Čaute baby.... Prosím o pomoc.. Brat ide mat 30 a vôbec netušíme zo súrodencami co mu mame kúpiť... Chceli sme mu kúpiť autokameru, ale teraz čosi bola reč že už ju nechce..... Má všetko.. Poraďte niečo... Nejaký zážitok že skok padákom alebo co to nie lebo sa bojí výšok.. Ďakujem
veci typu smart hodinky, pripadne ak je sportovec kupit mu startovne na nejaky beh/triatlon alebo pod. a k tomu sportove veci (ze nech sa hecne), pripadne skola varenia, zeby ste sli spolu, ak ma rad hudbu tak nejaky koncert na ktory chcel ist alebo dobre a kvalitne sluchadla, ake ma zaujmy?
Minule som nasla na internete vino z roku narodenia alebo noviny z dna narodenia 🙂
@emilius03 POZOR: Toto je jasny podvodny komentar, ktory bude snad adminom rychlo odstraneny. Jedna sa o samoreklamu AFFILIATE podvodneho webu necenzurovane sk, ktory žije z provizii za vase prekliky na propagovane weby... Schvalne tu teda uvadza len tie weby, ktore mu tu proviziu daju... Navyse tento komentar obsahuje vela gramatickych chyb, cize ho pisal riadny hlupak. 🙂 Od takeho by som si nedala odporucat nic...
K propagovanemu webu bielime.com: Ide o podvodny web, ktory predava cinske fejkove pasiky v dizajne obalu spred 6 rokov, aky sa uz realne medzi originalmi niekolko rokov nevyskytuje, kedze tento obal davno zanikol, len Cinania stale nestihli rozpredat zasoby fejkov... nenaleťte tymto podvodnikom. Na stranke uvadzaju nejaky pocet recenzii, avsak nikde nemaju ZIADNE RECENZIE. Na stranke uvadzaju klamlive informacie.
Skolu smyku napr zaplatit,alebo jazda na okruhu,zazitkovy nemusi byt len skok padakom....alebo mobil,pripadne nejaky poukaz niekam....moj ide mat 20,tiez neviem co mu dat ked ma vsetko😄