Poradte mi nieco pre svokru,muz im chce kupit cd prehravac,podla mna by to boli zbytocne vyhodene peniaze 😠 s tym by sa zabavali iba svagrovci,ked su tam
Ja by som tej mojej najradsej darovala zdravy rozum, ale kedze az take vianocne zazraky neocakavam, kupila som kasmirovy sal a k tomu kozmetiku.
hladného nervózneho tchora 😀
kaslat na svokru ja jej nebudem riesit nic specialne..nikdy som od nej nic nedostala tak... ☹
Tak ja mám super svokru, najlepšiu na svete... dostane knihu, fotky detí do fotoalbumu a nový mobil (pre seniorov) 🙂
Ale s tým predplatným Slovenky ste ma inšpirovali. 🙂
@bubelko Super povedané, mala som to na jazyku. 🙂
ja by som tej mojej najradšej kúpila byt na druhej strane republiky...
ja by som jej kupila hada 🙂 ale nie srandujem....odo mna dostala dopredu pernikovy velky betlehem,zaclony a knihy...ona je starsia a veci si kupuje sama takze aspon takto 🙂
ja som od nej prvý a posledný raz niečo na vianoce dostala - 45 ročné posteľné obliečky, ktoré dostala ešte ona do výbavy keď sa vydávala, totálna umelina, muž to doma rovno vyhodil 😀 😀 😀
to aby som ju nevyšla ani korunu.
teraz sa už 6 rokov nekontaktujeme, lepšie sa ani stať nemohlo.
@pickwick a čo tak nejakú voňavú sviečku, medík v peknom balení, obrus, peňaženku, puzdro na okuliare...neviem ako je stará tá tvoja svokra
miesto na cintorine😀 podla toho aka je😀 moja dostane filtracnu kanvicu 😀
Ja davam celej rodine a teda aj svokre kalendar s fotkami nasich deti. Ona si uz na to zvykla a straasne sa tesi na kazdy novy kalendar 🙂
Ja kupujem knihy