Ahojte, kolko vas vysla svadba v roku 2023? Nasla som tu aktualne len z roku 2019 atd a to bolo pred zdrazenim tohto vsetkeho. Preto by som rada vedela vase naklady... Budeme mat 35-45 ludi tak neviem ci sa zmestim do 5tis..
ono by bolo fajn upresnit aj mesto, v BA do 5 tis. pri takom pocte ludi podla mna to bude velmi narocne, v mensom meste mozno
12000, 80 ľudí..TN kraj
Povedala by som, že je to individuálne.. s našim počtom ľudí by sme možno spravili svadbu aj napr. o 3000€ menej .. záleží čo všetko chceš na svadbe, priestory aké majú ceny a podobne.. má to veľa faktorov
Podľa toho, kde, a akú chceš svadbu.
Zalezi... obrad na urade, dajme tomu neskora poobedna hodina a potom nejaky bufet v restauracii. Odfoti vas fotograf co ci uctuje trebars 4h, restauracia vam zapne radio a o osmej idu vsetci domov. Odev zo satnika co uz mate a kyticu, karafiaty? Obrucky z chir ocele... no mozno si aj 300eur usetrila..
Spresnim, ZA kraj, obycajnu svadbu, vacsinu veci si sami chceme zariadit sami.ale aj tak ma zaujima vad priemer ...nemusite pisat ze podla okolnosti bla bla to chapem zienky, staci napisat kraj, rok a cenu 🙂)
Topoľčany, 2023 11 tisíc teda keď tak 🙂
Ale predsa zalezi na okolnostiach. Naco ti bude info,ze niekto dal za 50 hosti 15tisic? Su nevesty,ktore nesetria,chcu drahe saty,drahe obrucky,do svadobnej vyzdoby daju aj 2tisic a viac. Na tom predsa zalezi. Ak ty chces skromnú svadbu,tak nemozes porovnavat ceny zien,ktore mali honosnu svadbu.
my sme mali svadbu v ZA rok a pol dozadu, mali sme 43 hosti, samotna svadba nas vysla na necelych 6000. Pomimo este boli saty/oblek/prstene/kolace/vysluzky/pozvanky... dokopy okolo 10 - 11 tisic
Prešovský kraj 72 ľudí 11 000€
Obrad na úrade, šaty z druhej ruky, namiesto hostiny chata na víkend pred 20 ľudí. Obedy, večere objednané catering a aj tak cca 3500€. TN kraj, chata na Makove, kde je lacnejšie. Odtiaľ sme brali tortu, zákusky aj catering.
@sheila121 keby si ta niekto chcel vziat a aj to zaplati a ani nevies co by to stalo, tak ani neriesis.
Ale to sa nestava kazdemu 🙂
Banskobystrický kraj, cca 40 ľudí, rok 2024 január, 10 000€.
Tak zalezi, aka si narocna...dedinsky kulturak s vlastnou vyzdobou alebo hotel v centre mesta s dekoraterkou? Saty mozes mat za 100 aj 1000eur... menu tiez stoji od 30 do 100e podla vyberu...