Čo by ste si obliekli na oslavu okrúhlych narodenín vo forme grilovačky?

29. apr 2023

Čo by ste si obliekli na oslavu okrúhlych narodenín vo forme grilovačky? Ide o mužovho šéfa a oslava bude zajtra, nepoznám iné hosťky, tak sa nemám koho spýtať. Bojím sa že budem príliš vyobliekaná a že mi bude zima alebo naopak že prídem v mikine a ohovoria ma.

linki90
29. apr 2023

no zajtra má pršať tak neviem či budete grilovať , a muž čo hovori on si čo oblečie? ako keď sa ide grilovať tak vybliekaná byť nemusiš podľa mňa normálne leginy/rifle tricko mikina ,ak je to klasicka grilovačka 🤷🏻‍♀️

autor
29. apr 2023

@linki90
U nás zajtra nemá pršať. Mužovi je to úplne jedno, chlapi.. Ale asi si dá rifle a tiež rozmýšľa, či nejakú mikinu alebo košeľu, no bolo povedané že grilovačka, ale mňa mýli presne to, že ide o okrúhle narodeniny a je to predsa len šéf, tak neviem či by to nemalo byť niečo formálnejšie.

cyberk
29. apr 2023

Vsak nech sa muz spyta kolegov ako idu ich zeny oblecene :D

martinkatinka
29. apr 2023

Cierne leginy, tenisky, saty ackoveho strihu a riflovku 😆

lylyjana
29. apr 2023

Ja by som si obliekla cierne rifle, koselu/bluzku, sveter a bundu do auta na chladnejsi cas. Pripadne aj mikinu do auta :D a na nohy nejake poltopanky

lauriik
29. apr 2023

Dala by som si rifle, polobotky, tricko a sako. Vecer ked tak sa prezliect normalne do bundy a tenisiek.

heidy222
29. apr 2023

Ja by som si dala teplé spodne prádlo, pohodlné šaty, legíny alebo hrubé pančuchy a koženú bundu , doplnky a slušnejšie tenisky

nafka0483
29. apr 2023

Tenisky, neformalne saty, pod ne telove pancusky a riflova bunda. So sebou leginy, mikina a podla pocasia a celkovej atmosfery by som sa prezliekla.

A ked prides a vsetci budu v teplakoch a mikinach tak by som sa opytala kde je kupelna ze ste boli este na nakupe/u rodicov a pod., tak sa chces prezliect do niecoho pohodlnejsieho 🤷‍♀️

autor
29. apr 2023

@nafka0483
Ďakujem, toto mi vôbec nenapadlo😀