Dobrý deň, prosím koľko vás vyšla svadba ak boli pozvaný 60 Max 90 ľudia? (Prosím napíšte či ste mali DJ alebo živú hudbu)
Cena bez pripocitania šiat, obleku, kadernícky,kozmetický,
Ďakujem krásne.
Rátaš len hostinu, alebo komplet? Ak všetko, tak myslím, že 15000€ minimálne.
Cca 8000e pred 5 rokmi. ( stredné Slovensko )
@simona_11 my sme mali DJ a aj troch muzikantov ktori hrali okolo stolov aby sa zabavili aj starsie rocniky 🙂 mali sme 90 ludi a vysla nas cca 8000 eur 🙂 najdrahsia polozka urcite catering
@simona_11 pred 4 rokmi cca 7t ak neratam co si pisala plus obrúčky.. Mali sme dj- a, nechceli sme živú hudbu.. Východ, 100 ľudí
Všetko záleží.. Co všetko ratas ci všetko až do posledného pierka alebo len hostinu.... Ďalej záleží od nárokov a ci to bude handmade homemade svadba ci bude na úrade alebo v kostole alebo si dáš veľa veci urobiť cudzím ľuďom ale pri 60 ľuďoch by som rátala minimálne 8-9000 a strop je kľudne aj 60 000 😉🤷♀️😁
Kolega teraz 120 ludi 20 000 € ale zalezi ci saty chces svoje ci z pozicovne, alkohol vies kupit v akcii. Aku salu chces a vyzdobu ...
60 ľudí,Orava, pred troma rokmi a cca 4000
Ale tu vôbec nejde iba o lokalitu a počet hostí. Je rozdiel, či je hostina v kultúrnom dome v malej obci alebo je to luxusný 4*/ 5* hotel. Hostina stojí vždy najviac, preto je dosť podstatný priestor.
Košice, pred 4 rokmi sme už rátali tak,že na hlavu to vychádza hore dole (skôr hore a vyššie) okolo stovky .. minimálne
My sme mali 59 ludi z toho 13 bolo z nasej strany ja som nevolala nikoho skoro naco😄 mama platila okolo 1300e svadba i hostina na dedine 😄 svekra platili vyse 4tis...+djja sme vyplatili z penazi z redoveho 450 obrucky biele zlato 500 saty 250 nechty 20 kadernicka +malovanie 80 muzov oblek 60(v madarsku 😄 tu take iste aj matetialom boli za 300😄) + vyzdobu kvety atd riesila suseda co ma agenturu 350
v akom meste? asi bude rozdiel Bratislava a Stropkov 🤷♀️