Co nosite na navstevu ludom,ktori nepiju?
Cerstvy chleba a klobásky 😬😬mne práve doniesla kamoska teply chlebík a teším sa z neho viac ako keď prinesie víno 😅😬
Kavu, bonbonieru... detom drobnosti
Ovocie, oriešky alebo bio natural šťavy z DM marketu.
Keď nás prestalo baviť si nosiť skladkosti, doniesli sme si 10 vajec, liter mlieka alebo kocku masla :D ale my sa vidíme denne v práci a na návšteve sme približne 2x týždenne
My miesto vina donesieme vacsinou hroznovu stavu - Matyšák, vyzera celkom reprezentativne a je mnam 😀
My s muzom nepijeme,potesime sa bonboniere,kvalitnej kave ci caju, dostali sme aj taky darcekovy kos z klobas a slaniny 😅rozne syry,kvalitne ovocne stavy.
ja tento zvyk uprimne neznasam a naozaj mi lezie na nervy ked ludia nieco nosia. kavu si kupujeme svoju podla chuti zrnkovu v speci obchode. vina mame ze by sme kupele mohli otvorit, sladkosti take tie cokolady a dezerty vobec nejeme ani stavy nepijeme. pre mna je to trapenie lebo zas musim najst obet ktorej to posuniem ale vela krat to skratka prejde zarukou a skonci v kosi. darmo prosim nech nic nenosia.
ked uz tak sa potesim ovociu lebo to nase decka jedia na kila.
inak mna potesi navsteva, to ze clovek pride a najde si na nas cas a najradsej mam tych co fakt nic nedonesu. max kolac co spolu zjeme 🙂
Ja zyknem vziat napr.nieco od Slowlandie-Slowtelu,lifizovane jahody,lieskovce v bielej cokolade s malinami.
Mrkni Rochester Ginger, to zvyknem zobrať ja, keď neviem, že čo 🙂
@pralinka25 tototo,mas pravdu,nam ked donesu banany alebo v sezone melon,ci maliny to je top😍kamoska mi doniesla zo svojej zahrady mrkvu,petrzlen,paradajky a to je pre nas top darcek 😍
Syry klobásky nejakú sladkosť alebo opak niečo slané.. Koláče, nejaké upečené pečivo, pizza slimáky 🙂
Cokolvek sladke, idealne domace, ak nie je cas tak kupovane samozrejme :D pripadne nejaku drobnost do bytu, kvietok v kvetinaci, dietatu hracku alebo nejake maskrty. Alebo pred letom som kamaratke dala paradajky v kvetinaci.. cez leto ked uz je uroda zas nosime cukiny, paradajky zo zahrady
Ja napríklad nepijem alkohol skoro vôbec.Ale chuť piva alebo vína mám velmi rada možno sú aj oni na tom podobne kúp nealko.Ja to tak riešim na silvestra som si kúpila nealko huberta 🙂 Ono záleži čo ma kto rád.Treba odkukať
Kava bomboniera nejaká drobost z pepca ( sviečka, svietnik atď) a deťom dake drobnosti
Pohár kvalitného domáceho medu napr.
Veci, ktoré si aj oni sami kúpia...
Mixit - mix orieskov a cokolady alebo LYRA cokoladu. ♥️
Ale aj med je fajn alebo syry 😀
@pralinka25 kludne nam mozes posuvat, hlasim sa ako obet 😂🤣😂🤣
Sladké niečo, napríklad aj kávu, keď viem, že napríklad švagriná má rada kávu. Švagor ten zase má rád také syry plesnivé, s medvedím cesnakom a kadečo také, takže zakaždým im z toho taký balíček urobíme.
Niečo domáce a od srdca 😉 domáce vajíčka, med či iné domáce výrobky ak máte možnosť
nejake kolace, cheesecake, bombonieru (dezert)