Chcem poradiť účes k šatam

Dobrý dievčata vedeli by ste mi poradit učes k tymto šatam šaty su na svadbu :D

sono2
4. mar 2016

Hlavne musí ísť tebe. Odporúčam nájsť Dobrú kaderníčku skúsenú plus nájsť si niečo čo sa hodí tebe, k tvojej tvári. Plus nevieme aké máš vlasy ako vyzeráš...urcite nezakryť celú tvár.

qwertxy
4. mar 2016

Keby ze ma nejaka moja hostka také krásne šaty na mojej svadbe tak sa asi aj nastvem 🙂

silviafulercikova
autor
4. mar 2016

neni vidno moju foto?

silviafulercikova
autor
4. mar 2016

@qwertxy
@qwertxy Ja som nevesta to budem mat ,ako svadobne :D

qwertxy
4. mar 2016

Jaj 😀 prepáč, sú fakt krásne, budeš krásna nevesta

silviafulercikova
autor
4. mar 2016

@qwertxy nevadi 🙂

nyusika
4. mar 2016

isla som napisat nieco ako @qwertxy...ale skor v zmysle, ze je dost velky pruser obliect si na svadbu plesove saty (ako host)...ale kedze su to svadobne, tak pisem, ze su krasne 🙂

a uces taky, ako je na tej hlavnej foto...pokial je tovoja profilova foto aktualna, urcite to pojde @silviafulercikova

silviafulercikova
autor
4. mar 2016

to je aktualne foto :D

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
silviafulercikova
autor
4. mar 2016

@miriam11 dam si presne take ušit,ale v bielom.

kikulka25
4. mar 2016

@silviafulercikova juuuj, nadherne saty. Kde si ich zohnala?

silviafulercikova
autor
4. mar 2016

@kikulka25 to som na nete našla a padli mi do oka tak si ich idem dat ušit ,ale v bielom vynde ma to lacnejšie.

kikulka25
4. mar 2016

@silviafulercikova krasne, budes nadherna nevesta 🙂 ja tiez obzeram saty, ale ja budem v 5. mesiaci, takze moznosti su obmedzene 😀

silviafulercikova
autor
4. mar 2016

@kikulka25 dakujem a neboj dačo nájdeš.

smoulingirl
5. mar 2016

Ty mas 39 rokov, wau ...spadla mi sanka 😀

suchana
5. mar 2016

Ja ti účes poradiť neviem, len chcem pochváliť šaty. Su prekraaasne. Žiadny " klasický svadobný tuct". Ja som mala podobné. A kľudne by som ich nechala aj v tej farbe, ako na obrázku. Ked sa budem druhý krát vydávať, presne také by som chcela🙂))

terezka1947
5. mar 2016

@silviafulercikova a co tak nieco podobne ako ma ta modelka,s tym,ze ti ich vzadu trosku zaujimavo poriesi,poprepleta,pozapina, aby si mala poloprofil zaujimavy a da do jedneho "copu"-dopredu....videla som nevestu s podobnym ucesom a vyzeralo to uzasne.
inak saty su krasne...

silviafulercikova
autor
5. mar 2016

@smoulingirl ano mam :D

silviafulercikova
autor
5. mar 2016

@terezka1947 dakujem :D