Dobrý deň..chcem sa spýtať tých čo organizovali malú svadbu do 20 ludi-na úrade plus obed v reštaurácii...ze koľko vás to cca stálo???...
Obed v reštaurácii pre 20 ľudí s tortou, alkoholom a zakuskami, k tomu nejaká jednoduchšia výzdoba rátaj +-1500 eur.
Tak ono zaleži kde a ako. Ja som si nechala naceniť svadbu skoro na celom zapadnom slovensku a ceny LEN ZA REŠTAURACIU sa pohybovali od 3500-15000 pre 20 ľudi nakoniec sme to mali za zlomok ceny na Mauriciu😀
Mali sme malú svadbu 11ludi aj s nami, obrad v kostole, obed v reštike, torta, zákusky žiadne.Svadba(šaty, obrúčky a všetky ostatné veci okrem obedu) nás stáli niečo málo cez 2000€ obed v reštike zaplatil svokor a netuším koľko to bolo.Ale je to všetko individuálne, naše obrúčky stali cez 500€ vaše môžu 3000€ takisto šaty, môžeš si kúpiť za 50€ aj za 500€
Tak pod obedom si predstavujem vyvar,hlavne jedlo a dezert..potom sa oslava prenesie domov
My sme sa pri 13ludoch zmestili do cca 500eur za všetko
Ak sa oslava potom prenesie domov, asi by som vsetko spravila doma. Objednaj si cattering k sebe a nemusis sa hore dole presuvat.
@hella77 a chceš v reštike obložené chlebíčky a domov, alebo 5chodové menu v luxusnej reštaurácii pod bratislavským hradom?