Čím vás potešil partner?

certik302
17. mar 2022

Dobrý deň,čím vás potešil váš partner až tak že vám slzy vyhŕkli,
Ake sú dôvody že zrovna jeho ste si vybrali.
Aký darček ste mu dali k sviatku?
Dakujem

natassha1
17. mar 2022

rozmyslam a neviem ci to bola az taka radost ze by mi vyhrkli slzy ale tak obcas potesi drobnostami, typu kvety alebo ze ide na nakup a donesie mi nieco co lubim 🙂 take drobnosti bezneho dna by som povedala 🙂

tetapetra
17. mar 2022

@certik302 za 13r manželstva nič. Ani len kvet. Akurát na narodky a meniny sladkosť,ale podľa jeho chuti. Tak som sa k tomu postavila aj ja a nesnažím sa. My nemáme ani len obrúčky, tie mal doniesť z UK jeho brat,ale ten peniaze minul a nič z toho nebolo.

jana_eyre_2
17. mar 2022

Nie som zrovna človek čo plače dojatim, to sa mi stalo len trikrát v zivote - keď som porodila svoje deti..

Ale veľmi ma potešilo, keď mi môj muž raz daroval veľmi veľkú kopu fotiek.. dlho ich vyberal, bolo to z dlhého obdobia nášho spoločného života a prišlo mi to veľmi milé..

Vybrala som si ho preto, lebo je to dobrý človek.. poznám ho už viac ako 20rokov, bol môj sused, kamarát.. vždy bol dobrý, vedel sa chovať k ostatným, máme veľmi veľa spoločnych názorov a zaujmov.. má aj zle vlastnosti ako každý človek na planéte, ale jeho zlé vlastnosti sa dajú akceptovať a dá sa na ne zvyknúť..

Čo som mu darovala ja? Popravde, nepamätám si na nič čo by bolo nejaké úžasné, bohužiaľ ja neviem vyberať darčeky, mám s tým problém vždy.. najdrahšie čo som mu kedy kúpila bola škola šmyku, myslím že to ho aj potešilo.. tento rok bude mať 40 a ja opäť tapam čo mu kúpiť aby to bolo praktické, aby ho to potešilo a aby to aj využil.. napadol ma iba ďalekohľad alebo teleskop.. ale neviem či to je také že vau..

vsauce_
17. mar 2022

Najväčšie prekvapenie so slzami bolo, keď som dostala na narodeniny výlet do Paríža a Disneylandu, kde ma ešte aj požiadal o ruku a dostala som prsteň, kde sú kamienky v tvare Mickey Mousa. To bolo proste ❤ Ale zahrejú ma aj také hovadinky, že keď mi je napríklad naozaj na nič, alebo je mi zle, stará sa o mňa, zapne mi oblúbený film a furt behá aby som všetkého mala dosť 😀 Ale často praktikuje aj svoj oblúbený šport - liezť mi na nervy 😂

A teda on si našiel mňa a keďže sme rovnako nastavení myslou aj duchom, tak to tak asi malo byť, aby sme skončili spolu 😄 Inak som mu na narodeniny alebo nejaký iný sviatok zohnala podpis od Andyho Weira (napísal Marťana) a jeden dabingový herec - Roger Clark mu nahral video, tak z toho bol tak nadšený, že si to púšťa každú chvílu 😀

marcellka32
17. mar 2022

@tetapetra hmmm...a inak si vo vzťahu spokojna? Lebo tvoj príspevok je taký smutný

lucka114
17. mar 2022

Mňa vždy poteší, keď nemá ufrflaný deň 😂 ale toto je asi vzájomne ...

vsauce_
17. mar 2022

@lucka114 Tak týmto mňa poteší najviac môj oco. Ten je furt ofučaný a nepríjemný po robote, ale keď má výnimočne dobrú náladu, tak to je teda velmi významný okamžik 😂

certik302
autor
17. mar 2022

@natassha1 je krásne keď sa vieme
z drobnymi vecami tešiť a robia nás tým pádom spokojnesimi a stastnejsimi

certik302
autor
17. mar 2022

@tetapetra si spokojná vo vzťahu?má význam takýto vzťah držať,už by mal človek začať rozmýšľať i na seba,čo pre to spraviť aby bol človek stastnejsi

timetotime
17. mar 2022

presne tak 🙂 taketo drobnosti vedia najviac potesit a co mna napriklad dojalo pre niekoho banalita, este ked som mala priatela, ze sme neboli oficialne spolu tak vsade uvadzal moj kontakt v pripade potreby 🙂

certik302
autor
17. mar 2022

@timetotime teším sa s nami.je to pekné gesto od priateľa,je to dôkaz,že ráta s vami do budúcna

vsauce_
17. mar 2022

@certik302 A čo teba potešilo? 🙂 Inak velmi pekná téma. Trochu ma to ponútilo sa zamyslieť, že aj keď sme mali medzi sebou ťažké obdobie, boli tam momenty, kedy sa neskutočne snažil robiť mi každý deň krajší 🙂

certik302
autor
17. mar 2022

@vsauce_ niekedy bývajú vo vzťahu i búrky i slnečno,myslím,že žiadny vzťah nie je bez problémov.ako sa vravieť,s mužmi je ťažko a bez nich ešte ťažšie.a je na to fakt niečo pravda.I keď niekedy nahnevaju človeka tak si potom človek uvedomí ,ako by bolo bez nich.
Ja sa dokážem tešiť i z maličkostí,keď mi cez deň len tak závod a Poprade pekný deň,alebo len tak podatujenrjaku sladkosť či kvietok.Vzdy sa snažím byť na zemi a moc nelietat v oblakoch,lebo potom to veľmi bolí keď sa človek v ľuďoch sklame a obzvlášť tých,ktorých milujeme.

vsauce_
17. mar 2022

@certik302 Krásne napísané 🙂 ❤ Tak tak, netreba mať ružové okuliare a vysoko lietať, ale niekedy prídu momenty, kedy sú dvaja v tých oblakoch na chvíľu aj spolu 🙂

snazilka_bio_mamka
17. mar 2022

Keď mi oznámil, že bude celý mesiac robiť na týždňovkách

7lenka11
17. mar 2022

môj muž mi často nosí kvety, darčeky, prekvapenia.. k sviatkom si dávame zážitkové darčeky (výlety, letenky, divadlá, večer).. vždy to poteší, ale omnoho viac ma poteší, keď nezabudne na nejaký dôležitý termín alebo urobiť nejaký skutok, pekné gesto..

certik302
autor
17. mar 2022

@7lenka11 verím tomu že vás to poteší,myslím,že každá žena má rada kvety a milé gestá.len problém je v tom ,že veľmi málo mužov je takých pozorný h a milých.

7lenka11
17. mar 2022

@certik302 môj muž našťastie je dosť pozorný, darčeky a pozornosti dostávam skoro každý týždeň, alebo mi nechá nejaký pekný odkaz na stole.. a to sme spolu 9 rokov.. len niekedy by ma viac potešilo, keby nezabudol, čo som mu hovorila, o čo som ho poprosila, čo mal vybaviť a tiež trochu zodpovednejší prístup v niektorých veciach... 🙂

ma77
17. mar 2022

Mne vyhrkli slzy ked mi na naše 25vyročie sobaša povedal že pod von čaka ta prekvapko a stalo tam moje vysnivane auto 🙂ale on ma teši každy den už len tym že je

tncka
17. mar 2022

@certik302 mne uplne staci,ked ma caka doma s vecerou ked pridem vecer domov unavena

janewithane
17. mar 2022

SLZY - minimálne pri požiadaní o ruku (aj keď bolo očakávané) a napr pri prvom výročí, darovala som mu moju maľbu podla našej prvej spoločnej fotografie a dostala som prvé vydanie knihy, ktorá sa vzťahovala k nášmu prvému rande. Proste dokonalá romantika.. inak zbožňujem také "bežné" prekvapenia ako tulipány, marcipány, lístky do divadla, kabelka, ktorú som obkukovala, šatka, ktorú som stratila..

zuzanna822
21. mar 2022
llucciaa
21. mar 2022

slzy asi ani neboli, ale tak teším sa z maličkostí, keď príde z práce a povie, že sa už nevedel dočkať kedy príde domov za nami, keď ide sám od seba vyhodiť smeti, keď mi prinesie na výročie kyticu ako prvý 🙂

certik302
autor
21. mar 2022

@llucciaa je krásne keď sa i z takýchto maličkostí,dokážete tešiť a robí. Asi oboch šťastných.prajem Vam veľa veľa šťastných a hlavne spocnych chvíľ.