Čo doniesť na návštevu ľudom, ktorí nepijú?

26. okt 2021

Co nosite na navstevu ludom,ktori nepiju?

marci77
26. okt 2021

nejake kolace, cheesecake, bombonieru (dezert)

jjanulienka
26. okt 2021

Cerstvy chleba a klobásky 😬😬mne práve doniesla kamoska teply chlebík a teším sa z neho viac ako keď prinesie víno 😅😬

janulka88
26. okt 2021

Kavu, bonbonieru... detom drobnosti

limetkaxxx
26. okt 2021

Ovocie, oriešky alebo bio natural šťavy z DM marketu.

buberova
26. okt 2021

Keď nás prestalo baviť si nosiť skladkosti, doniesli sme si 10 vajec, liter mlieka alebo kocku masla :D ale my sa vidíme denne v práci a na návšteve sme približne 2x týždenne

ja_mama
26. okt 2021

My miesto vina donesieme vacsinou hroznovu stavu - Matyšák, vyzera celkom reprezentativne a je mnam 😀

adriannasvk
26. okt 2021

My s muzom nepijeme,potesime sa bonboniere,kvalitnej kave ci caju, dostali sme aj taky darcekovy kos z klobas a slaniny 😅rozne syry,kvalitne ovocne stavy.

pralinka25
26. okt 2021

ja tento zvyk uprimne neznasam a naozaj mi lezie na nervy ked ludia nieco nosia. kavu si kupujeme svoju podla chuti zrnkovu v speci obchode. vina mame ze by sme kupele mohli otvorit, sladkosti take tie cokolady a dezerty vobec nejeme ani stavy nepijeme. pre mna je to trapenie lebo zas musim najst obet ktorej to posuniem ale vela krat to skratka prejde zarukou a skonci v kosi. darmo prosim nech nic nenosia.
ked uz tak sa potesim ovociu lebo to nase decka jedia na kila.
inak mna potesi navsteva, to ze clovek pride a najde si na nas cas a najradsej mam tych co fakt nic nedonesu. max kolac co spolu zjeme 🙂

lulu0123
26. okt 2021

Ja zyknem vziat napr.nieco od Slowlandie-Slowtelu,lifizovane jahody,lieskovce v bielej cokolade s malinami.

ibrunova
26. okt 2021

Mrkni Rochester Ginger, to zvyknem zobrať ja, keď neviem, že čo 🙂

adriannasvk
26. okt 2021

@pralinka25 tototo,mas pravdu,nam ked donesu banany alebo v sezone melon,ci maliny to je top😍kamoska mi doniesla zo svojej zahrady mrkvu,petrzlen,paradajky a to je pre nas top darcek 😍

dadulamamula
26. okt 2021

Syry klobásky nejakú sladkosť alebo opak niečo slané.. Koláče, nejaké upečené pečivo, pizza slimáky 🙂

sivana09
26. okt 2021

Cokolvek sladke, idealne domace, ak nie je cas tak kupovane samozrejme :D pripadne nejaku drobnost do bytu, kvietok v kvetinaci, dietatu hracku alebo nejake maskrty. Alebo pred letom som kamaratke dala paradajky v kvetinaci.. cez leto ked uz je uroda zas nosime cukiny, paradajky zo zahrady

liusa82
26. okt 2021

Ja napríklad nepijem alkohol skoro vôbec.Ale chuť piva alebo vína mám velmi rada možno sú aj oni na tom podobne kúp nealko.Ja to tak riešim na silvestra som si kúpila nealko huberta 🙂 Ono záleži čo ma kto rád.Treba odkukať

ninusa221
26. okt 2021

Kava bomboniera nejaká drobost z pepca ( sviečka, svietnik atď) a deťom dake drobnosti

margieamatusko
26. okt 2021

Pohár kvalitného domáceho medu napr.

nevenka
26. okt 2021

@ninusa221 joj, len sciecky vonave nie, teda mne to doniesli svokrovci a idem si to reku zapalit a rozbolela ma hlava. Ale niekto to mozno ma rad, ako tu vyssie pisu, tak treba vediet, co kto ma rad, co preferuje a potom je to ok 🙂

domiklik
26. okt 2021

Veci, ktoré si aj oni sami kúpia...

nwnw
26. okt 2021

Mixit - mix orieskov a cokolady alebo LYRA cokoladu. ♥️
Ale aj med je fajn alebo syry 😀

qetka
26. okt 2021

@pralinka25 kludne nam mozes posuvat, hlasim sa ako obet 😂🤣😂🤣

wetsel
27. okt 2021

Sladké niečo, napríklad aj kávu, keď viem, že napríklad švagriná má rada kávu. Švagor ten zase má rád také syry plesnivé, s medvedím cesnakom a kadečo také, takže zakaždým im z toho taký balíček urobíme.

anjelaa
27. okt 2021

Niečo domáce a od srdca 😉 domáce vajíčka, med či iné domáce výrobky ak máte možnosť

cacianka
1. nov 2021

@ibrunova tak ten objednávame aj susedom, kolegom u mňa aj u muža do práce. Cca 40-50 fliaš 3x do roka.trhaju ho z ruky🤤, vybavím námmnozstevnu zľavu