Napadla ma super téma, bola tu téma Čo kupuje mužom.
Aj keď sme už "veľké" aj my ženy, matky, môžme mať predsa želania. Ja si samozrejme prajem zdravie , šťastie, lásku a Božie požehnanie pre celú moju rodinu. A prosím Boha o milosť aby už korona odišla alebo sa aspoň zmiernila. Aby Pán Boh pomohol zdravotníkom a ľuďom v nemocnici.
Ale, dievčatá okrem toho by som si pod Vianočným stromčekom chcela nájsť nové náušnice. Ja zbožňujem také tie veľké prehnane romacke zlatooooo 😀
A čo Vaše prianie?
Penazenku,kedze nemam... :D A kebyze mozem aj nerealne snivat... tak tyzdnovy welness pobyt. Sama. :D
@ivangeline v tejto téme môžeš všetko😀😀😀 Peňaženku ejha vidíš a máš aj predstavu? Keby si videla moju asi odpadnes, dlho som si nevedela vybrať nakoniec mám trblietavu ružovú s Barbie haha
Manzel ma rakovinu. Velmi by som si priala, keby sa aspon trochu potlacila a bol Tu s nami cim dlhsie . Nic ine si neprajem
aby syn normálne zmaturoval a dostal sa na vytúženú vysokú školu
@sazumak a akým objektívom fotíte teraz? Máte pekné fotografie na stene
@vanda323 Ja som si kúpila asi pred 3 týždňami zimné topánky.stare už premokali.ale chcela by som pyžamo také z Lidla že vrch klasické tricko s dlhým rukávom a spodok flanel.ale bohužiaľ nikde nič lebo staré pyžamá mám deravé tak iba zasivam a nové by sa hodilo aby som tie staré mohla vyhodiť 🙂
@mandymoore123 Ďakujem 🙂 Ja mám len taký starý lacný Canon 50mm 1,8 STM, ale momentálne mám nový foťák a musím si ho nakalibrovať, lebo mi zle ostrí.
@vanda323 aká pekná téma ❤ tiež sa pripájam, pekne si to napísala. Z hmotných veci by som si priala diamantove maľovanie alebo také to puzzle kde aj jednotlivé dieliky majú nie klasický tvar, ale sú napr. zvieratká 🙈
@bashawelle Ďakujem♥️ v tejto téme si môžeš priať vsetkooo 😄
Diamantové maľovanie? To počujem 1x idem googlit 👍
@vanda323 Ja som spokojná s lidlom nemusím skúšať viem aká veľkosť mi sadne.minule som chcela deťom objednať oblečenie cez sinsay no treba sa zaregistrovať a platba vopred.no povedala som si nie ďakujem.v gate má nič nezaujalo a niekto e-shopy sa mi zdajú predražené.pepco je super ale zavreté a eshop nemaju
@oslo1 veľa zdravia , sily celej rodine , nech sa Ti tvoj sen-prianie splni❤️🍀🙏
Ja iba jedine zdravie pre rodinu a lásku od muža
Ja by som chcela všetko to, čo aj Ty ❤ A k tomu nový objektív, keďže rada fotím 🙂