Čo kúpiť 12-ročnej dcére na Vianoce?

kag120
21. dec 2024

Ahojte neviete čo kúpiť 12 ročnej dcére na Vianoce?

vanilkovazmrzka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
21. dec 2024

Mobil tablet fotak. Má rada šperky? Napr náušnice či pandora naramok
Alebo nejakú knihu kozmetiku. Niečo na tvorenie

huxy
21. dec 2024

Dobrá otázka 3 dni pred vianocami 🤔

mikadooo
21. dec 2024

@kag120 moja mi normálne povedala svoje želania ešte v novembri 🤷🤷🤷. Nechceš sa jej opýtať? Či ešte verí na "ježiška"? Dostane knižku, lego, a jednu mikinu od obľúbeného influencera. Finito.

ukgirls
21. dec 2024

tak ja sa s dcerou rozpravam a tak viem co sa jej paci na co sa pozera a co by chcela.. cize okrem veci zo zoznamu ma aj prekvapenia... skus zalovit v pamati o com ropzravala.. kozmetika,elektronika,knijy , oblecenie....

zuzanka.zuzu
21. dec 2024

@huxy asi áno keďže sú plné nákupné centrá tak si ju asi položili viacerí 😉

kag120
autor
21. dec 2024

@mikadooo o ježiškovi vie že neni od 6 rokov

kag120
autor
21. dec 2024

@ukgirls ďakujem

@pribinak tiež som rozmýšľala nad šperkami ale niesom si ista

cimage
21. dec 2024

12 rocna sniva asi o kozmetike, sperkoch, obleceni, knihe a mozno spolocenskej hre.

kag120
autor
21. dec 2024

baby ďakujem za rady😉

marsmykkok
21. dec 2024

essence lesky na pery a nejaký parfém nie silný, ale jemná vôňa napríklad tento https://www.notino.sk/revlon/charlie-white-toal...

maminkadeticiek
21. dec 2024

To co si za rodic ze nevies co si praje tvoje dieta a riesis to 21.12.???😳 Kvalitny bizar.

marsmykkok
21. dec 2024

@maminkadeticiek Veľmi veľa ľudí je takýchto nevšímavých na to čo kto má rád. Ja som naposledy na sviatok dostala ferrero rocher od maminy, pričom dobre vie, že orechy nemám rada ani trocha a naopak zbožňujem najviac z bonbonov višne v čokoláde. Ale dala mi ferrero rocher orieškové nie mon cheri napríklad.

huxy
21. dec 2024

@zuzanka.zuzu tak podľa mňa trochu smutné riešiť to takto na poslednú chvíľu, nemať ani len poňatia, čo by dcéru potešilo 🤔

maminkadeticiek
21. dec 2024

@marsmykkok Ale ako sorry neospravedlnuj to.Ty si uz dospela zenska a tu sa bavime o matke a jej 12 rocnom dievcati pricom matka sa pyta cudzich ludi 3 dni pred Vianocami na soc.fore co ma kupit vlastnemu dietatu na Vianoce!Ako Halo!!!Cisty bizar.

simik22
21. dec 2024

My sme kúpili tablet, spoločenskú hru, bábiku LOL😂( chcela ) kozmetiku , knižky, ruksak

elzena2
21. dec 2024

@marsmykkok tak asi ona dostala tu bonbonieru od niekoho,tak ti ju posunula.

elanor
21. dec 2024

vy sa doma nerozpravate? nechodite spolu po obchodoch? To nevidis o com doma dieta rozprava, co ho bavi, co ho zaujima?
Za dalsie, preco ti pride ruzumnejsie sa pytat cuzich ludi, ktori absolutne namaju sajnu o tvojom dietati, miesto toho, aby si sa doma opytala toho dietata?
Nechapem, ale ze naozaj nechapem.

zuzubb007
21. dec 2024

Sa nerozpravate? každý človek vie povedať čo chce na Vianoce sa spýtam a to kúpim, žiadne iné kraviny čo by nechcela, zastáva mi rozum ako môže jedna matka položiť takúto otázku

alex49
21. dec 2024

Pýtať sa 3 dní pred Vianocami co dat svojmu dieťaťu je dosť smutné. Ak by ste mali normálny vzťah, tak vieš čo ju zaujíma. A nie teraz narýchlo vybehnúť do obchodu a niečo nájsť.

veronikam33
21. dec 2024

Zober ju do centra, nech si vyberie sama, možno ju aj to viac poteší, že budete tráviť spolu čas, 12 ročná potrebuje matku. Venujte si deň, nenahaňaj ju, dajte si punč, obed, trocha pokecajte. Moju by šperk napríklad veľmi sklamal. Je to ako od tety, čo ju celý rok nevidí a nevie čo kúpiť.

katkaseiner
21. dec 2024

uf, ja som vcera balila darceky a citila som sa zameskana...a to tiež mam 12 rocnu. Ona ale pise Ježiškovi ako 9rocny brat, hoci uz od 8 rokov presne vie že jezisko darceky nenosi. Ale takto mame aktualny zoznam co by chcela

personality
21. dec 2024

Prečo ju tu hejtujete, nie každý má stromček postavený od októbra a nekupuje darčeky od júla. 🤦🏻‍♀️ No a čo aj keby kúpila darček 24.12. doobeda! Hlavne ze jej chce urobiť radost. A možno už dievča všetko má. Preto jej ťažko niečo kúpiť. Ona sa tu chce inšpirovať a vy ju zhejtujete. Možno už má 5 darčekov kúpených a zháňa ešte niečo výnimočné... Ja ešte tiež nemám všetko a nebolo to preto, že by som nechcela kúpiť, ale tiež som nevedela čo, môj syn chce len PC hry a to hra výlučne s otcom, takže jemu nadiktoval všetko co chce a ja môžem vymýšľať co mu dám ja. Niečo mám, ale zdá sa mi to malo. Tak pojdem ešte nasilu niečo vyberať len aby bolo. 🤷‍♀️ Ale moj syn je zase taky, ze ani nemá záujem keď sme v nákupaku ísť napríklad do hrackarstva, nevie co by chcel a do obchodov nechodí. Jedine co ho teraz zaujíma je merch od YouTuberov.

chomik
21. dec 2024

A co v pripade, ze dietatu nic nechyba a samo nevie, co chce? pytam sa uz 2 mesiace - a odpoved stale rovnaka - neviem 😝 kozmetiku kupujeme priebezne, oblecenie tak isto...a to pre podla mna ani nie je darcek pre 11-12 rocne dieta (ak to teda nie je nieco drahsie po com fakt tuzi), bizuteriu dostala na Mikulasa ...telefon aj pc ma a kupovat jej nejaku blbost len aby nieco bolo nechcem...takze @kag120 uplne Ta chapem

michelle567
21. dec 2024

Foťák čo rovno vytlačí aj fotky a nejaký album kde si ich bude lepiť, popisovače, nálepky a papieriky čo si to tak môže dotvorit podľa seba

zuzana76
21. dec 2024

moj 14-rocny syn tiez nechcel nic, nevedel povedat nic, po com tuzi. Tak sme kupili dron a lego icons discovery, tiez na psolednu chvilku, kedze som cakala, ze sa vymakne

kp7333
21. dec 2024

klasika: kniha, pyzamo, ponozky, kozmetika. plus mozno oblecenie, daka hra, pripadne sperk.

n3la
21. dec 2024

Tak určite podľa toho čo ma dcéra rada, ja som v jej veku snívala o foťáku, alebo neviem nejakú sadu na nechty? Laky, nálepky, trblietky, UV lampa 😊

zuzanka.zuzu
21. dec 2024

no doprdele, to aby som ani nepísala že môj 4r syn ešte nemá kúpený žiadny darček 😂😂😂 pomooooc už zvonia zo sociálky 🤭🙈

huxy
21. dec 2024

@personality nasilu niečo vybrať, len aby bolo - to by som zas ja nerobila. Však aspoň potom niečo praktické, čo využije.