Čo darovať novému partnerovi na Vianoce?

31. okt 2024

Ja viem že je veľmi skoro rozmýšľať ale mám nového partnera, sme spolu len pár týždňov ale čo v takomto prípade darovať na Vianoce?

stellarstar
31. okt 2024

Bude ti aj on kupovať? Budete oslavovať Vianoce spolu? Vieš čo ma rad?

biba_18
31. okt 2024

keď fajčí tak parádny zapaľovač. keď má rád autá, tak pekný prívesok na kľúč s autom. keď sa rád oblieka, tak peknú košeľu. ak má rád tričká s nápismi, tak tričko s nápisom .. a tak by som pokračovala ...

rozculena
31. okt 2024

pár týždňovému by som žiadne veľké dary nekupovala....ani nevieš,či vydržíte do vianoc

sisska96
31. okt 2024

No ešte mesiac a pol do Vianoc, takže času dosť. Nechaj to na december, dovtedy uvidíš čo má rád.

palicka
31. okt 2024

@sisska96 presne. Za takmer dva mesiace sa to môže kadejako vyvrbit. Aj tak, že už bude iný partner aj to, že on bude rozmýšľať na diamantom… máš koooopec casu

autor
2. nov 2024

@stellarstar nebudeme oslavovať spolu, máme 20 a každý budeme so svojou rodinou. Len rada rozmýšľam dopredu lebo nechcem to riešiť 20 decembra

autor
2. nov 2024

@rozculena a čo navrhuješ

palicka
2. nov 2024

20? Tak niečo milé, romantické… vôbec nemusí byt použiteľné. Spoločný zážitok? Ochutnavková večera, lístky na koncert,. ….

stellarstar
2. nov 2024

Kúp hodinky a to stačí. Nemusia byť za 200e. Len musíš vedieť ci ti aj on bude kupovať. Nie ze on nekúpi a ty mu kupuješ

janka1011
2. nov 2024

Parfém.

autor
2. nov 2024

@stellarstar tak to nemám odkiaľ vedieť

stellarstar
2. nov 2024

Opýtať sa priamo jeho?

rozculena
2. nov 2024

ako to mám vedieť? Ja ho nepoznám,ty vieš,čo ho zaujíma,aké má koníčky.........

autor
3. nov 2024

@rozculena na niečo iné som odpovedala ak si si nevšimla

rozculena
3. nov 2024

odpovedala si mi
a čo navrhuješ
na toto,neviem,na čo iné,keď si označila mňa
pár týždňovému by som žiadne veľké dary nekupovala....ani nevieš,či vydržíte do vianoc