Cena svadobnej výzdoby

mayka730
3. sep 2020

Ahojte , koľko vás prosím vyšla výzdoba na svadbu (Východ ) 100 ľudí ..približná cena ?😊

ludanis
3. sep 2020

@mayka730 my sme mali cez salu, a vysla nas 450€ pre 90 ludi. Sestra si davala cez agenturu, tam ju to vyslo 700€

luulinkaa
3. sep 2020

Záleží, čo všetko chceš. My sme mali svadbu pred 3 rokmi a ceny sme mali takého - základná cena za osobu na výzdobu bola 5euro na stoličku, tam je vlastne v cene ten návlek, kvetiny podľa toho aké si vyberieš, my sme mali červené rúže cca 200-250 euro, za okrúhle stoly doplatok za jeden stôl 25 eur, svietiaca stena za hlavným stolom 150 eur, pavúk zo stropu tam bola cena 500eur, to sme nakoniec odmietli zdalo sa nám to hrozne veľa, nakoniec nám ho požičali za 50 s tým, že sme si ho tam museli samy nainštalovať co bolo náročnéjsie, hlavne casovo, ale dalo sa to zvládnuť. Menovky, svadobné menu sme si urobili samy, tiež fotostenu...ďalšie príplatky sú podľa toho, čo všetko čo chces, napr. Veľké svietniky, balóny, atď..

sisa_s
3. sep 2020

Zavisi, co chces vsetko, stolicky specialne, taniere specialne, sviecky, vazy, ...🙂 a ake kvety 🙂 ruze budu drahsie ako lucne kvety napr 🙂 ja ani nejdem pisat, kolko vyjde nas, lebo ma tu zlyncuju 🙊😅 ale zadarmo ti to vie vela agentur nacenit 🙂 chod na mojasvadba.sk, tam su aj dizajnerky 🙂

katulienocka999
3. sep 2020

@mayka730 my sme mali pred 2 rokmi v Ke 100 ludi a vysla nas do 500e, robila nam ju jedna agentúra 😊

fokuska
3. sep 2020

@mayka730 To je asi taka otazka ako "kolko stoji auto" alebo "kolko stoji kocik".
My sme mali svadbu v hoteli a v cene na osobu uz bolo vsetko co sa tykalo saly - stoly, stolicky, navleky, obrusy, prestieranie, servitky, svietnik a sviecky, vazy, parket, stoly na zakusky, napojovy bar... sala bola krasna, nebolo potrebne vesat ziadne organzy ma zakrytie skaredych stien a pod.
Doniesli sme si len menovky, menu a kvety - z miestneho kvetinarstva a vyslo nas to asi na 200€