Čo kúpim manželovi na 30tku?

24. okt 2024

Ahojte žienky, poraďte prosim čo mužovi na narodeniny na 30tku? Chcela som niečo “výnimočné” nie oblečenie, peňaženku, masáž a pod.
Rozmýšľala som nad nejakým pobytom, že sami dvaja, no nakolko máme 2 male deti (4r a 1r, menšiu stále kojím, ale už iba v noci) tak je to ťažšie.
Či mu dať len nejaký poukaz, na dovolenku na budúci rok? Ak to bude aktuálnejšie? Mám dilemu. 🙈😁 budem rada za každý váš typ, pripadne vašu skúsenosť 🙏🏼🥰 dakujem ☺️

klarissa25
24. okt 2024

Ja som môjmu mužovi objednala na 30tku 30 ročne vino, z toho istého roku ako sa narodil on...bol nadšený...ale to škôr ako pamiatka

biba_18
24. okt 2024

my sme obaja s manželom dostali hodinky od seba navzájom, ale také poriadne, nie hračkárske - dodnes ich používam občas, aj keď už mám aj kopec iných a je to už takmer 25 rokov 😂 takže to bol asi trvácny a aj výnimočný darček ... on jeho tiež má ale prešiel na iwatch, takže ...

zuzanita1609
24. okt 2024

Nenapísala si aké má záujmy,čo ho baví a tak. Ak napríklad rád pozerá futbal, možno lístky na zápas. Ak rád majstruje, nejaké šikovné náradie. Ak sa rád motá kolo áut,tak niečo do auta. Záleží podľa koníčkov,čo ho baví,o čo sa zaujíma.

jamimo
24. okt 2024

u nás majú najväčší úspech výlety, vstupenky na kultúru, športové podujatia - futbal, hokej, tenis... a športové potreby.

paulita
24. okt 2024

Ja som môjmu dala okrem iného aj sadu pekných pohárov, dodnes ich používame (cca 10 rokov) a je to aj pamiatka.

muchotrafka298
24. okt 2024

Hlavne si nenapisala najdolezitejsiu vec a to su financie. Kolko si ochotna do toho dat penazi? Lebo je rozdiel, ked mas 100 EUR a 1000 EUR. Lebo darmo Ti tu budeme pisat, ze zazitok, nejake listky na futbal, hokej, ked to bude nad tvoj rozpocet.

crazy_cat_lady
24. okt 2024

ja som mojmu manzelovi dnes na 33te narodeniny kupila listky na greenday napriklad :D

simona92101
24. okt 2024

Moj muz dostal odomna tandemovy zoskok.velmi sa z toho tesil

miskamisiq
24. okt 2024

Ja som manželovi kúpila poznávací zájazd do Paríža (teda aj sebe, aby som mu robila doprovod 🙂) ale ešte sme nemali dieťa. Teraz keď máme dieťa malé tak by som mu kúpila lístok na obľúbený futbalový zápas.

euie
24. okt 2024

@biba_18 aj my sme si dali poriadne hodinky. Super darceky, bolo to vhodne tych okruhlin. Dnes si viem predstavit aj nejake lepsie inteligentne hodinky, pripadne kavovar s mlyncekom.

drianaa
24. okt 2024

Kupujem lístky na formulu. Narodeniny má v novembri, okruh je v lete. Buď pôjdeme spolu, ak mama postráži malého, zatiaľ u nej ešte nebol sám na dlhšie, tak uvidíme ako sa bude cítiť aj ona aj on. Ak nie, pôjde s kamarátom

usla35
24. okt 2024

ja by som mu pozrela nieco aj tu https://www.sofia.sk/sk/sperky/panske 🙂 mojmu sa odtial pacili aj hodinky 🙂

rozculena
24. okt 2024

Veď my nevieme,aké záujmy má tvoj muž....môj ex bol najšťastnejší,keď dostal nejakú knihu o histórii alebo životopis nejakej osobnosti,prípadne niečo o vojne

betulinka1
24. okt 2024

Pilotovanie lietadla.

gleep1
24. okt 2024

Mne je strašne divne keď niekto nepozná svojho najbližšieho tak že nevie čo mu kúpiť. Mne je jedno či mama otec sestra muž dcéra, vždy viem darčeky od najlacnejších po tie najdrahšie čo by ich nesmierne potesili. Napríklad môj miluje hokej, k 40 narodeninám mu chystám výlet pre 2 (nie pre mňa, nech zoberie kamoša) do kanady na zápas NHL. Na Vianoce dostane raftový zájazd do Slovinska. Kúpila by som mu novy snowboard a akúkoľvek výbavu na sniwboard- rukavice, okuliare, helmu. Športové hodinky, kutilské sady od nevidím po nevidím, bicykel ktorý nemá a chcel by, kopu oblečenia aj ma bežne nosenie aj na šport keďže pribral a začína mu byt všetko malé. Kupila by som mu mincu ohľadom tematiky ktorú ma rad- buď zlatu alebo striebornu ( rad zbiera drahé kovy).. akože- začni vnímať svojho muža a nebudeš sa pýtať ľudí čo ho nepoznajú že čo kúpiť.

autor
24. okt 2024

@gleep1 mne je zase strašne divne, že keď je to tebe divne, prečo máš potrebu napisat takýto komentár?
Prečo sa ostatné ženy normálne podelili o to ako to mali ony a ty si mala potrebu napisat toto?😀
Je očividne, ze si dokonala v hľadaní a vymýšľaní darcekov, tak veľa stastia pri nakupovaní. A my ktorí musíme trošku porozmýšľať, čím potešiť svoju polovičku sa asi môžme hanbiť, že ju nepoznáme 😀
Akože- keď nabudúce budeš chcieť niekomu napisat takýto komentár, ktorý absolútne nikomu nepomôže, nepíš nič.
Ps: vidím tu aj ďalšiu diskusiu, kde sa nejaká pani pýta na to, čo kúpiť na 30tku manželovi, aj tam si napisala niečo podobne ako tu? 😁

autor
24. okt 2024

Ženy dakujem vam za typy, ktoré ste tu písali 😊 myslím, že ste mi poradili, budem teda rozmýšľať.
Napíšem ešte teda, že :
Futbal hokej nepozerava, sem tam si pozrie MMA (aj to málokedy)
Rad majstruje ( ale náradia ma až až, to si kúpi on sam, vie čo potrebuje ) a momentálne neni nic, čo by potreboval, ma toho dosť
Lietadlo už pilotoval
Aj z neho skákal
Zbiera mince, no ma ich veľa (zlato, striebro)
Kávu nepije
Hodinky nenosí
Je vojak

Najviac by ho asi potešil ten pobyt, že len my dvaja po tých 4-5 rokov čo máme deti, ten čas iba my dvaja spolu. No tam je to kojenie. Takže som nútená vymýšľať niečo ďalej😁 dakujem ešte raz za typy 😊

gleep1
24. okt 2024

Nie určite sem nechodím tak často aby som reagovala na každú diskusiu, dokonala nie som a ani som to nikde nenapisala, ale za tým čo som napísala si stojím, nerozumiem tomu ako môže niekto nevedieť čo kúpiť a pýtať sa iných čo toho človeka nepoznajú. Keď to nevieš ty my potom uz ťažko.

Hodinky síce nenosí, ale takéto by ako vojak mohol, možno ani nevie že také premakane hodinky existujú
https://www.garmin.com/cs-CZ/p/802925

Takúto ma ?
https://www.powercoin.it/en/cit-coin-invest-ag/...

Ten darček čo zamýšľas, výlet pre vás dvoch je podľa mňa tiež dobrý, napríklad ja som môjmu chcela dať predĺžený víkend v
https://kutica.sk/
Podľa mňa ideál pre pár čo si chce užiť sám seba v úplnom pokoji a oživiť pobyt turistikou alebo prechádzkou…

autor
24. okt 2024

@gleep1 ja som nenapisala, že neviem čo mu kúpiť, ja som napisala, že prosim poraďte, dajte typy, ako ste to mali/mate vy (aby som sa inšpirovala) keďže mám trošku obmedzenia v určitých smeroch, čo sa týka darčekov. Možno to niektorá mala podobne s tým kojenim a výletom pre dvoch, že našla nejaké riešenie, ktoré nenapadlo mne. A ja by som sa tým inšpirovala.
Myslím si, že my ženy by sme si mali pomáhať, veď sme ženy😊
Chcem mu dať niečo výnimočné, nie niečo čo viem, že nebude nosiť a bude to iba také, že dostal som na 30tku. Niečo na co povie wau, toto je darcek darčekov 😁
No super, tieto typy mi zase v niečom pomohli, vidíš, presne o tomto som písala. Ty si natrafila na takéto hodinky, mincu, pobyt v krásnom prostredí o ktorom som ja netušila. Dala si mi typy a už sa viem od toho odraziť.
Dakujem ti za ne, myslím, že trosku pomôžu😊

gleep1
24. okt 2024

Nie je začo a som rada že pomôžu a zelam ti nech dobre vyberieš aby si manžel v dobrom pamatal čo si mu dala k tomuto krásnemu veku.🙏

alexanderkovacs
25. okt 2024

Peknu zenu do trojky 🤣🤣