Čakáme bábätko, s otcom nevychádzam a budeme mať svadbu

6. okt 2023

Ahojte, za mesiac máme svadbu.. nakoľko s otcom nevychádzam dobre a ani nepríde rada by som šla k oltáru s partnerom, sme spolu 6 rokov a čakáme bábätko som v 7mesiaci plus mám 7 ročného syna z predchádzajúceho vzťahu..aký máte na to názor ? A viete poradiť pieseň na príchod k oltáru takto v páre? 🙂🙏

katariiinkaa
6. okt 2023

Príde mi to krásne, veď už ste spolu vytvorili rodinu, tak je to pekné, symbolické 🙂 Pieseň napríklad Prisahám od Moniky Ližbetin - prvá sloha pekne vystihuje celú podstatu svadby.

uskrnica
6. okt 2023

V auguste som bola na svadbe a im hrala piesen od Simy Martausovej - Len ma lub. Bolo to absolutne nadherne. 🙂 Taku piesen by som si vybrala aj ja, ak by som sa niekedy vydavala znovu 😂 Bolo to hrozne dojemne 🙂

misisika
6. okt 2023

Aké krásne chvíle vás čakajú 😊 aj svadba aj bábätko...prajem všetko dobré 🤗
Ale čo sa týka doprovodu, podľa mňa záleží aj či je sobáš cirkevný alebo civilný. Ak cirkevný, bolo by namieste poradiť sa aj s kňazom alebo duchovným.
Dobré riešenie by bol doprovod s vašim krstným otcom. Ak nie, tak by som asi volila svedka alebo krstného mojich detí...alebo súrodenca, teda brata. Nejako mi tam ten partner nehrá.
Ale je to vaša svadba, hlavne nech ste šťastní a robíte ako to vám vyhovuje 😉

jaass
6. okt 2023

Super nápad 👍 uzivajte svadbu nech dopadne najlepšie ako sa dá 🙏

h2
6. okt 2023

Neuvažovala si, že by ťa k oltáru priviedol syn?

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
6. okt 2023

@h2 chcela som aby syn niesom prstienky na vankúšiku

sara07
6. okt 2023

pokial svokra nebude chciet viest manžela kludne môžete ist spolu načo sa pretvarovat
ak svokra bude chcieť nech idu
a ty chod kludne aj sama a pred tebou nech ide syn s prstienkami
lahšie by to bolo na civilnom tam nejdeš tak dlho uličkou aj je toto jednoduchšie

rusalinka
6. okt 2023

@h2 presne na to som myslela aj ja. Ženícha nech privedie mamka a nevestu syn 🙂 Ja kebyže to vidím, tak revem ako tur od dojatia! ❤

simona20201309
6. okt 2023

K oltáru ta môže priviesť aj kňaz. Takto to robia u nás ak nevesta nema/nechce otca

tiezjedna
6. okt 2023

určite by som pokojne šla so snúbencom, je to pekné a vo vašom prípade aj veľmi symbolické👍 A gratulujem🌹

mamusa123456789
6. okt 2023

Krásny nápad ma @h2 a úplne suhlasim @rusalinka, na obrúčky si nájdi nejaké malé dievčatko v rodine, ktoré bude šťastím bez seba, keď bude môcť predviesť svoje princeznovske šaty a svokra bude mať tiež zážitok na celý život a aj syn... Ale je to vaša svadba, nie naša, takže ak to vam vyhovuje, tak ako si písala, tak ta o opaku aj tak nepresvedcime

kitycat
6. okt 2023

Mna viedla mama a bola som v 6 mesiaci 😊

Otec nebol pozvany