Pekny podvecer zienky.
Co balite priatelom do Mikulasskeho balicka?Chcela by som mu dat nieco sladke a este nieco akoze od certa za "neposlusnost". Co sa dava? Cibula; uhlie a co este? Pripadne nieco srandovne kludne, poradte 🙃
varecha 😉
hnilé zemiaky
@miskajerry prečo hnile???? Ved to smrdí a je to nechutne.
@maciatkolulu asi práve preto 😁
@adalmba dieťaťu dat hnile smrad ľavé zemiaky? Tak ja som za všetky žarty, ale toto je cez. Normálny zemiak, cibuľu, uhlie, ôk, ale nakoniec ja doma ani hnile zemiaky nedržím...ale ved každý to ma inak
@maciatkolulu neviem, to sa len tak hovorí
U nás aj suchý šúľok z kukurice..prázdny bez zrn kukurice
@maciatkolulu dietatu?? Ved nazov temy je co davate svojim priatelom, nie detom.
Chili pastu a pod., lebo to ma rad, nechce sladke
@pininka1 ôk, komukoľvek by ma nenapadlo, či dieťaťu, priateľom, starým rodičom, kamarátom, proste komukoľvek cpat zhnity zemiak do čohokoľvek.
Rozum
Dospelý Mikuláša 😂😂😂 ako mám dosť neviem si predstaviť že by som ja dala môjmu alebo on mne Mikuláša .je to čisto pre deti . Bez urážky teda ale ak dospelý si dajú Mikuláša tak sa považuje asi za dieťa 🙈
My dospelí si dávame len čokoládu, ktorú aj tak vložíme do skrinky a potom zjeme spolu. Balíčky robíme len deťom.
@maciatkolulu to by som ho musela riadne neznasat 😀😀
@pininka1 alebo byť aktuálne nasr....a to riadne a nespat v jednej izbe s dotyčným prijímateľom balicka
Fľašu vína nech mám z toho aj ja niečo 😂 jeho obľúbené keksíky a ešte porozmýšľam ale určite niečo čo má rád
My si dávame len čokoládu nič viacej, nejako to neprežívame 🙂
@mariska1989 my si davame tiez. Teda ja davam 😀 v noci dam do topanok nam vsetkym doma a potom cez den nosime rodicom a svokrovcom. A nie, nepovazujeme sa za deti. Len je to mile
@mariska1989 Čo Ti je na tom také smiešne? Ty si ako dospelá nikdy nič nedostala na Mikuláša? Tak to mi je ľúto.
My si dávame aj medzi dospelými. Konkrétne mužovi dám do jednej topánky fľašu whisky a do druhej oriešky (on nie je veľmi na sladké). A on mne tiež vždy niečo dá.
Ešte k tomu darčeku od čerta, synovi k sladkostiam pribalím aj zemiak (nie zhnitý!) a uhlie (to uhlie je grilovacia briketa 😂). Bol by sklamaný, keby to tam nemal.
@mariska1989 my si s muzom davame tiez, aj rodicom zanesiem kavu ci cokoladu.. Muzovi davam dobre olivy, tuniaka v konzerve a utopence 🙂 Veci, co ma rad. Tie utopence su domace. Vlani som mu spravila domacu pastetu z kuracich pecienok.
@petulda333
@h2
@mirage .nie nedávame si Mikuláša vôbec . Prvom rade si robíme radosť celý rok niečím sladkým a milým a nepotrebujem na to Mikuláša 😁alebo Valentín . Ano poteší také niečo nevravím že nie ale u nás to teda beriem že to je pre deti .a ani nepoznám nikoho kto si dáva ako dospelý .
@mariska1989 To je zvláštne, ja zase nepoznám nikoho, kto si ako dospelý nedáva na Mikuláša nič. Nejde o to, že to nepotrebuješ a že si dávate počas roka.
@mariska1989 my si kupujeme Mikuláša aj s mojimi rodicmi, aj so sestrou, švagrom, mužom. Podľa mna je to mile😊 keď som chodila do prace, doniesla som sladkosti aj pre kolegov, kamarátkam. Proste ešte sa nenasiel nikto, koho by sladkosť nepotešila a povedal by mi, že on je už dospelý a čokoládu nechce.
@mariska1989 aj my si davame po cely rok, ale na Mikulasa to ma ine caro
@h2 ako chápem je to predsa iné také čarovné .mám rada tieto vianočné atmosféry ale fakt žeby má to trápilo to nie teda a asi aj preto že manžel zakaždým na Mikuláša není doma
varechu, čokoládového čerta.....