Baby, chcem len radu ,vás názor na vec, nejde o život ale tak ..
Dcéra má kamaráta ,spolužiaka ..má 5 rokov, zajtra príde šibať, zvykneme dávať po vajci a dve eurá..príde asi 10- 13 šibačov ..každému rovnako..avšak viem že tomuto chlapčekovi to bude málo, pretože on je zvyknutý na iné pálky ..🙈 má najnovší iphone 15 pro Max (v piatich rokoch)..nosí len boss oblečenie..nechcem aby Davidko rozprával všade že od Barborky dostal malo na šibačku..pred mesiacom sme boli na jeho oslave , dostal od nás špecifický darček ,ktorý si sám vybral , ktorý chcel ,ale okrem neho nedostal nič , pretože už to bolo pre kamaráta mojej dcéry dosť ..a bol sklamaný ,že nič k tomu ..mne bolo malej ľúto ,strašné sa tešila že mu dala čo chcel ..
Ja viem že je ešte malinký , jeho rodičia sú v pohode, oni práveže nikde neriešia že majú toľko a toľko, avšak malý je zvyknutý že vždy dostane veľa...
Chcem sa spýtať , dali by ste mu rovnako ako všetkým ? Alebo viac?
Ak chceš len názor, tak rovnako ako všetkým.
Nedávala by som peniaze,lebo si to proste vážiť nebude.. nejaký pekný zdobený medovník a vajíčko a hotovo...Davidko ma ako píšeš normálnych rosicov a ako taký nikde nebude mať potrebu "rozpravat" od koho dostal malo a kde veľa...to vychovane (aj keď finančné lepšie situovane) deti proste nemajú potrebu robiť..
@gribka1 áno názor ,čo by ste spravili vy
@anjelicek26 práveže rozpráva sumarizuje,ale tak ma 5 rokov
Manžel má pravdu, úplne rovnako 👍
Rovnako
Ja peniaze nedávam nikdy, ani v rámci rodiny. Nech sa páči, koláč alebo tanier jedla, čaj, vajko, stužka na šibák a považujem za vybavené. ✌🏻
Ak už ale trváte na peniazoch, dala by som tie 2e čo spomínaš, všetkým rovnako.
Vobec by ma netrapilo ze je to dieta rozmaznane a zvyknute na velke dary, dostal by rovnako
@anjelicek26 vieš ale myslím že to spôsobili rodičia , a ja ich mám rada ,ale nebudem mojej dcére utekať do Rakúska kupovať nohavičky ,lebo na Slovensku jej číslo nie je dostať .a naháňať sa kvôli tomu , lebo iné si ona neoblečie ..a tiež sme v pohode na tom ale proste nespravím to
@ivik4 je zvyknutý na veľké dary
Rovnako ako ostatným a takému krpcovi žiadne peniaze. Aj keby si mu dala tri dary a 100 eur k tomu stále mu bude málo.
Je to sila jednoducho.... čo je on? .... obyčajný sopliak a sprostí rodičia a tí čo podporujú materiálno👉
Tak rodičia sú v pohode, ale dieťa naučili dostávať veľké dary, a keď ich nemá je smutný. No aspoň sa u vás stretne s reálnym svetom.
S tvojich reakcií vidno, že ta.to.neskutocne zoziera. Nestaraj sa do výchovy iných ľudí. Nie je to tvoja vec. Daj mu rovnako ako vsetkym a pusti to z hlavy. Ci akože co? Príde skupina chlapcov, vsetkym dáš rovnako a.jemu viac?
Ja by som mu nedala ani tie 2€ 😂 však mu nebudú chýbať a celkovo podľa mňa lepšie cudzím deťom nedávať peniaze
@gribka1 tak presne, rodičia sú v pohode , len on je proste zvyknutí na iné
To je doba toto 🙄
@hipuska nezoziera ma to že má veľa vôbec nie, netrieme biedu..ale to že človek rozmýšľa ,aby ešte dcéra nevidela ako prekrúca očami s komentárom,že či len to dostane..veď mne ide o ňu..nie o neho
Dcére povedz,ze ak sa ohrnie,ze je to malo,nech mu len povie,tak mi to vrat a chod domov.. vybavene.. aj keď toto 5 rocna asi ešte nevykomunikuje...
Veď dcérke vysvetli, fakt toto vnímanie, že on musí mať viac nie je dobré. od rodičov nech čaká, ale od všetkých naokolo mu nič dobré neprinesie. To sklamanie neskôr neprospeje ani jemu.
toto musí byť sranda, táto diskusia, že? 🙂 a ak nie, autorka, tak ti rovno napíšem. ak dáš chalanovi viac ako iným deťom, sama prispeješ k absolútne nevhodnej forme výchovy. ak sa chlapcovi nebude páčiť, rovno by som mu povedala, že nabudúce chodiť ani nemusí....
@anjelicek26 ona nie, on komentuje(zažila som jeho narodeniny)
@lonely66 nie je ozaj ozaj to je reálne
Priznávam že občas mávam naozaj debilné nápady, ale toto vobec nechápem.
@sheila121 áno je to tak , ale do toho sa ja nestarám ,mne ide čisto len o to, že my a on..
Nech ho dotujú rodičia. Mám rada deti, ale niektoré deti už naozaj nevedia, čo od rozkoše. Úprimne, ani keby ste mu dali 100€, tak tento chlapec si to vážiť nebude podľa správania, ktoré je opísané.