Ahojte zeny,
co kupujete svokrovcom pod stromcek? Obzvlast tie, ktore ked sa opytate muza, co by ich potesilo, tak Vam povie, ze “neviem”. Uz mi dochadzaju napady.
Dajte dake tipy co ste vymysleli tento rok 😊
Rodičom som kúpila parkovaciu kartu nech môžu parkovať hocikde v meste a vstupenky na koncert Kollarovcov 😊 a knihy.
Asi len vyzivove doplnky, svokrovci maju vsetko a zial, nie su cestovatelia...
@paradajkova moj muz to nevie ani nema cas, takze to robime tak ze nam do mailu napisu spektrum veci ktore by ich potesili a ja ich nakupim.
@paradajkova obliecky na periny z bavlneneho krepu, svokra uz nevladze zehlit a tieto sa nemusia.
@paradajkova salky s fotkami deti a kozmetiku
@paradajkova lístky na Andrea z Kosic
Kozmetiku a čaje
U nás pre svokrovcov kupuje darčeky manžel, pre mojich rodičov zase ja, vôbec sa o tom nebavím, že čo im kúpiť. Proste vymyslime, kúpime, a darujeme spoločne.
Ja som akurát tento rok prichystala kalendár s fotkami ich vnučikom pre oboch rodicov, ale pre jeho rodičov nič iné navyše.
tento rok sme sa dohodli, ze len kozmetiku, plus svokrovi som kupila Huzzle hlavolam, vzdy ho berie manzelovi ale teda doteraz dostali napr. wellness vikend, profi fotenie s vnucatami, zvykneme sa im skladat aj na veci typu tablet/telefon alebo svokor dostal barbera, svokra skraslovaci den, english tea shop caje, dali sme im vyrobit kalendar s fotkami deti, vnuceniec, salky s milym napisom (su kavickari)
Fotokalendár vnúčeniec a keďže prerábali kuchyňu a pomaly ju nanovo zariaďujú tak niečo do nej
Nic, dohodli sme sa, ze davame datceky iba detom..chvalabohu, konecne nedostanem zbytocnosti 🙂
Mojim rodičom sme kúpili vstupenky na muzikál,aj nám,pôjdeme spolu. A svokrovcom tento rok len väčšiu foto v ráme,kde sú svojimi 5timi vnucencami. Lebo je to jediná takáto foto a nevedia si nájsť čas si ju dal vyvolať.
Dostanú krabicu zákuskov (ja peciem) a asi fľašu medu+ nejaké víno. My si nekupujeme už nič, načo zbytočne kupovať len aby bolo. Našim detto+ ale okrem medu kalendár s fotkami s vnúčatami 🙂
@paradajkova Svokra už nemám a svokre je stále zima. Objednala som jej vestu a papuče z ovčej vlny zo stránky oveckaren.sk ( ak to tu smiem uviesť..., ak nie, zmažem) Je to už staršia pani(77), hádam som dobre vybrala. Svojich rodičov už nemám.
Môj nepovie neviem, ale povie nič 😅 a keď nalieham, povie, že ja som pre neho najväčší dar...ale už mu to po tých rokoch nežeriem🤣 svokre sme kúpili difuzér s vonnými olejmi a svokrovi sme kúpili tričká jeho obľúbenej značky a veľkú knihu krížoviek, lebo bez toho deň ani nemôže byť...niekedy sme si dávali drahé darčeky, ale už sú to také maličkosti, ktoré vieme, že ich potešia a využijú a naozaj ich aj chcú
Mojim tablet , svokrovcom nič . Ale nie preto , žeby sme sa nemali radi , ale vyslovene mi svokra povedal a, že im nemáme kupovat nič ( ale kedysi sme poukážky do tesca , Kauflandu , tlakomer , vnútorný gril ,…)
U nás sa chvalabohu darčeky nedávajú rodičom ani svokrovcom 🙏 keby sme im kúpili hocičo aj tak by to len zatvorili v skrini a tam by to ostalo čiže si navzájom nedávame nič, darčeky dávame len deťom a my s partnerom navzájom
Svokra si vypýtala obálku
Fotokalendar vnucatka knizky sviecku a vitaminy pre svokru.svokrovi vybera muz ale su obaja rybari tam im stale nieco chyba.nasi fostanu prenosnu chladnicku lebo stara sa im praskla ked zletela.zo skrine a.ocino chcel nahradne baterky do Sony kamery kym sa vobec este vyrabaju 🤣
@paradajkova fľaša, káva, čokoláda, med, olivové oleje s príchuťami, sada čajov. Proste všetko, čo sa dá spotrebovať. A tento rok pridám aj poukážky na nákup hocičoho. Fotokalendár dávame tiež, ale to sa nejak netvárime, že je to darček. Väčšinou im to dáme už pred vianocami, myslím, že to aj očakávajú už po tých 10 rokoch.
my sme im dali kablovku rozsireny program aby mohli pozerat dokumenty, a svojka pocuva radio v telefone tak dostane bezdratove sluchadla
Svokrovi sme kúpili voňavku,pyžamo,autopoťahy,ponožky a svokre kozmetickú tašku,pyžamo ,tlakomer ,ponožky 😊
@paradajkova my kupujeme darčekové koše s dobrotami 🙂
Kup im predplatne Carovne Slovensko alebo iny fajn casopis, masaz, wellnes, svokrovcom kupujeme vankuse a periny, maju iba stare perove tisicrocne (odkomunikovane s nimi)
@paradajkova najlepsie rozhodnutie ake sme spravili v rodine je ze davame darceky iba detom
v manzelovej rodine si darceky medzi sebou nedavali
v mojej rodine sme si darceky davali aj rodicom surodencom ale dohodli sme sa ze uz len detom budeme davat darceky
Tento rok, susicku na ovocie (chodia na huby a susia to potom vsade po dome), vonavky, knihy a ponozky.