Čo 2-ročnému dievčatku na Vianoce?

15. nov 2023

Ahojte mamičky ❤️
Čo kúpiť 2 ročnému dievčatku na narodeniny??? Čo kupujete vy? Poraďte mi, ďakujem ❤️

amelie2017
16. nov 2023

Dcera na 2 roky dostala taku klasiku - kuchynku, vybavie k nej, odrazadlo a potom nejake drobnosti.

simona20201309
16. nov 2023

Lego duplo, odrazadlo, knihy, pexeso, puzzle, magnetickú stavebnicu, bábiku, kočiarik, kuchynku, kolobezku, veľkú mozaiku, koralky, domcek pre bábiky, .........

simona20201309
16. nov 2023

Do kuchynky sa dá dokúpiť od výmyslu sveta, či drevená narodeninova torta, kávovar, hriankovač, kanvica, čajový set,... pre bábiky kolíska, nočník,
Oblečenie pre bábiky,

autor
19. nov 2023

Kuchynku má a všetko k nej tiež… s babíkami sa nehrá alebo takými bábätkami sa nehrá…odrazadlo taktiež ma…😩😩😩

simona20201309
19. nov 2023

Tomu ja nerozumiem. Mamička ktorá je s dieťaťom 24h denne, vie čo doma ma a položí takú otázku cudzím ľuďom. To si rovno otvor pompo.sk a chod podľa menu co majú v ponuke.
Keď to nevieš ty, ako to mame vedieť my?
Ja by som z fleku vymenovala 50 veci ktoré viem, že by moju dcéru potešili.
Tak napíš niečo konkrétnejšie o nej, čo ma rada

simona20201309
19. nov 2023

Ma aj kávovar ktorý davkuje vodu? Doplnky ma všetko? Pizzu, tortu, koláče, prilohy ako cestoviny zemiaky...? Úplne všetko?
Rada kreslí? Ma už plastelinu, štetce, farby?
Koralky?

enoula
19. nov 2023

Platelina, mozaika, prstove farby, pečiatky, megneticke divadlo/tabula neviem ako sa to presne vola, prve puzzle, duplo, ovocny sad a ine prve spoloc.hry, knihy, detsky vak, piskacie saty/tricko,..