Čo darovať k 80. tym narodeninám starkej?

jojolander
14. máj 2012

Ahojte, vie mi niekto poradiť čo darovať k 80. tym narodeninám starkej? vďaka za Vaše nápady...:0)

mimkaa2607
14. máj 2012

ahoj ... my ideme tiež tento mesiac gratulovať manželovmu dedkovi k 80tke ... a dali sme mu spraviť syrovu tortu ... stoji nas cca 25-30eur a dame flasu ... to stačí 🙂 ludia v ich veku su skromní

lucia375
14. máj 2012

My sme spravili darčekový koš, dali sme tam veci, ktoré má rada a ešte termohrnček, aby mala dlhšie teplú kávu. 🙂

ichbinich
15. máj 2012

- Album s fotkami deti, alebo zaramovane fotky, aby si ich mohla dat na policku alebo zavesit na stenu.
- kalendar s fotkami deti a clenov rodiny, daju sa kupit prazdne a dolepit fotky alebo aj obejdnat cez internet.
- ak rada cita nejake casopisy, napr. zahradkar, zdravie a pod., tak predplatne na jeden rok 😉
- Ten darcekovy kos ako pise @lucia375 je tiez dobry napad, ale musia tam naozaj byt veci, co ma rada.

Najma zalezi od toho, aka je starka. Niektori su v 80 uz dost slabi a odkazani na pomoc, niektori 80 rocni ziju sami a staraju sa sami o seba a niekedy este aj o zvierata.
Ale urcite sa potesi, ked ju budete pravidelne navstevovat.

kvojtanikova
15. máj 2012

suhlasim s @ichbinich velmi zalezi od toho, v akom zdravotnom a dusevnom stave je. to nepises, takze sa tazsie radi. Ja by som mozno vybrala aj nejake vyzivove doplnky (Geriavit, nieco na klby, atd.), pripadne mozno ak sa venuje rucnym pracam, nejaku predlohu na vysivanie, bavlnky, pekne puzdro na okuliare, alebo dat urobit tortu na ktorej by bolo nieco co ju vystihuje - tu v teme Marcipanove torty je vela napadov.

silvia123
15. máj 2012

Starí ľudia nepotrebujú nejaké exta dary a aj keď im niečo kúpite odložia si to do sekretára, alebo ako výbavu pravnučke 🙂. Fakt najlepšie niečo čo využijú alebo čo zjedia a podobne -teda darčekový kôš, torta, prípadne ak nemôžu sladké tak niečo praktické -pyžamo, župan, alebo tie výživové doplnky ako to už tu bolo spomínané. My sme naposledy kúpili starkej poháriky kryštálové -čo bola blbosť -lebo presne ako som písala skončili vo vytrine 😀 a kabelku do kostola -z nej mala veľkú radosť a aj ju využíva.

alexis617
15. máj 2012

kazetu s jej pesničkami z mladosti starky radi spomínajú na minulosť ulaodíš jej duši