Čo dať manželovi k 40tke?

nat66
19. aug 2021

Ahojte, máte nejaký nápad, čo dať manželovi k 40tke?
Narodeniny má až v decembri, ale radšej plánujem s predstihom.
Máme 8 mesačne babatko, takže pobyt asi nie, to poriešime asi až budúce leto.
Nemalo by to byť asi ani až tak moc nákladné, aby som na to dokázala ušetriť z rodičaku 😃
Strasne túži po Touaregu, tak som premýšľala, že mu na víkend zoženiem z požičovne, ale to tiez musím prezistiť ceny a kde by som ho zohnala 🙂
Ďakujem vám vopred 😊

dominika113
19. aug 2021

@nat66 Neviem síce do koľko €, ale manboxeo by sa mu určite páčilo. Ešte by ste sa aj zabavili na tom🙂

misuliacik81
19. aug 2021

📌 tu sa pripnem ak môžem, môj má v septembri a som zúfalá neviem čo mu kúpiť . Koníčky 0 bodov po-ne v práci 🤷‍♀️

evkamotka
19. aug 2021

To požičané auto by som nedavala, co s tym bude robit. Take vyhodene peniaze. Ved sa ho narovinu spytaj. Moj ma 36 a uz teraz mi povedal, co by si prial a na to by som v zivote neprisla. Krstna mala nedavno 60,spytala som sa jej a tiez by som na to neprisla (chcela meteostanicu) zatial co ostatni jej davali peniaze na sperky, my sme trafili do cierneho 🙂

pininka1
19. aug 2021

Ja som dala mojmu na 45 jednu z krabic na Contrabant.zone.sk Je tam toho na vyber viac, mozes dat krabicu aj vygravirovat. Na vianoce som mu cez zlavomat kupila krasne darcekove balenie chilli omacok slovenskej vyroby, teda ak ma rad stiplave.

jakaem
19. aug 2021

ja som mu podarovala paraglaiding🙂 dostal darčekový poukaz, ktorý mal vybrať do roka, on túžil toto vyskúšať, aj keď sa bojí výšok🙂 ale zvládol to super🙂

zalka
19. aug 2021

@nat66 https://www.sashe.sk/vikim/detail/moj-prvy-milion skús niečo také vytvoriť ... aj sa pousmeje ak mu tam dáš obrázok tuaregu, že si má kúpiť peniaze na to dostal .. a aj ty to dáš z rodičáku ... napr.

dominima
19. aug 2021

Poukazku na masaz

marci77
19. aug 2021

tiez ma to caka o rok ....ale tak my vacsinou vymyslime nieco spolocne
napr. bazen sme si kupili tento rok, na meniny som dostala taky lepsi kavovar .....nejaka uzitocna vec, co by sa vam hodila do domacnosti
alebo na zalando, aboutyou maju teraz vypredaje .....tak pripadne tam popozerat a dobre schovat 😂
ale tiez este neviem, co by bolo naj na 40-tku
pripadne nejaku fotokolaz na stenu z vasich spolocnych fotiek

1angelika
19. aug 2021

ja som darovala vyhliadkový let vetroňom 🙂

sprjuska
19. aug 2021

@nat66 moj manžel má 40tku v novembri a idem mu kúpiť Smarthodinky, vie o tom aj si ich vyberie, ešte chcel taký lepší ďalekohľad, závisí podľa mňa od toho, čo má rád..keby som na RD tak asi kúpim ten ďalekohľad tak do 100-200€, to keď každý mesiac odložis trošku do decembra máš 🙂

zabulienka266
19. aug 2021

Môj mal pred mesiacom. Premýšľala som nad manboxeo (kupovali sme to jeho bratovi na 50-ku a sam bol nadšený z toho),ale nakoniec dostal poukážku do tetovacieho štúdia aj s dohodnutým termínom. Stále to odkladal, tak som to takto vymyslela s tetérom. Potešil sa.

jumama
19. aug 2021

Ak ma vysnene auto, tak ho moze jazda na nom velmi potesit. Chod do toho 🙂 Moj muz sniva o Tesle, no ale tak to ozaj ze snivat moze kvoli cenam, ale daju sa najst v tcyh zazitkovych firmach jazdy. To je potom ale len na hodinu, alebo dlhsie za drahsie, a je tam aj instruktor. Ja som tak vahala, ale potom som na Vianoce muzovi dala ako darcek a potesil sa velmi. Dokonca odvtedy ta zazitkova firma pridala novy model Tesly do ponuky a chcel by si vyskusat aj ten.

lindusss2016
19. aug 2021

@nat66 muzi sa radi hraju 😉 takze urcite nieco, co ho zabavi, nic prakticke alebo uzitocne, to ocenia skor zeny. Ja som mojmu teraz na 34 kupila diabolo, ze nech sa bavka a ani som netusila, ze on ako mlady sa s tym bavkal celkom dost a vie s tym robit kopec trikov 😀 iba obcas spomenul, ze to by ho potesilo a teraz to ma v ruke kedykolvek, ked moze, takze asi len pocuvat, co ti hovori a podarovat mu to, co je jemu blizke

gastanka32
19. aug 2021

@evkamotka hej a tam sa plati aj nejaka zabezpeka sa mi vidi, lebo drahy chcel tiez tak som kukala jedno auto a dva litre pytali ako taku poistku, ze keby sa nieco stalo, tak to je dobre si vsetko vopred pozistovat.

annakot
19. aug 2021
Používateľ annakot je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od annakot.

Ja som môjmu nedávno daroval súkromný let malým lietadlom, stálo to okolo 50 eur tuším a mega ho to potešilo 🙂 Bol to pre neho veľký zážitok. Ale veľmi záleží od toho čo ten tvoj chce, aké má záľuby a podobne

nat66
autor
19. aug 2021

@evkamotka keď sa ho spýtam, povie mi, že on už má všetko. Tak u môjho je to s týmto ťažko 😃

nat66
autor
19. aug 2021

@zalka jeej to je super. Milé a vtipné 😊 ďakujem za tip

nat66
autor
19. aug 2021

@sprjuska presne preto to riesim už teraz 😃aby som si vedela odkladať

evkamotka
20. aug 2021

@nat66 dron, smart hodinky, inteligentne svetlo, kurz baristu/someliersky, adrenalin (paraglajding, balon, zoskok..), víkendovka s wellnes, kavovar, náradie k domu...
https://www.svet-svietidiel.sk/philips-76020-31...