobral na futbalovy zapas. S inou kamaratkou boli v kine. Teraz mal 6 a takto fungujeme uz asi 2 roky.
a čo tak spoločenskú hru ktorú budete hrať celá rodina spolu?
@kvetinka75 to nech si kúpia všetci spolu. Dievča by malo dostať darček pre seba.
Lego mňukaciu kabelku kolobezku spolocensku hru albi knizky kreativne zosity top model ma super na lepenie plastelina play dooh ma krasne sety.
Furreal zvieratka
@cookie29 tak my si takéto zážitky nedávame ako darček a predsa ich praktizujeme veeelmi často. Ale ak to vám vyhovuje takto, je to v pohode.
O Parizi som počula, tiež to bol len príklad 🙂 ale raz by som si ho možno rada pozrela a presvedčila sa sama . Každý má iný vkus. Pre mňa je napríklad Praha jedno príšerne mesto a nikdy nepochopím, čo na ňom ľudia vidia. Fakt nepochopím 🫢 a to som tam bola niekoľko krát. No hovorím si, že možno to chce vek, dozrieť na to. Znovu tam ideme a som zvedavá aký vo mne zanechá dojem tentokrát
kuchynku, kočík, lego, alebo inú stavebnicu , spol. hru - niečo jednoduchšie, puzle, - hoc čo slečnu zaujíma... možno nejaká plyšová hračka...
pozri hračkárstvo, Albi....