Kocky dajte inšpirácie, čím ste potešili svojich manželov? Mám na mysli materiálne darčeky tentokrat 🙂
Pri akej príležitosti? Nie je to jedno, či na 40tku, na Vianoce ci iba taky bežný deň po práci, z lásky....
ja rada obdaruvam muza niecim co pocujem ze by rad alebo nieco trochu ine ako by robil sam.... ako priklad... uz davno sme boli v egypte a mali sme vodnu fajku ktoru nam nahodou bratranec rozbil... tak som mu kupila jednu krasnu velku
Teraz na meniny dostal zazitkovu strelbu v strelnici, davnejsie dostal jazdu na Touragu - tomu je uz 12 rokov - taka prekazkova jazda na Touregu... predtym jazdu na clne Zapcat, listok do Hurricane factory na lietanie
Ja som vyhrala Apple hodinky tak som mu ich darovala
@solange7 ja myslím všeobecne, keď mali vasi nejakí sviatok, alebo Vianoce, to je jedno. Ja mám pre môjho 3 darčeky teraz na narodky, ale rozmýšľam že ešte čo by som 😃 alebo do zásoby, nech mám napady
@katkaseiner takto som to presne myslela ❤️
Zaplatila by som mu dvojhodinové sedenie u profesionálnej dominy 😀 😀
moj muz je v tomto velmi jednoduchy :D kupila som si sexi spodne pradlo :D zatial ziaden darcek sa nevyrovnal tomuto :D
Lístok na F1, jazda na Ariel Atom, pripadne inom športovom aute ak ma rád motošport…
odporucam este let balonom - my sme sice dostali na svadbu let jednomotorovym takym malym niecim, ale to ma teda nenadchlo tak sme si radsej priplatili a vymenili to na balon. Je to velmi zavisle od pocasia ale zazitok uzasny - my sme leteli nad Balatonom
kupila som nam listky na koncert, na ktory on chcel ist 🙂
ja môjmu už dlhšie na narodeniny alebo meniny kupujem lístky do divadla...
Ja kupujem len tak občas niečo (mimo meniny,narodeniny) tento rok dostal streamer krabičku (či ako sa to volá 🙂 je fanušik kvalitného zvuku) , palladium boty, nepremokavú bundu
teraz potrebuje nepremokavé nohavice, ptm pojde na hokejový výlet do usa v oktobri a medzitým drobnosti ak bude treba
skôr ideme na výlet, dovolenku, pobyt vždy mi povie že to sa mu najviac páči
Myslis len tak ci je dnes nejaky specialny den? 😀