Čo idete kupovať na Vianoce?

viktoriaimriskova
11. okt 2023

Ahojte,poďme otvoriť tému čo idete kupovať na Vianoce? (deťúrencom,manželom,mamám,sestrám...)

ana82
11. okt 2023
zuzinka888
11. okt 2023

Komu? Vek?....kedze deti uz nie su " deti" tak elektrobycikle 2 kusy- nejako sa podelime🤣🤣

amonet
11. okt 2023

pozri aj smejoland.online paradne veci didakticke pre deti

kvetinka75
11. okt 2023

@viktoriaimriskova dcera - vianocne ponozky, vyrastla z kolieskovych korcultak tie. Poukazky do oblubenej drogerky a pockam na zoznam a z toho nieco este vyberiem.

deti95060810
11. okt 2023

dnes som kúpila úplnou náhodou prvý darček na Vianoce ....pre manžela.

tosomja
11. okt 2023

Najmenším nejaké knižky, a po jednej hračke z katalógu d... Staršia dcéra chce oblečko. Manželovi nič a ja tiež nič.

oskorusa
11. okt 2023

@viktoriaimriskova deťom vždy jednu knihu, jednu hračku a jedno oblečenie, a s manželom si kúpime drobnosti čo potrebujeme alebo nás potešia. Zvyšku rodiny knižné dary - každému vyberáme osobne knihu. Mame z toho už tradíciu.

simonah73
11. okt 2023

jedna dcera si vybrala citacku knih, druha si vybrala rozsirenie hry sims v pc a 130cm velku plysovu hus - kamosku uz k dvom asi 80cm a jednej tak 30cm, ktore si priniesla z dovolenky. a muz ten nechce nic, teda len ze aby sa mu podarilo ukecat ma na jeden vylet. uz z tych troch veci cakam len na hus, ktora by mala doletiet do 15 dni. a ja netusim, ked nieco potrebujem, obvykle si to kupim a necakam na vianoce.

ivangeline
11. okt 2023

...tak v plane mam dalsiu magn stavebnicu,auticka,nosic s babikou,asi masaznu pistol pre manzela a cosi potrebne pre kazdeho(oblecko,hygiena a pod),prip. na tvorenie pre deti.

4stanka4
11. okt 2023

My máme 3 rocne dievčatko a chcela by od Ježiška sanitku tak jej nejakú kúpime, spoločenskú hru a knižku. Manželovi kúpim peňaženku. Zvyšku rodiny už nekupujeme- pečiem zákusky (som cukrarka)tak každý dostane po krabici a hotovo.

bessie12
11. okt 2023

Priateľ: peňaženka, elektrické fondue.
Jeho dcéry: deky, kniha o Slovensku ( od otca ) a odo mna nejaký roman v anglickom jazyku, kamene (kryštály) a poličku na to.
Mamina: soda stream, elektrický gril s vymennymi platničkami, deka, tepláky s mikinou a možno kávovar + nejaké drobnosti. Som zvedavá koľko z toho sa mi podarí kupit. Dúfam, že všetko 🙏

mamelka
11. okt 2023

Dievčatám korčule na ľad, plus co si budú želať (už cca vieme). S manželom si kúpime praktické veci do domu. Rodičom a súrodencom nekupujeme 🙏

zuzanka.zuzu
11. okt 2023

syn - minulý rok dostal komplet celú zbierku ALBI kúzelné čítanie lebo však "vzdelávame" 🙄, teraz plánujem magnetické stavebnice (snáď to nebude nevyužité ako ALBI 🙏). a okrem toho má poobjednávané hovadiny z Aliexpresu (začala som pred 2 dňami) momentálne v sume cez 300e 🙈 ešte som neskončila 🙈 kuriér dá výpoveď alebo dostane mimoriadne odmeny len za mňa 😀
ja - nové auto
muž - nové auto

simonah73
11. okt 2023

@zuzanka.zuzu skus popripade pozriet aj temu.com je to nieco podobne ako alie, garantuju tusim 15dnove dorucenie, inak Ti daju 5e voucher, zatial som ziaden nedostala. nech uz teda ten kurier ma riadne odmeny 😀

majlo1234
11. okt 2023

Tento rok nic. Vsetko, co chceme, som kupovala priebezne cely rok, takze na vianoce bude pokoj(mam male dieta, ktore si este nic nepyta😂)

kvetinka75
12. okt 2023

@bessie12 všetko samé super praktické darčeky.

kvetinka75
12. okt 2023

ja ešte kúpim nejaké poukážky na masáž, chodievame pravidelne

bessie12
12. okt 2023

@kvetinka75 snažím sa vždy kupovať veci, ktoré sa aj reálne využijú. Ak sa mi tento rok nepodarí kúpiť vsetko, predsa je to trochu finančne náročnejšie, tak ostane na budúci 🙂

basulaak
12. okt 2023

@viktoriaimriskova muzovi a mne sonicku kefku, jemu asi aj parfem a nejaky pekny sveter, ponozky. Synovi 2,5r connetix, knizky, sonicku kefku, nejaky plysak alebo auto na dialkove alebo prikupit nejake duplo ci lcd tabulku na pisanie. Detom sa najlahsie kupuje. Zvysok rodiny radsej nekomentujem 😅