Čo povedať mužovy keď mu dávate vianočný darček?
A môže dosť muž vianočný pohár??
To sa niečo hovorí? My máme darčeky pod stromom a nosí ich Ježiško 😁
@turcianska pri podávaní darčekov mu poviem len Šťastné a veselé Vianoce miláčik a potom to ešte okomentujem ,,dúfam, že sa ti darček bude páčiť" 😂
A čo sa týka darčeka, tak môžeš mu kúpiť čo uznáš za vhodné. Najlepšie také čo môže používať celý rok, hoc aj s vianočným motívom pokiaľ mu to vadiť nebude. Takže áno, aj hrnček/pohár môže byť.
Jezisko ti posiela 🤪
To sa niečo hovorí? U nás podáva moja dcéra všetky darčeky a povie : toto je pre mamu, toto je pre feriho
To sa ma rozdavat s preslovom? Netusila som.
Darcek si najde pod stromcekom, nic sa nehovori. Bodka 😆
si nikdy nedostala darcek? co ti pritom povedali? pokial si nelahnes sama naha pod stromcek s pokrikom - tu ma mas hohoho .. tak mu len podaj jeho darcek a povedz to je pre teba..alebo stastne a vesele ..alebo proste podaj a hotovo
@turcianska tak to už radšej ponožky 🙂, tie aspoň s istotou využije. Nepoznám chlapa, ktorý by sa potešil hrnčeku 🙈
Na.
Nič...deti nám darčeky porozdavajú....už si len poďakujeme
toto vážne😨
Toto je pre Petka (dnes pre tatika) 🤷♀️ ked si rozdavame darceky
Paci sa tento je tvoj
“Nech sa paci”
Som vskutku uchvatena ake kraviny sa ludia dokazu pytat 😂
@vanilkovazmrzka Hejže, mňa minule dostalo, ako tu dajaka seginica napisala dve Á štvorky o tom, či má, alebo nemá napísať kamarátovi na FB "Všetko najlepšie" :D
@thirstymonk 😂 že "seginica" ty ňe z východu? 🙂
Nic..na konci sa ho opytam ci bol spokojny s jeziskom a to je vse 🙂
Zamkol si dvere aby nas sem nevbehli deti ? ( ale teda nebude to pohar)
@magic08 No ta jak by ňe. Vraňar jak oči.
@turcianska Ženska, na čo máš tu guľu na krku ( myslím hlavu), keď sa takéto debilnosti pýtaš..
"Šťastné a veselé, toto je pre teba" ?? 😅 a čo je vianočný pohár? hrnček? no dostať ho určite môže, či ho poteší je otázne... ak chceš darovať niečo takéto, zvolila by som motív podľa niečoho čo má rád, nech ho môže používať celoročne