Dobrý dievčata vedeli by ste mi poradit učes k tymto šatam šaty su na svadbu :D
Keby ze ma nejaka moja hostka také krásne šaty na mojej svadbe tak sa asi aj nastvem 🙂
neni vidno moju foto?
Jaj 😀 prepáč, sú fakt krásne, budeš krásna nevesta
@qwertxy nevadi 🙂
isla som napisat nieco ako @qwertxy...ale skor v zmysle, ze je dost velky pruser obliect si na svadbu plesove saty (ako host)...ale kedze su to svadobne, tak pisem, ze su krasne 🙂
a uces taky, ako je na tej hlavnej foto...pokial je tovoja profilova foto aktualna, urcite to pojde @silviafulercikova
@miriam11 dam si presne take ušit,ale v bielom.
@silviafulercikova juuuj, nadherne saty. Kde si ich zohnala?
@kikulka25 to som na nete našla a padli mi do oka tak si ich idem dat ušit ,ale v bielom vynde ma to lacnejšie.
@silviafulercikova krasne, budes nadherna nevesta 🙂 ja tiez obzeram saty, ale ja budem v 5. mesiaci, takze moznosti su obmedzene 😀
@kikulka25 dakujem a neboj dačo nájdeš.
Ty mas 39 rokov, wau ...spadla mi sanka 😀
Ja ti účes poradiť neviem, len chcem pochváliť šaty. Su prekraaasne. Žiadny " klasický svadobný tuct". Ja som mala podobné. A kľudne by som ich nechala aj v tej farbe, ako na obrázku. Ked sa budem druhý krát vydávať, presne také by som chcela🙂))
@silviafulercikova a co tak nieco podobne ako ma ta modelka,s tym,ze ti ich vzadu trosku zaujimavo poriesi,poprepleta,pozapina, aby si mala poloprofil zaujimavy a da do jedneho "copu"-dopredu....videla som nevestu s podobnym ucesom a vyzeralo to uzasne.
inak saty su krasne...
@smoulingirl ano mam :D
@terezka1947 dakujem :D
Hlavne musí ísť tebe. Odporúčam nájsť Dobrú kaderníčku skúsenú plus nájsť si niečo čo sa hodí tebe, k tvojej tvári. Plus nevieme aké máš vlasy ako vyzeráš...urcite nezakryť celú tvár.